insallah hepimiz icin.Anlarım hayırlısı olsun senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah hepimiz icin.Anlarım hayırlısı olsun senin için
Yok onu vermemiş haftaya gidince yazmasını isticem akımda o ilaçzofran mıydi hatırlayamadim adı kanserli hastalarda kullaniliyor gebelere de veriliyordu ama adini tam yazamamis olabilirim. bi de onu sorun isterseniz hocaya
Ne ıcın bu ılac cnmYok onu vermemiş haftaya gidince yazmasını isticem akımda o ilaç
Hayırlısı olsun....hulusi hoca neden yok geçen hafta ben gittiğimde de yoktu o olmayınca kendimi daha kötü hissediyorumkan sonucumu bekliyorum rahim yine bekledigim gibi degil demis hulusi hoca. kendisi yok da aytac bey vardi. kana gore devam mi obur ay mı belli olcak
Mide bulantısı içinNe ıcın bu ılac cnm
Yınemı yoktu hoca cnm nden yokkı yaHayırlısı olsun....hulusi hoca neden yok geçen hafta ben gittiğimde de yoktu o olmayınca kendimi daha kötü hissediyorum
Anladm cnm sıfa olsn ınsMide bulantısı için
evet toplantıda dediler ama yine her şeyi hocaya soruyorlar. benim transferim iptal oldu. ofis histereskopi yapcak hoca. ama onun da parçası mı ne yokmuş. şu pandemi ilerlemeden olsaydı çok iyi olurdu.Yınemı yoktu hoca cnm nden yokkı ya
Bu parçalar ne zaman gelecekmiş benimde olacak Eylül dedi hoca ama pek umutlu değilim ınşallah uzamaz gelmesievet toplantıda dediler ama yine her şeyi hocaya soruyorlar. benim transferim iptal oldu. ofis histereskopi yapcak hoca. ama onun da parçası mı ne yokmuş. şu pandemi ilerlemeden olsaydı çok iyi olurdu.
Keske cnm ya nden ıptal oldu cok üzüldüm ıns hepımız tek seferde kavusuruz bebeklerımize hastanen kapanmzevet toplantıda dediler ama yine her şeyi hocaya soruyorlar. benim transferim iptal oldu. ofis histereskopi yapcak hoca. ama onun da parçası mı ne yokmuş. şu pandemi ilerlemeden olsaydı çok iyi olurdu.
O sneın tedavıne baglı cnm nden ıptal oldu nden hısteroakopıye karar verdi rahim hazır olur olmaz yaparofis histereskopi sonrası ne kadar bekletiyor hoca transfer için?
Histeroskopi için bekliyorum 1 aydır makinanın sorunu var.bu yüzden beklemekte yorucu. Şans işte. Size gün verdiler mi histereskopi için. Bana adetle tekrar ara dedilerevet toplantıda dediler ama yine her şeyi hocaya soruyorlar. benim transferim iptal oldu. ofis histereskopi yapcak hoca. ama onun da parçası mı ne yokmuş. şu pandemi ilerlemeden olsaydı çok iyi olurdu.
adet olunca hocaya mesaj atın dediler. tarlusal verdiler bana zaten bi 10 günü bulacak adet olmam o zamana kadar gelir mi bilmiyorumHisteroskopi için bekliyorum 1 aydır makinanın sorunu var.bu yüzden beklemekte yorucu. Şans işte. Size gün verdiler mi histereskopi için. Bana adetle tekrar ara dediler
rahim ince dedi hoca bi de estrofem içmeme rağmen e2 değerim düşmüş. Embriyolar daha önemli rahmi hazırlamamız lazım demişKeske cnm ya nden ıptal oldu cok üzüldüm ıns hepımız tek seferde kavusuruz bebeklerımize hastanen kapanmz
hemşire de bilmiyordu başka bir şey mi var anlamadım koskoca başkent üni bi histereskopi aletini yaptıramıyor mu?Bu parçalar ne zaman gelecekmiş benimde olacak Eylül dedi hoca ama pek umutlu değilim ınşallah uzamaz gelmesi
Aynen. Doktor banada Eylülde gelir dedi alethemşire de bilmiyordu başka bir şey mi var anlamadım koskoca başkent üni bi histereskopi aletini yaptıramıyor mu?
Siz ne kadar beklemişyiniz histereskopi için.işallah pozitif sonuçlar almışsınızdırgecen sene de ayni sebepten benim histeroskopimi ertelemislerdi.parca yurtdisindan geliyor dediler bana da
Tabı cnm oyle olsn olumsuz sonuc almaktansa bıraz daha beklersın zten cok bısey fatk etmez ıkı kez benımde ıptal olmusturahim ince dedi hoca bi de estrofem içmeme rağmen e2 değerim düşmüş. Embriyolar daha önemli rahmi hazırlamamız lazım demiş