Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

kan sonucumu bekliyorum rahim yine bekledigim gibi degil demis hulusi hoca. kendisi yok da aytac bey vardi. kana gore devam mi obur ay mı belli olcak
Hayırlısı olsun....hulusi hoca neden yok geçen hafta ben gittiğimde de yoktu o olmayınca kendimi daha kötü hissediyorum

ofis histereskopi sonrası ne kadar bekletiyor hoca transfer için?

evet toplantıda dediler ama yine her şeyi hocaya soruyorlar. benim transferim iptal oldu. ofis histereskopi yapcak hoca. ama onun da parçası mı ne yokmuş. şu pandemi ilerlemeden olsaydı çok iyi olurdu.
Bu parçalar ne zaman gelecekmiş benimde olacak Eylül dedi hoca ama pek umutlu değilim ınşallah uzamaz gelmesi

evet toplantıda dediler ama yine her şeyi hocaya soruyorlar. benim transferim iptal oldu. ofis histereskopi yapcak hoca. ama onun da parçası mı ne yokmuş. şu pandemi ilerlemeden olsaydı çok iyi olurdu.
Keske cnm ya nden ıptal oldu cok üzüldüm ıns hepımız tek seferde kavusuruz bebeklerımize hastanen kapanmz

Histeroskopi için bekliyorum 1 aydır makinanın sorunu var.bu yüzden beklemekte yorucu. Şans işte. Size gün verdiler mi histereskopi için. Bana adetle tekrar ara dediler

Histeroskopi için bekliyorum 1 aydır makinanın sorunu var.bu yüzden beklemekte yorucu. Şans işte. Size gün verdiler mi histereskopi için. Bana adetle tekrar ara dediler
adet olunca hocaya mesaj atın dediler. tarlusal verdiler bana zaten bi 10 günü bulacak adet olmam o zamana kadar gelir mi bilmiyorum

Keske cnm ya nden ıptal oldu cok üzüldüm ıns hepımız tek seferde kavusuruz bebeklerımize hastanen kapanmz
rahim ince dedi hoca bi de estrofem içmeme rağmen e2 değerim düşmüş. Embriyolar daha önemli rahmi hazırlamamız lazım demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…