Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kizlar bu cumartesi sokaga cikma yasagi varmis baskent kadin dogum acik olur mu ? Birde randevu almadan gitsek sira alabiliyor muyuz

Şehir dışından geliyoruz. Başkent hastahanesine yakın güvenilir ekonomik temiz bir yer var mı kalmak için?
ben baya arastirmistım ama sonra kalmadım gidip geldim. takav misafirhanesi cift kisilik 160 ama tek kisi vermiyor tek kisi de 160 dı dedi. orasınin yorumları guzeldi

Ya ne güzel diyorsunuz , peki belirti olmaması normal mi
Normal kimisinde hiç belirti olmuyor.Benim ilk tedavide transferin 3. gününden itibaren idrara sıkışınca gelen yapınca geçen bir kasık ağrısı vardı adet ağrısı gibi , rahim kasılmaları vardı.Biraz kahverengi akıntı vardı sonra o adete dönüştü tutmadı.Dolayısıyla zor biliyorum ama belirti arama bırak kendini.

Bende transferden beri moral bozukluğu ile geçiriyorum günlerimi. Transfer günü gittiğimde 3 embriyodan sadece bi embriyo kaldığını onunda çok iyi olmadığını öğrendim. Benim pazar günü test günüm.

Canım moralini yüksek tut canını sıkma.Daha öncesinde de konusu olmuştu.Kalitesi düşük olanın tutmıcak iyi olanın tutcak diye bi garantisi yok.Ki tam tersi durumlar çok var 3aa ile tutunup 5aa ile tutunmayan.İnşallah seninledir yavrun.

Evet canım benim de 3 embriyodan bir tane transfer edilebilecek olan kalmış , biri ölmüş, biri gelişmemiş düzgün

Evet haklısın düşünmemek , normal davranmak lazım keşle öyle olabilseydim ,hayırlısı olsun hepimize

Yani hiç canını sıkma , benim arkadaşım da çok iyi dediler şimdi doğum yapmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…