Ertesi gün kaç tane döllendi diye arıyorlar.3. gün de dondurulanlar için arıyorlar.Ama embriyoların durumunu merak edersen herzaman arayabilirsin Tülay Hanımı, bilgi verirler.Teşekkür ederim
Teşekkür ederim yarim saat sonra toplamaya gireceğim dua edin :)Ertesi gün kaç tane döllendi diye arıyorlar.3. gün de dondurulanlar için arıyorlar.Ama embriyoların durumunu merak edersen herzaman arayabilirsin Tülay Hanımı, bilgi verirler.
Hayırlı olsun kaliteli embriyoların olsun inşallah.Yarım saat içinde girer çıkar uyanırsın merak etme.Çıkınca yaz kaç tane topladıTeşekkür ederim yarim saat sonra toplamaya gireceğim dua edin :)
Amin çok sağol yumurtam az zaten 4 tane inşallah embriyoya dönüşürHayırlı olsun kaliteli embriyoların olsun inşallah.Yarım saat içinde girer çıkar uyanırsın merak etme.Çıkınca yaz kaç tane topladı
Az olsun kaliteli olsnAmin çok sağol yumurtam az zaten 4 tane inşallah embriyoya dönüşür
7. Gün ideal ya iyi ya da kötü beklemek insanı daha çok yıpratıyor bi an önce öğrenmek lazımı bence inşallah bu sefer pozitifi görürsün kuzumAynen işte bendr dayanamayıp 7.gun erken gebelik testini yaptım çıkmadı dediler ki yanlış oluyor yeni tutunuyordur dedi gittim kosa koşa kan verdim o da negatif çıktı hoca tekrarla demedi bırak dedi bana 0.1 çıkıncabu sefer ne yaparım Allah bilir yine bekleyemem gibi
İnşallah canım inşallah iyi kötü buradan paylaşmayı düşünüyorum geçen sene de öyle yapmıştım7. Gün ideal ya iyi ya da kötü beklemek insanı daha çok yıpratıyor bi an önce öğrenmek lazımı bence inşallah bu sefer pozitifi görürsün kuzum
Inşallah heycanla bekliyorum 7 çıkmış ama.3.ü küçükmüş 4 taneden çıkarsa çıkar dediAz olsun kaliteli olsn
Hadi geçmiş olsun, inşallah hepsi kalır.3. gün dondurulacak değilmiInşallah heycanla bekliyorum 7 çıkmış ama.3.ü küçükmüş 4 taneden çıkarsa çıkar dedi
Benimde öyle olmuştu kaliteli olur inşallahInşallah heycanla bekliyorum 7 çıkmış ama.3.ü küçükmüş 4 taneden çıkarsa çıkar dedi
Evet normal oluyorsun adet ,23 gün olmuş zaten desolett doğum kontrol hapı zaten o da adet getiriyor. Bende lucrin yaptırdım ve doğum kontrol hapı vermiştiKızlar bende 23 gün önce ilk lucrini vurdum, fakat bana lucrinle desolett de başlatmıştı yumurta toplama sonrasına folikül kistleri oluşmuş hem onlar gitsin hem de adet ol gel demişti.Bugün biraz kanama başladı ama sonra durdu, pazartesiye kontrole gitcem ben de.Lucrinle adet olmak normalmidir?
Teşekkürler.Pazartesi gitcem bakalım inşallah çikolata kistleri de küçülmüştür.Evet normal oluyorsun adet ,23 gün olmuş zaten desolett doğum kontrol hapı zaten o da adet getiriyor. Bende lucrin yaptırdım ve doğum kontrol hapı vermişti
İnşallah bende Çarşamba gidicemTeşekkürler.Pazartesi gitcem bakalım inşallah çikolata kistleri de küçülmüştür.
Yapabilir, ama kabız olmaktan iyidir, tutunma için zararlı kabız olmak.Kızlar bişey Soracağım, ilaçlar sizde de ishal yaptı mu ? Karnım gurul gurul valla
Doğru söylüyorsun canım beslenmeme de dikkat ediyorum ama düzelmiyorYapabilir, ama kabız olmaktan iyidir, tutunma için zararlı kabız olmak.
Sağol hepsi kalır mı bilmem ama hoca 3ü kalırsa iyi olur dediHadi geçmiş olsun, inşallah hepsi kalır.3. gün dondurulacak değilmi
Inşallah yarın gelir bi haber heraldeBenimde öyle olmuştu kaliteli olur inşallah
Gelir ararlar Embriyo döllendi diye, sonra üçüncü gün ararlarInşallah yarın gelir bi haber heralde