Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Aynen işte bendr dayanamayıp 7.gun erken gebelik testini yaptım çıkmadı dediler ki yanlış oluyor yeni tutunuyordur dedi gittim kosa koşa kan verdim o da negatif çıktı hoca tekrarla demedi bırak dedi bana 0.1 çıkınca 😂 bu sefer ne yaparım Allah bilir yine bekleyemem gibi
7. Gün ideal ya iyi ya da kötü beklemek insanı daha çok yıpratıyor bi an önce öğrenmek lazımı bence inşallah bu sefer pozitifi görürsün kuzum😻

Kızlar bende 23 gün önce ilk lucrini vurdum, fakat bana lucrinle desolett de başlatmıştı yumurta toplama sonrasına folikül kistleri oluşmuş hem onlar gitsin hem de adet ol gel demişti.Bugün biraz kanama başladı ama sonra durdu, pazartesiye kontrole gitcem ben de.Lucrinle adet olmak normalmidir?

Kızlar bende 23 gün önce ilk lucrini vurdum, fakat bana lucrinle desolett de başlatmıştı yumurta toplama sonrasına folikül kistleri oluşmuş hem onlar gitsin hem de adet ol gel demişti.Bugün biraz kanama başladı ama sonra durdu, pazartesiye kontrole gitcem ben de.Lucrinle adet olmak normalmidir?
Evet normal oluyorsun adet ,23 gün olmuş zaten desolett doğum kontrol hapı zaten o da adet getiriyor. Bende lucrin yaptırdım ve doğum kontrol hapı vermişti

X