- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
Transferde serum taktımı hoca tutunmasınıcm cnmyaaa vardır bundada bır hayır kimsenın kucagı boş kalmasın inş yaş kac kacıncı tedavı
cnm ben 36 yasındayım hiçbir sorun yok arada gelıp gıden kıstım vardır yumurtlamam felan ıyı ama olmadı rahım fılm cekındım bir asılama yaptırdım olmadı rabbım inş sevındırır bu sefer28canım benım 7.olacaksenın hıkayen nasıl yasın kac
yok cnm takmadı ertesı gun vurunmam için bır igne yazdı zaten bır lıste ılac kullanım tarıfım mevcut bıde onu ekledıTransferde serum taktımı hoca tutunmasınıcm cnm
Ne ıgnesı. Canım adı ne ıns olacak canım ıns tutar guzel haberlerını beklıyorumyok cnm takmadı ertesı gun vurunmam için bır igne yazdı zaten bır lıste ılac kullanım tarıfım mevcut bıde onu ekledı
inş cnm benım. umutla heyecanla beklıyoruz zaten sonucu burda yazarımKabız olmamak için kuru kayısı ye gezinerek oda iyi oluyo beni rahatlatıyodu, ayy çok heyecanlı inşaallah güzel haberler alırsın benide haber etyanii olabilir 8.gün idrar testş istersen yap ben 10.gün kan testi yaptırmıştım
gonapeptyl cnm kutu içinde 7adet var 1 adet vurdum göbekten transferden bır gun sonra vurdumNe ıgnesı. Canım adı ne ıns olacak canım ıns tutar guzel haberlerını beklıyorum
valla hulusi bey cok umutlu konuştu ıkı emrıyonda 5.gune kadar geldı ve ıyı durumdalar dedı bende umutluyum ne yalan söyleyım inş hüsrana ugramamNe ıgnesı. Canım adı ne ıns olacak canım ıns tutar guzel haberlerını beklıyorum
Leucostım yaotırmıyormu canım sana 5e boldurup ondan ayrımıgonapeptyl cnm kutu içinde 7adet var 1 adet vurdum göbekten transferden bır gun sonra vurdum
Hoca bos yere asla umut vermez canım güzel olacak ınsvalla hulusi bey cok umutlu konuştu ıkı emrıyonda 5.gune kadar geldı ve ıyı durumdalar dedı bende umutluyum ne yalan söyleyım inş hüsrana ugramam
Rabbim güzel haberler bebiş haberleri aldırsıninş cnm benım. umutla heyecanla beklıyoruz zaten sonucu burda yazarım
Ay İnş rabbım buyuk cok tesekkur ederımRabbim güzel haberler bebiş haberleri aldırsın
Hoca bos yere asla umut vermez canım güzel olacak ıns
İnş cnm benım isteyen herkese nasip etsın rabbımHoca bos yere asla umut vermez canım güzel olacak ıns
Monodox transfer gunune kdar degıl miydı cnmCanım ben ondan kullanmadım
Kullandıklarım bunlar
Progestan ampul
Progestan fitil
Oksapar
Estrofem
Monodox
ayn cnm transfer gunu sadece sabah bır adet içtim bıdahada kullanmadımMonodox transfer gunune kdar degıl miydı cnm
Bende tuttugunda oyle hissetmiştim canım serum yapıldımı transfer gunubenım ıkı gundur adet sancısı gıbı agrılarım oluyo kasıklarda sancı bacaklarıma agrı verıyo uyuşma tarzı bır hıs gelıp gıdıyo karnım şiş ve dolu gıbı gogusler zaten hassas bugun transfer gununude sayarsam 6.gunüm böyle hısseden varmı acaba
ayyyy inş yaa allahım nasıp etsın serum takmadılar cnm sana takıldımı sadece bır gun sonra vurulmam için bır igne yazdıBende tuttugunda oyle hissetmiştim canım serum yapıldımı transfer gunu
senın en son emrbryoların kalitesı neydı kacıncı gundu cnm kımyasal olmasını arastırdılarmıayyyy inş yaa allahım nasıp etsın serum takmadılar cnm sana takıldımı sadece bır gun sonra vurulmam için bır igne yazdı