Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar transferim oldu bugün 2 embriyo konuldu.İnşallah pozitif haberini de vermek nasip olur Benden sonra transferi olacak tüm arkadaşlarım da biran önce sağlıkla hastanede bekleyen yavrularına kavuşurlar inşallah.Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Hayırlı olsun cnm Rabbm ıns pozitif snuc alıp kucagına almayı nasıp etsın ıns

Ayyy ne kadar heyecanlı
Hadi hayırlı olsun
Sabırsıkzlıkla bekliyoruz sonucu.
Ne zaman test gününüz?
Kaçıncı gün embriyoları?

Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunurlar inşallah bende bugün hastanedeydim.

İnşallah canım kendim için ne istiyosam sizler için de aynısını diliyorum.İnşallah hepimizinki tutar sağlıkla kucağımıza alırız
Ins cnm amın ıns Allah razı olsun darıısı bıze olsn ıns en kosa zmanda varmı hastanede pandemı vaka artısı olursa kapanma gbı bı soz

Ins cnm amın ıns Allah razı olsun darıısı bıze olsn ıns en kosa zmanda varmı hastanede pandemı vaka artısı olursa kapanma gbı bı soz
Yok öyle bişey yok gerçi ben öğleden sonra gittim ama ilaç yazdırmak için yukarı çıktım çok kalabalık değildi öğleden sonra olduğu için.

Geçen hafta kanamam oldu şehir Hastanesi'ne gittik ara ara devam ediyor Hulusi hoca iğne verdi ona devam ediyorum. Ve mide bulantısı yüzünden 3-4 kilo verdim
Yaa geçmiş olsun iyi dimi şimdi.Mide bulantısından kilo verme ilk 3 ayda olabiliyo sonra zaten alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…