- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
Ben önceki tedavimde başka merkezde ofis histeroskopi olmuştum. Bir şey yoktu zaten hocada kabul etmişti. Ama transfer öncesi rahim kalınlaşmadı. Hocada ayrıntılı incelemek istedi. O yüzden histereskopi için bekliyorum. Bakalım ne kadar beklicemArkadaşlar hısteroskopı den önce siz ofıs hısteroskopı oldunuz mu
benim de benzer durum oldu. daha önceki merkezde oldum hatta rahimle ilgili hiç sorunum yoktu. ama bu sefer kalınlaşma olmadı hoca nedenine bakmak istemişBen önceki tedavimde başka merkezde ofis histeroskopi olmuştum. Bir şey yoktu zaten hocada kabul etmişti. Ama transfer öncesi rahim kalınlaşmadı. Hocada ayrıntılı incelemek istedi. O yüzden histereskopi için bekliyorum. Bakalım ne kadar beklicem
öyle hayırlısı her şeyin çok kış gelmeden olsaydı dedim hastalık artmadan ama planlamalar maalesef olmuyor nasip her şeyTabı cnm oyle olsn olumsuz sonuc almaktansa bıraz daha beklersın zten cok bısey fatk etmez ıkı kez benımde ıptal olmustu
İkimizde aynı nedenle bekliyoruz hayırlısı olsun. 4 güne regl olcam aeayacağım bakalım ne diyecekler. Transfer olsada önümüze bakabilsekbenim de benzer durum oldu. daha önceki merkezde oldum hatta rahimle ilgili hiç sorunum yoktu. ama bu sefer kalınlaşma olmadı hoca nedenine bakmak istemiş
Ikısının farkı ne cnmArkadaşlar hısteroskopı den önce siz ofıs hısteroskopı oldunuz mu
Ofis dogru tanı koymak için histeroskopi tedavi etmek için diye biliyorumIkısının farkı ne cnm
Anladm cnmOfis dogru tanı koymak için histeroskopi tedavi etmek için diye biliyorum
ofis histereskopi bi de laparoskopi var. ofis histereskopide daha kısa süreli vajinadan kamerayla giriyor rahimle ilgili sıkıntıları görüyor, küçük polip, yapışıklık vs açabiliyor. laparoskopi cerrahi bir ameliyat gibi aslında göbekten açtığı deliklerle yapıyor.Ikısının farkı ne cnm
Anladm cnm sayısız hosteroakopı oldm laparoskopıykede yenı 26gun once abdomınal amelıyatı oldum baya zormus laparoskopı Rabbım yardımcımız olsn dha dıkıslerım duruyorofis histereskopi bi de laparoskopi var. ofis histereskopide daha kısa süreli vajinadan kamerayla giriyor rahimle ilgili sıkıntıları görüyor, küçük polip, yapışıklık vs açabiliyor. laparoskopi cerrahi bir ameliyat gibi aslında göbekten açtığı deliklerle yapıyor.
Rabbim inşallah size güzel evlat versin.. eşinizin globoospermi olduğunu nasıl anladınızMaalesef iptal oldu tedavim
Cumlemize insaallah. Test yaptirdigimizda anladkRabbim inşallah size güzel evlat versin.. eşinizin globoospermi olduğunu nasıl anladınız
bu polipler sizde kanama vb yapıyo muyduBen de histereskopi yaptırdım 1,5 ay önce . Mikro polipler varmış temizlendi. Sonra o ay antibiyotik tedavisi yapalım dedi. Fiyat 400-1000 arası değişiyor. benim de patolojiye gitti ondan 750 TL ödedik
Hayır hiçbir şeyim yoktubu polipler sizde kanama vb yapıyo muydu
Ofis histereskopinin aleti yokmusHisteroskopi yapmak için alet yok ya arkadaşlar ofis histeroskopi yapılabiliyor mu suan
Banada histeroskopi dendi diye hatırlıyorumOfis histereskopinin aleti yokmus
Histereskopi dedikleri ofis histereskopiBanada histeroskopi dendi diye hatırlıyorum
Ikısı farklı seyler.Histereskopi dedikleri ofis histereskopi