- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
İnşallah inşallah, keşke daha rahat olsakArkadaşlar moral-motivasyon cok onemli. Modunuzu düsurmeyin hemen. Belirtidir embriyodur takilip kalmayin, fazla dusunupte strese girmeyin. Hersey olacagina varir.
Bilmiyorumki acilde yaptırırım diye düşünüyordumZ Zmrkoc canım umutsuz olma sana örnekte vermiştim olumlu ol pozitif düşün Pazar günü nerede yaptıracaksn acil de yapıyorlar mı test??
O Orkidem belirti sakın arama ben herşeyi hissettim hamilelik belirtileri olarak ama negatif sonuçlandı hemşireye sorduğumda ilaçların etkilerinden öyle oluyor demişti 5.6 haftada belirti gösterir demişti seninde salı günü mü test?
Anladım canım bizim Sincan tarafında yaptırılmıyordu her hastane ya da doktoru farklı o yüzden sanırımBilmiyorumki acilde yaptırırım diye düşünüyordum
Evet canım salı günü hayırlısı ile inşallahZ Zmrkoc canım umutsuz olma sana örnekte vermiştim olumlu ol pozitif düşün Pazar günü nerede yaptıracaksn acil de yapıyorlar mı test??
O Orkidem belirti sakın arama ben herşeyi hissettim hamilelik belirtileri olarak ama negatif sonuçlandı hemşireye sorduğumda ilaçların etkilerinden öyle oluyor demişti 5.6 haftada belirti gösterir demişti seninde salı günü mü test?
Nafiz korez miBende etimesgutta oturuyorum canım acile tüp bebek doktorum istedi dersek yaptiriyolarmis. Acil olmassa neresi olurki başka
sanki 5.gun embriyosunda 8. gunde kanda cikıyordu. C cuucuuk oyle yaptırmistı sanki. insan dayanamıyor kiBuarada kızlar size maşallah test günü yapacaksanız ben 7.gunu yaptırmıştımbekleyememistim bu sefer Embriyo kalırda transfer olursa ne kadar beklicem acaba çok merak ediyorum
Bunu ben de merak ediyorumyumurta toplama sonrası embriyolog ertesi gun dollendi mi bilgi veriyor mu yoksa direkt 3.gun kac tane donduruldugunu mu soyluyor
Yumurta toplama sonrası ertesi gün arıyorlar kaç yumurtanın döllendiğini söylemek içinBunu ben de merak ediyorum
Buarada kızlar size maşallah test günü yapacaksanız ben 7.gunu yaptırmıştımbekleyememistim bu sefer Embriyo kalırda transfer olursa ne kadar beklicem acaba çok merak ediyorum
Canım hayırlı olsun hiç öyle düşünme olmayacak bişey olsa transfer yapmazdı hoca Hele Hulusi hoca yani Asla koymazdı o embriyoyuBende transferden beri moral bozukluğu ile geçiriyorum günlerimi. Transfer günü gittiğimde 3 embriyodan sadece bi embriyo kaldığını onunda çok iyi olmadığını öğrendim. Benim pazar günü test günüm.
Keşke bir iki günde çıksa bizde boşuna extra hormon almasak bende bu yüzden erkenden test yapmak istedm erken gebelik testini aldım negatif çıktı, bir arkadaşım 5.gunde kana karışıyor dedi bende gaza geldim kan verdim 7.gun gerçekten de tutunmamis ne çok ağlamistim Hulusi hoca da ilaclari bırak gel demişti
Aynen işte bendr dayanamayıp 7.gun erken gebelik testini yaptım çıkmadı dediler ki yanlış oluyor yeni tutunuyordur dedi gittim kosa koşa kan verdim o da negatif çıktı hoca tekrarla demedi bırak dedi bana 0.1 çıkıncaYa ben 6. Gün yaptırdım sonuncusundadondurulmuştu ve serum alacaktım serum da boşuna almak istemedim negatifse doktoruma sordum çıkar dedi benim ikiz tutmuş ama 8 de kesin çıkar bence tek bile olsa.
Öncekilerde yani Hulusi hocada yapılanlarda 3. Gün tazeyi 9 da , 5 gün donmuş olanı 7. Günde yaptırdım Hulusi hoca asıl günümde Negatif olsa da tekrar yaptırmamı istedi sanırım Az da olsa değişme ihtimali var ama bence çok az 5.gün donmuş için 7 ya da 8 de kan bence ama idrar değil kesinlikle
Bu arada bol şans hepinize dualarım Sizinle çok uğraştık Emin’im siz de bu sefer karşılığını alacaksınız❤
Ben o güne yaklaştıkça korkum artıyor. Aslında beklemeyecektim bende bu kadar ama ceserat edemedimBuarada kızlar size maşallah test günü yapacaksanız ben 7.gunu yaptırmıştımbekleyememistim bu sefer Embriyo kalırda transfer olursa ne kadar beklicem acaba çok merak ediyorum
Yaa inşallah ne deyim.Canım hayırlı olsun hiç öyle düşünme olmayacak bişey olsa transfer yapmazdı hoca Hele Hulusi hoca yani Asla koymazdı o embriyoyu
Teşekkür ederimYumurta toplama sonrası ertesi gün arıyorlar kaç yumurtanın döllendiğini söylemek için