hoca hastanedeydi. bugun tenhaydi ama dun 100 hastayı gorduk dedi sekreterKac mm oldugunu soylemıyo hoca canm hiç bılmıyorum hoca hastanedemı kalabalık mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoca hastanedeydi. bugun tenhaydi ama dun 100 hastayı gorduk dedi sekreterKac mm oldugunu soylemıyo hoca canm hiç bılmıyorum hoca hastanedemı kalabalık mı
Ne kadar cokmus ya bnde bı kontrole gtmek istiyorum hoca gerek yok demıstı ama gtmek ıstyorm bıhoca hastanedeydi. bugun tenhaydi ama dun 100 hastayı gorduk dedi sekreter
Hayırlı olsun cnm Rabbm ıns pozitif snuc alıp kucagına almayı nasıp etsın ınsKızlar transferim oldu bugün 2 embriyo konuldu.İnşallah pozitif haberini de vermek nasip olur Benden sonra transferi olacak tüm arkadaşlarım da biran önce sağlıkla hastanede bekleyen yavrularına kavuşurlar inşallah.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın❤
Ayyy ne kadar heyecanlıKızlar transferim oldu bugün 2 embriyo konuldu.İnşallah pozitif haberini de vermek nasip olur Benden sonra transferi olacak tüm arkadaşlarım da biran önce sağlıkla hastanede bekleyen yavrularına kavuşurlar inşallah.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın❤
5.gün embriyolardı 10 gün sonra 22 ağustos test tarihim teşrkkür ederimAyyy ne kadar heyecanlı
Hadi hayırlı olsun
Sabırsıkzlıkla bekliyoruz sonucu.
Ne zaman test gününüz?
Kaçıncı gün embriyoları?
Inşaallah sımsıkı tutunurlar da bize de umut olurlar.5.gün embriyolardı 10 gün sonra 22 ağustos test tarihim teşrkkür ederim
Hangı kalıtedeydı cnm embryolar5.gün embriyolardı 10 gün sonra 22 ağustos test tarihim teşrkkür ederim
Dualarımız senınle cnm ıns tutar mınıklerın ıns sevınırız bzde umut dolar içimiz5.gün embriyolardı 10 gün sonra 22 ağustos test tarihim teşrkkür ederim
5aa yazıyor kağıttaHangı kalıtedeydı cnm embryolar
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunurlar inşallah bende bugün hastanedeydim.Kızlar transferim oldu bugün 2 embriyo konuldu.İnşallah pozitif haberini de vermek nasip olur Benden sonra transferi olacak tüm arkadaşlarım da biran önce sağlıkla hastanede bekleyen yavrularına kavuşurlar inşallah.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın❤
Yaaa 14deydi benim transferim de.Sağol canım inşallah.Kontrole mi gittin sen nasılsın bebek nasıl?Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunurlar inşallah bende bugün hastanedeydim.
En ıyı kalıtede canm benım ıkızlerım tutmustu 5aa ıns tutar mınıklerın5aa yazıyor kağıtta
İnşallah canım kendim için ne istiyosam sizler için de aynısını diliyorum.İnşallah hepimizinki tutar sağlıkla kucağımıza alırızEn ıyı kalıtede canm benım ıkızlerım tutmustu 5aa ıns tutar mınıklerın
Ins cnm amın ıns Allah razı olsun darıısı bıze olsn ıns en kosa zmanda varmı hastanede pandemı vaka artısı olursa kapanma gbı bı sozİnşallah canım kendim için ne istiyosam sizler için de aynısını diliyorum.İnşallah hepimizinki tutar sağlıkla kucağımıza alırız
Yok öyle bişey yok gerçi ben öğleden sonra gittim ama ilaç yazdırmak için yukarı çıktım çok kalabalık değildi öğleden sonra olduğu için.Ins cnm amın ıns Allah razı olsun darıısı bıze olsn ıns en kosa zmanda varmı hastanede pandemı vaka artısı olursa kapanma gbı bı soz
Anladm cnm ck sagolYok öyle bişey yok gerçi ben öğleden sonra gittim ama ilaç yazdırmak için yukarı çıktım çok kalabalık değildi öğleden sonra olduğu için.
Geçen hafta kanamam oldu şehir Hastanesi'ne gittik ara ara devam ediyor Hulusi hoca iğne verdi ona devam ediyorum. Ve mide bulantısı yüzünden 3-4 kilo verdimYaaa 14deydi benim transferim de.Sağol canım inşallah.Kontrole mi gittin sen nasılsın bebek nasıl?
Yaa geçmiş olsun iyi dimi şimdi.Mide bulantısından kilo verme ilk 3 ayda olabiliyo sonra zaten alırsınGeçen hafta kanamam oldu şehir Hastanesi'ne gittik ara ara devam ediyor Hulusi hoca iğne verdi ona devam ediyorum. Ve mide bulantısı yüzünden 3-4 kilo verdim
Bulantıya prilam dr cok iyi gelıyo cnm bana bı o ıyı geldı kanamayada proluton kullan cnmGeçen hafta kanamam oldu şehir Hastanesi'ne gittik ara ara devam ediyor Hulusi hoca iğne verdi ona devam ediyorum. Ve mide bulantısı yüzünden 3-4 kilo verdim