- Konu Sahibi kararsizkararli
-
Biliyorum; Allah ölüm acısını tattırmasın sevdiklerimizin...Tek gerçek acı bu bence, gerisi sadece can sıkıcı şeyler...Eşim kendi konuşmak istiyor, akşam dışarıda yiyelim dedi. Tabi tepkimi ortaya koyacağım, ne mücadelerle evleniyorsun, sonra böyle sorunlarla ağzının tadı kaçıyor. Herkes evinde mutlu olsun, yoksa başka başarılar pekte etkili olmuyor...
Kusura bakma eşin çok şımarık, iki yüzlü bana göre o laflardan sonra yüzüne bakma, benim eşim bana öyle konuşsa toplar eşyamı giderim seviyor gelir değer veriyorsa aklı başına gelir. Hee o lafları yer oturursan daha çok laf yersin eşinden.
çok ağır eleştiriler okuyorum. her yorumda acıtıyo. kendimi bu kardeşimin yerine koyarak okudum okudukça öfkelendim eşyalarımı toplayıp defolup gitmek geldi evden. bu kadar katı eleştiriler yapıp öfkelendirmeyin kardeşi.benzer sorunlar içindeyim ve 7 yıllık evliyim. yeni evlendiğimiz zamanlarda bu konu yüzünden çok kavgalarımız oldu. ama asla ne aileme şikayet ettim nede o. nede ben eşyamı topladım gittim nede o. öfke ile insanlar kırıcı olabilir. evlenmek kolay bi zanaat değil arkadaşlar. öyle zor ki ne bir arkadaşlığa benziyor nede bir işte çalışmaya. öyle kolay olmuyor. aklı başında medeni iki insan gibi oturup konuşmak en güzeli. tartışmak gerek her konuyu.üzeri kapanıp gitmemeli hiç bi sorunun. madem böyle bir tartışma olmuşki keşke olmasaydı oturup tartışıp enine boyuna ölçüp biçmek gerek eşler arasında. muhakkak oda pişman olacaktır. ama asla ya ailen yada ben gibi kıyaslama yada tercih yapmak zorunda kalmamalı iki tarafta. kimse annesini babasını atmaz. sende bende. inşallah çok uzamadan herşeyler yoluna girer. ve son tartışmanız olur dilerim
ne güzel bak adimini atmis aksam yemegi disarda yiyelim hem konusalim demis,
sen tepkini tabiki ortaya koy, ve özellikle su bosanma lafini agzina almamasini israrla söyle,
cocuk degiliz artik de, cocuk oyuncagina cevrilmesin söyle,
ama dahada fazla uzatma,
eminim esin öyle demek istemedi, diyom ya sinirle agzina geleni sayan bi adam,
bende öyleyimdir biraz :))
insallah tatliya baglanir
Biraz dillerini tutsalar böyle şeyler olmayacak. Ya o kadar aptalca yorumlar varki, Allah ım ya bu insanların ne kadar mükemmel eşleri var, Allah herkese kısmet etmiyor işte...Teşekkür ederim yorumunuz için, benim aklımda da benzer şeyler var...
Şu yorumunu görseydim inan cevap dahi yazmazdım...
yazmış bulundum, sen yazmamış varsay...
aa ben boşanmaya karar verdim, haberin yok mu? Bana kimse böyle şeyler söyleyemez, gidip hemmen eşyalarımı toplayayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?