Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Amin çok sağolun bu hafta çok stres yaptım kendimi rahatlatmaya çalışacağım
eger ikinci yarıda toplayacaksa hicbir sey degismez merak etmeyin. hatta hoca dusuk over rezervinde bu toplama yonteminden daha cok yumurta geldigini soyledi ki oyle oldu benim. icinizi rahat tutun

eger ikinci yarıda toplayacaksa hicbir sey degismez merak etmeyin. hatta hoca dusuk over rezervinde bu toplama yonteminden daha cok yumurta geldigini soyledi ki oyle oldu benim. icinizi rahat tutun
Çok teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde böyle bir tedavi şekli olduğunu bilmiyordum çünkü

Çok teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde böyle bir tedavi şekli olduğunu bilmiyordum çünkü
ben de ilk defa hulusi hocadan duymustum sonra daha cok yumurtam gelisince umutlandım. yine 1 tane emb donduruldu ama olsun simdiye kadar hic 4 yumurtam gelismemisti hep 1 ya da 2 ydi. insallah sizin icin de guzel olur

ben de ilk defa hulusi hocadan duymustum sonra daha cok yumurtam gelisince umutlandım. yine 1 tane emb donduruldu ama olsun simdiye kadar hic 4 yumurtam gelismemisti hep 1 ya da 2 ydi. insallah sizin icin de guzel olur
Inşallah daha iyi olur bi de böyle deneyelim bakalım tabi değerim normale dönerse:) bu arada bisey daha sormak ıstiyorum tedaviye başlamak kaç embriyomuz olması gerekiyor?neden sürekli toplama yapılıyor

Inşallah daha iyi olur bi de böyle deneyelim bakalım tabi değerim normale dönerse:) bu arada bisey daha sormak ıstiyorum tedaviye başlamak kaç embriyomuz olması gerekiyor?neden sürekli toplama yapılıyor
e2 zaten 14.günde yüksek olacağı için belki bakmayabilir.progesteron bakıp yumurtlamaya bakmıştı sadece.
3.günde donduluyor 5.güne gitmesini istiyor hoca o yüzden elimizde 4-5 tane olsun demişti. ama benim 3 toplamada 3 tane geldi. Artık maddi manevi yoruldum bitirdik. 5.güne gider mi bilmiyorum. 1 tane daha toplama yapalım desem hoca hayır demezdi herhalde:) ama artık ne olursa olsun dedim çok yoruldum çünkü

Madden ve manen insanı yoran bi süreç iğnelere ayrı toplamaya ayrı para veriliyor hadi parayı geçtim toplamadan sonra 1 haftada kendime zor geldim vücudum zor toparladı.insallah 3 Embriyonuzda 5.güne gider tekrarlamak zorunda kalmazsınız Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum

cok tesekkur ederim insallah gider. ben bi daha denememeye karar verdim 2 yil once de 2 denemem vardi son diye bi daha denemek istedim. nasip artık. cunku zor bi surec ilaclar artik fizyolojimi de bozmaya basladı. o yuzden napayım son sans olarak elimden geleni yaptım Allah buyuk. hepimizin emegi cok Allah karsiliksiz birakmaz insallah

Kızlar sızlere bırsey soracagım ben bunay dıs cekımı yaptırdım bıde kanal doldu var onumuzdekı ay tüp bebek tedavısıne baslayacaktım yumurta kalıteme veya tedavıye olumsuz etkısı olur mu

bugun kontrole gittim rahim yatagı ince kalmis biraz dedi hoca estrofemin dozunu arttirdi bu sekilde olup rahim kalinligi artan var mı yoksa bu ay iptal mi olacak

Amin inşallah. Ümitli ol son şans hayatının şansı olacak belki de .bu arada ilk iki denemende hulusi hocada miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…