Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben baya arastirmistım ama sonra kalmadım gidip geldim. takav misafirhanesi cift kisilik 160 ama tek kisi vermiyor tek kisi de 160 dı dedi. orasınin yorumları guzeldiŞehir dışından geliyoruz. Başkent hastahanesine yakın güvenilir ekonomik temiz bir yer var mı kalmak için?
Başkent Öğretmenevi olabilir.Şehir dışından geliyoruz. Başkent hastahanesine yakın güvenilir ekonomik temiz bir yer var mı kalmak için?
Günaydınlar , çok heyecanla bekliyorum hiç bir belirtim yok , test günüm salı ve günler geçmiyor
Hadi inşallah.Ben inanıyorum, burada çok güzel haberler olacak.Günaydınlar , çok heyecanla bekliyorum hiç bir belirtim yok , test günüm salı ve günler geçmiyor
Ben de İnanöak istiyorum o yüzden her gün. Belirti arıyorum inşallah hayırlısı ile hepinizin pozitif olurHadi inşallah.Ben inanıyorum, burada çok güzel haberler olacak.
Inşallah hepimize neşe ve umut olacak bi haber gelecekBen de İnanöak istiyorum o yüzden her gün. Belirti arıyorum inşallah hayırlısı ile hepinizin pozitif olur
Baskent öğretmenevi olabilir ankarada gazi mahallesi var başkente yakın orda zarina butik otel ve agate otel internetten bakin fiyatı uygun ve temizŞehir dışından geliyoruz. Başkent hastahanesine yakın güvenilir ekonomik temiz bir yer var mı kalmak için?
Ya ne güzel diyorsunuz , peki belirti olmaması normal miInşallah hepimize neşe ve umut olacak bi haber gelecek
Ben daha o aşamaya gelemediğim için bilemiyorum maalesef ama bilenler cevaplayacaktır.belirti için erken değil mi bilmediğim için soruyorumYa ne güzel diyorsunuz , peki belirti olmaması normal mi
Normal kimisinde hiç belirti olmuyor.Benim ilk tedavide transferin 3. gününden itibaren idrara sıkışınca gelen yapınca geçen bir kasık ağrısı vardı adet ağrısı gibi , rahim kasılmaları vardı.Biraz kahverengi akıntı vardı sonra o adete dönüştü tutmadı.Dolayısıyla zor biliyorum ama belirti arama bırak kendini.Ya ne güzel diyorsunuz , peki belirti olmaması normal mi
Canım moralini yüksek tut canını sıkma.Daha öncesinde de konusu olmuştu.Kalitesi düşük olanın tutmıcak iyi olanın tutcak diye bi garantisi yok.Ki tam tersi durumlar çok var 3aa ile tutunup 5aa ile tutunmayan.İnşallah seninledir yavrun.Bende transferden beri moral bozukluğu ile geçiriyorum günlerimi. Transfer günü gittiğimde 3 embriyodan sadece bi embriyo kaldığını onunda çok iyi olmadığını öğrendim. Benim pazar günü test günüm.
Canınızı sıkmayın tutacağı varsa her şekilde tutar zatenBende transferden beri moral bozukluğu ile geçiriyorum günlerimi. Transfer günü gittiğimde 3 embriyodan sadece bi embriyo kaldığını onunda çok iyi olmadığını öğrendim. Benim pazar günü test günüm.
Evet canım benim de 3 embriyodan bir tane transfer edilebilecek olan kalmış , biri ölmüş, biri gelişmemiş düzgünBende transferden beri moral bozukluğu ile geçiriyorum günlerimi. Transfer günü gittiğimde 3 embriyodan sadece bi embriyo kaldığını onunda çok iyi olmadığını öğrendim. Benim pazar günü test günüm.
Evet haklısın düşünmemek , normal davranmak lazım keşle öyle olabilseydim ,hayırlısı olsun hepimizeNormal kimisinde hiç belirti olmuyor.Benim ilk tedavide transferin 3. gününden itibaren idrara sıkışınca gelen yapınca geçen bir kasık ağrısı vardı adet ağrısı gibi , rahim kasılmaları vardı.Biraz kahverengi akıntı vardı sonra o adete dönüştü tutmadı.Dolayısıyla zor biliyorum ama belirti arama bırak kendini.
Yani hiç canını sıkma , benim arkadaşım da çok iyi dediler şimdi doğum yapmak üzereBende transferden beri moral bozukluğu ile geçiriyorum günlerimi. Transfer günü gittiğimde 3 embriyodan sadece bi embriyo kaldığını onunda çok iyi olmadığını öğrendim. Benim pazar günü test günüm.