Aynen senden 1 ay sonra transfer oldum bende hatta seninde mide bulantısı kusma çok olmuştu sanki ben 5.aya kadar çektim hamilelik de zor geçti ama şükür geldiler dünyaya:)Aynı dönemlerdeydik senle:) ikimizin de kız ne heyecanlı günlerdi
masallah güzelime allah bagıslasın rabbım guzel şanslı uzun bır ömür nasıp etsınTeşekkürler seninde hayırlı olsun şimdiden darısı size kız oldu
merhabalar rabbım sızın bebegınızı korusun böyle örnekler olunca cok umutlanıyorum masallah sizeAynı dönemlerdeydik senle:) ikimizin de kız ne heyecanlı günlerdi
Merhaba canım transferını oldunmu sonucun bellı oldumu ıns bebısın senınledırArkadaşlar merhaba, bende başkent hastanende göğşen hocanın hastasıyım, ptesi yumurta toplama işlemim oldu ctesi sabah nasipse transfer işlemim olacak ama bu işlemde ağrı sızı oluyo mu
Yaa evet oldu, testimde pozitif çıktı çok şükürMerhaba canım transferını oldunmu sonucun bellı oldumu ıns bebısın senınledır
allah bagışlasın tamamını erdırsın inş bende persembe transfer oldum 2emrıyo transfer edıldı cok ıyı dedı doktorum bırısi 5aa bırısı 4aa 5.gün emriyosuymuş pek bır bılgım yok ıns hersey yolunda gıderYaa evet oldu, testimde pozitif çıktı çok şükür
siz transferden sonra nelere dıkkat ettınız acaba merak edıyorum bırde kac gun sonra test yaptınız kusura bakmayım arayış içindeyız hepimizYaa evet oldu, testimde pozitif çıktı çok şükür
Yaaa maşaallah Rabbim güzel haberler aldırsın test günündeallah bagışlasın tamamını erdırsın inş bende persembe transfer oldum 2emrıyo transfer edıldı cok ıyı dedı doktorum bırısi 5aa bırısı 4aa 5.gün emriyosuymuş pek bır bılgım yok ıns hersey yolunda gıder
Est tabiki birbirimize soracazsiz transferden sonra nelere dıkkat ettınız acaba merak edıyorum bırde kac gun sonra test yaptınız kusura bakmayım arayış içindeyız hepimiz
ayy inş yaaa bu zor gunler guzel sonuçlanırYaaa maşaallah Rabbim güzel haberler aldırsın test günündeinşaallah iki bebişinde seninle olur
bende aynı sekılde yememe dıkkat ettım ama kabız olmaktan kurtulamadım bol su içiyorum goguslerım cok şiş dokunamıyorum arada kasıgıma ufak tefek sancılar gırıyo bugun 4.gun bugun duş almayı düşünüyorum ayagımı sıcak tutuyorum 5.gun emrbirıyosu oldugu için doktorum 9.gun kan ver dedı kaldı 5gun bende senın gıbı bekleyemem sanırım evde idrar testı yaparım gıbıEst tabiki birbirimize soracaztarnsferden sonra ben yattım genelde arada hafif gezinmeler yaptım, sürekli çorap giydim gezinirken terlikte giydim, hergün bi avokado yedim, çiğ badem fındık yedim, kuru kayısı taze kayısı yedim kabız olmamak için, taze meyve yedim ve çok su içtim, aslında 9. Güne kadar dayandım 9.gün evde ovulasyon testi vardı onu yaptım ikiside koyu çıktı bu sefer heyecanla normal gebelik testi yaptım onda da hafif çizgi çıktı ertesi günde kana gittik sabahtan orada da pozitifi gördük şükür iki gün snra tekrar verdik değerim yükselmiş salı günü nasipse kese için çağırdı doktorum
Senın doktorun kım cnmay artık ıgneyı vucudum kabul etmiyo inş hayırlıca guzel sonuçlanır
cnm benım doktorum hulusi bey cok ıyı bır doktor allah ondan razı olsunSenın doktorun kım cnm
sende durumlar nedir cnm hangi süreçtesin hangı doktorSenın doktorun kım cnm
Benımkıde hulusı hoca canım bende yenıden tedavıye baslayacagım beklemedeyım son tedavım kımyasal oldusende durumlar nedir cnm hangi süreçtesin hangı doktor
yaaa vardır bundada bır hayır kimsenın kucagı boş kalmasın inş yaş kac kacıncı tedavıBenımkıde hulusı hoca canım bende yenıden tedavıye baslayacagım beklemedeyım son tedavım kımyasal oldu
28canım benım 7.olacakyaaa vardır bundada bır hayır kimsenın kucagı boş kalmasın inş yaş kac kacıncı tedavı
Kabız olmamak için kuru kayısı ye gezinerek oda iyi oluyo beni rahatlatıyodu, ayy çok heyecanlı inşaallah güzel haberler alırsın benide haber etbende aynı sekılde yememe dıkkat ettım ama kabız olmaktan kurtulamadım bol su içiyorum goguslerım cok şiş dokunamıyorum arada kasıgıma ufak tefek sancılar gırıyo bugun 4.gun bugun duş almayı düşünüyorum ayagımı sıcak tutuyorum 5.gun emrbirıyosu oldugu için doktorum 9.gun kan ver dedı kaldı 5gun bende senın gıbı bekleyemem sanırım evde idrar testı yaparım gıbı