- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
İşallah güzel haberlerinizi alırız. Transfer öncesi histereskopi oldunuz mu?İnşallah canım kendim için ne istiyosam sizler için de aynısını diliyorum.İnşallah hepimizinki tutar sağlıkla kucağımıza alırız
Yok olmadım.Ben bitek ocakta histeroskopi oldum yumurta toplamadan önce T rahim vardı onu düzeltmişti tüplere vs bakmıştı.İşallah güzel haberlerinizi alırız. Transfer öncesi histereskopi oldunuz mu?
Anlıyorum teşekkür ederimYok olmadım.Ben bitek ocakta histeroskopi oldum yumurta toplamadan önce T rahim vardı onu düzeltmişti tüplere vs bakmıştı.
Hayırlı olsun bir güzel haberimiz daha olur inşallah rabbim denk getirsin❤Kızlar transferim oldu bugün 2 embriyo konuldu.İnşallah pozitif haberini de vermek nasip olurBenden sonra transferi olacak tüm arkadaşlarım da biran önce sağlıkla hastanede bekleyen yavrularına kavuşurlar inşallah.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın ❤
İnşallah canım sağol hepimiz içinHayırlı olsun bir güzel haberimiz daha olur inşallah rabbim denk getirsin❤
sizin tek mi ikiz mi oldu. inşallah sağlıkla kavuşursunuzGeçen hafta kanamam oldu şehir Hastanesi'ne gittik ara ara devam ediyor Hulusi hoca iğne verdi ona devam ediyorum. Ve mide bulantısı yüzünden 3-4 kilo verdim
Prilam fayda etmiyor maalesef banaBulantıya prilam dr cok iyi gelıyo cnm bana bı o ıyı geldı kanamayada proluton kullan cnm
Evet ama ben bir haftada verince sıkıntı oldu olmazsa damardab beslicez dedi Hulusi hoca.hayirlisi olsnYaa geçmiş olsun iyi dimi şimdi.Mide bulantısından kilo verme ilk 3 ayda olabiliyo sonra zaten alırsın
Çift Embriyo koyuldu tek tuttusizin tek mi ikiz mi oldu. inşallah sağlıkla kavuşursunuz
Aynen sağlıkla doğsun da bu süreçte ne gerekiyosa katlancaz artıkEvet ama ben bir haftada verince sıkıntı oldu olmazsa damardab beslicez dedi Hulusi hoca.hayirlisi olsn
Gercekmı hocadan baska ısteseydın cnm dozunu artırdınmı dnedınmıPrilam fayda etmiyor maalesef bana
Denedim iki tane içtim fayda etmedi başka istedim onu da kullanma çok dediGercekmı hocadan baska ısteseydın cnm dozunu artırdınmı dnedınmı
Ins tez zmanda gecer cnm sabret uc ay snra hafıfler ınsDenedim iki tane içtim fayda etmedi başka istedim onu da kullanma çok dedi
zofran mıydi hatırlayamadim adı kanserli hastalarda kullaniliyor gebelere de veriliyordu ama adini tam yazamamis olabilirim. bi de onu sorun isterseniz hocayaDenedim iki tane içtim fayda etmedi başka istedim onu da kullanma çok dedi
sizin sanki bhcg degeriniz yuksekti hatta ikiz olur diye dusunmustum. bulantiniz da ondan fazla olabilir hcg degeri yuksek olunca bulantı artiyor.Çift Embriyo koyuldu tek tuttu
Canım sen gittinmi kontrole belli mi transfersizin sanki bhcg degeriniz yuksekti hatta ikiz olur diye dusunmustum. bulantiniz da ondan fazla olabilir hcg degeri yuksek olunca bulantı artiyor.
kan sonucumu bekliyorum rahim yine bekledigim gibi degil demis hulusi hoca. kendisi yok da aytac bey vardi. kana gore devam mi obur ay mı belli olcakCanım sen gittinmi kontrole belli mi transfer
Anlarım hayırlısı olsun senin içinkan sonucumu bekliyorum rahim yine bekledigim gibi degil demis hulusi hoca. kendisi yok da aytac bey vardi. kana gore devam mi obur ay mı belli olcak
Maalesef iptal oldu tedavimMerhaba gelişim gösterdi mi embriyonuz?