Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Zaten en heyecanlı olan yeri bu yumurta toplama sonrası kalite ve Embriyo durumu, transfer de kaç Embriyo kaldı kalitesi tuttu tutmadı heyecanı
Gerçekten en heycanlı yerlerden biriymiş:) dün sadece korku vardı bunları düşünmüyordum hastaneden çıktıktan sonra bi heyecan sardı hayırlısı olsun artık.....

Merhaba ornegin temmuzda tup bebek icin basvuru yapsak islemleri ne zamana baslar? Toplamda surec ne kadar sürüyor?bilgi verir misiniz biraz?bir de odemeler basvuruldgnda mi islemler basldgnda mi yapiliyor?
Muayene için odemenizi yaparsınız daha sonra durumunuza göre tahlil ve tetkikler yapılır ona göre bir yol haritası çizer hoca herkesin süreci farklı işliyor bence .sorunlar biribirinden farklı olabiliyor kiminin durumu daha kolay kiminin ki daha karmaşık bazı şeyler durumunuza bağlı siz ilk başta randevunuzu alın gidince onun ücretini verirsiniz ilk sonra işlemler yapıldıkça alınır ücretler

Tesekkur ederim cevabnz icin
Yani temmuzda ben tup bebek dusunuyorm diye gttgmde hemn para isterler mi? Taksit gbi bsey oluyor mu?bnm hsg cekildi..kanlarn coguna baklmsti ama tup istedgm icn degl kontrol icn gtmstm maysta.yine tekrarlarlar mi bunlari? En iyi ihtmlle agustosta baslanir mi sizce?

Kaç ay oldu bunları yaptirali ?hulusi hoca lüzumsuz bisey istemez zaten merak etmeyin muayene ücreti 350 tl .ben ödemeleri peşin yapıyorum ama arkadaşlar bilgi verirler burdan belki karta taksit falan yapıyorlardır tam olarak bilmiyorum .mesela tüp bebek ücreti toplamda 8700 işlemler yapıldıkça ücret alınıyor merak etmeyin

10 dk önce aradılar:) 7 tane vardı 3 ü küçük demişti hulusi hoca 4 ü döllenmiş pazartesi tekrar arayacağız dediler cok korkuyorum umarım p.tesi gününe kadar devam edebilirler
insallah hepsi gider 3.gune. benim de 4 taneydi 1 tanesi kucukmus hic islem yapmadılar. 3 unden 2 si dollenmisti. bugun aradılar 1 tanesi kalmıs. diger toplamamda da iki taneden 1 i kalmisti. her defasinda bir tane gercekten yorucu. kesin hoca bi tane daha toplama yapalım diyecek

Buna ek olarak ilac fiyatlari da var degl mi? Biktirdm sora sora kusura bakmayin lutfen

Canım merhabalar test yaptırdın mi ? İnşallah iyi haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…