- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Denk geliyoruzEvet çarşamba kontrole gideceğim
Denk geliyoruzkaç Embriyo vardı sende
Muhtemelen aynı gün transfer:) Benim 4+4 ama 4 Embriyo çözülecekEvet belki aynı anda transfer olur.4 embriyo var, sen de kaç tane?
Bana hiç bilgi verilmedi bu konuda. Hepsini mi çözecekler acaba?Muhtemelen aynı gün transfer:) Benim 4+4 ama 4 Embriyo çözülecek
Benim iki kez toplandı ya iki tüp oldu son toplanan daha iyi olduğu için onu çozerim ama kötü olursa ikincisi de çözülür demişti , zaten çözülürken çok bozulma oluyor benim geçen sene oyle olmuştu bir Embriyo kalmıştı maalesef o da tutmadıBana hiç bilgi verilmedi bu konuda. Hepsini mi çözecekler acaba?
Benim iki kez toplandı ya iki tüp oldu son toplanan daha iyi olduğu için onu çozerim ama kötü olursa ikincisi de çözülür demişti , zaten çözülürken çok bozulma oluyor benim geçen sene oyle olmuştu bir Embriyo kalmıştı maalesef o da tutmadı
Ay evet inşallah güzel haberler alırızinşallah çözülenler sağlıklı ve kaliteli olur ikimizinde. Allah nasip ederse tüm heyecanlarımız aynı zamanda olacak
o 1 taneyi 5.gunde mi vermislerdiBenim iki kez toplandı ya iki tüp oldu son toplanan daha iyi olduğu için onu çozerim ama kötü olursa ikincisi de çözülür demişti , zaten çözülürken çok bozulma oluyor benim geçen sene oyle olmuştu bir Embriyo kalmıştı maalesef o da tutmadı
Evet beşinci gün transferiydio 1 taneyi 5.gunde mi vermislerdi
Rabbim can verdikten sonra üçüncü gün beşinci gün iyi kötü kalite farketmiyor zamanı var herşeyinnasip her sey bende dusuk over rezervi var baska klinikte 2 embriyo transfer edildi ikisi de cok iyi dedi embriyolog ama tutmadı. baska arkadasıma kotu ama transfer etmistik nasıl tuttu demisler.
Yumurta toplamadan 36 saat önce yapılır.Yine yumurta büyütme iğneleri gibi karından yapılır.Yumurtaların durumuna göre 1-1,5 veya 2 adet iğne yapmanı söyleyebilir.Çatlatma iğnesini vuracağın gün hangi iğneleri saat kaçta vuracağını ayrıntılı kağıda yazıp veriyor hemşire zaten.Arkadaşlar catlatma ignesi ne zaman ve nasıl yapılıyor
Çok teşekkür ederim kendimiz yapacağız yine değil miYumurta toplamadan 36 saat önce yapılır.Yine yumurta büyütme iğneleri gibi karından yapılır.Yumurtaların durumuna göre 1-1,5 veya 2 adet iğne yapmanı söyleyebilir.Çatlatma iğnesini vuracağın gün hangi iğneleri saat kaçta vuracağını ayrıntılı kağıda yazıp veriyor hemşire zaten.
Aynen kolay zaten.Opu dan iki gün önce akşam 10-11 gibi vurdururlar çatlatma iğnesini.Opu dan bir gün önce de artık hiçbir iğne vurmazsın sabahına da toplamayı yaparlar zaten.Çok teşekkür ederim kendimiz yapacağız yine değil mi
merhaba, senin tedavin nasıl ilerledi, kist ile kaç yumurta toplandı hemen transfer oluyor mu v.s biraz anlatabilir misinRabbim can verdikten sonra üçüncü gün beşinci gün iyi kötü kalite farketmiyor zamanı var herşeyin
gonapeptyl ya da ovitrelle yaziyorlar..benim ilkinde 2 gonapeptyl di bunda 1,5 ovitrelle dedi. sabah kacta toplamcaksa mesela persembe 9 da salı aksam 9 da yapıyorsun.gobekten.Arkadaşlar catlatma ignesi ne zaman ve nasıl yapılıyor
Merhaba iki toplama oldu ilkinde 6 toplandı 4 Embriyo donduruldu bir tüp te... İkincisinden 13 toplandı 4 Embriyo donduruldu ikinci tüp olarak.bende yumurta kisti çıktığı için iki ay doğum kontrol hapı kullandım sonra geçince üç ay geçici menopozmerhaba, senin tedavin nasıl ilerledi, kist ile kaç yumurta toplandı hemen transfer oluyor mu v.s biraz anlatabilir misin
maşallah.. çikolata kistleri iki taraflı mı amh değerin kaçtıMerhaba iki toplama oldu ilkinde 6 toplandı 4 Embriyo donduruldu bir tüp te... İkincisinden 13 toplandı 4 Embriyo donduruldu ikinci tüp olarak.bende yumurta kisti çıktığı için iki ay doğum kontrol hapı kullandım sonra geçince üç ay geçici menopoz
Benim amh bir garip bir yukseliyor bir düşüyormaşallah.. çikolata kistleri iki taraflı mı amh değerin kaçtı