• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aniden değişen eşim...

insanı eğreti edecek kadar ukala ve sevimsizsin kusura bakma, sen konunu açtığından beri kendi kafana yatkın yorumlar bekledin, ama farklı görüşlerde çıktı, kimse sana boşan demedi ama bu yaşadığında normal değil, sen kabullenmek istemesende nişanlılıktan beri eşinin tavırlarının aynı olduğu senin bunu kabul etmediğin ortaya çıktı, ayrıca konu açıpta artık yazmayın diyemezsin o senin insiyatifin değil kapattırma talebinde bulunmuşsun bu talep gerçekleşene kadar isteyen yorum yapar

bilmukabele, bende aynı şeyleri düşünüyorum. Ukala ve sevimsiz yorumu sizin üzerinize cuk oturdu, sizde benim için aynı şeyi düşünüyorsunuz. Ortak şeyler düşünüyoruz, bu da güzel:p Sayfalara bakarsan çok boşan yorumu oldu, garip polemikler...Ben konumu bunun için açmadım ve insan gibi de rica da bulundum. Yorum yapmayın diye, bu gayet doğal...Sizinki de bir fikir, kapanana kadar yorum yapar herkes. Mantıkende doğru; ama en çok sen yap tamam mı? Konu kapandı benim için; ama ne oulur sen yorum yaz, çok ihtiyacım var fikirlerine...Burada çok özel insanlar var ve yaptıkları yorumlar belli. Benim anladığım yorumlarda belli...Konumda seni zorla tutmuyorum, beni böyle buluyorsan konuda durmana ne gerek var?

Arkadaşlar, bir kızçe kadın kadının düşmanıdır yazmış. Çokta doğru yazmış, nasıl yorumlar bunlar??? Ben fikir akmak, tecrubelerden yararlanmak istiyorum. Ben olsan şöyle olurdu, yok ben 15 değil 8 yıldır evliyim, yine de 2 çocuğa rağmen bırakı giderim. Git arkadaşım, seni tutan mı var. Boşan, boşan yorumları...Seni sevmiyor tarzında kesin yorumlar, sen nasıl yorumlar APTAL dersin...Bazı yorumları aptalca bulmuş olabilir, benim paylaştıım yazıdan kesin çıkan yorumların bazılarını böyle buldum.

Çok acımasızsınız, gerçekten çaresiz bir insanı bunalıma sürükleyecek kadar!!! Çok şükür ki, ben neyin ne olduğunu biliyorum ve burada tecrubeli insanlardan da fikir aldım. Onlara da teşekkür ediyorum. Yorum yapmayın yazıyorum ama yorumlar geliyor, o zaman ne diyeyim:P

Arkadasim,
Burasi buyuk bir plartform 3-5 kisi yok 250 bin uyesi var
Burada bir konu acarken karsit goruslerin gelecegini dusunmeliydin!
Bu nasil bir fikir anlamiyorum tapulu mali gibi birde yorum yapmayin artik diyor.
Esinin cekecegi var yazik!...

Son düzenleme:
kadınların hayatından bir kesit alıp tartışmak yanlış oluyor genelde.....dışardan görmek ve teşhis koymak çok kolay.....burdan baktığımda evliliğine saygı duymayan bir adam görüyorum tıpkı benim eşim gibi......üstelik benimkiside tutku derecesinde bir aşktı.....ama zamanla öyle bir güzel köreliyor ki yanında durmak istemiyorsunuz.....benim odunun tek argumanı ailesinin zengin olmasıydı.......ama ortada öyle para yok orta düzey geçinen bir aile aileden kalma arsaları varmış...........eeee neyapayım şimdi ....evleenmeden önce pervane olan adam iki lafından biri dediğimi yapmazsan boşanırız.......aaaaa ne duruyorsun eşyalarını topla git derdim bu lafım bile biraz toparlanmasına sebep olurdu........ama değişmiyor.......kabul edilemeyecek şartlar sunmaya başladı üstelik şiddet yok hakaret yok aldatma yok ama evliliğine saygısı da yok

konu sahibi arkadaşım kocanı seviyorsun belli.....ama düşün bir evliliği bitirme sınırına ne zaman yaklaşırsın işte bu nokta çok önemli
çünkü ben evliliğe konsantrasyonumu kaybetmiştim

Arkadasim,
Burasi buyuk bir plartform 3-5 kisi yok 250 bin uyesi var
Burada bir konu acarken karsit goruslerin gelecegini dusunmeliydin!
Bu nasil bir fikir anlamiyorum tapulu mali gibi birde yorum yapmayin artik diyor.
Esinin cekecegi var yazik!...

Ben karşıt fikirlere birşey demiyorum ki!! Siz başından itibaren okumamışsınız sanırım, ben her fikre saygı duyuyorum. Birkaç yoruma takıldım sadece ve bunlar hakkında yorum yaptım. Güldüm dedim, mizahi dedim, nasıl karar verdiniz dedim. Benimki de karşı bir fikir, siz neden saygı duymuyorsunuz? Ben kk üyelerini tanımam etmem, ben kendi konumda yorum yapanlar için söyledim. Burada gerçekten yazdığından faydalandığım yani fikir aldığım yorumlar oldu, benim için de bunları yazanlar özel...Eşime acımanıza gerek yok, herkes kendine baksın, acıyacaksa kendine acısın. Bana eşime acımak kimseye düşmez, Allah acısın kime acıyacaksa...

Bazıları yorum yazıyor, bazıları polemik yaratmak için yorum yazıyor. Yorum yazan arkadaşlara teşekkürler, polemikte ise yüzünü görmediğin bir insan hakkında eşini, işini vs bilmiyorsun nasıl sinirlenmek, nasıl bir hırs???Neyin savaşı bu? Kimi alt etmeye çalışıyoruz???Kahrolsun kararsizkararli, boşansın, kocası onu hiç sevmiyor, saygı duymuyor, sevimsiz, huykuz, tapulu malı gibi davranıyor, bütün kk üyelerine neler dedi, kocasına yazık vah vah...Ben neymişim be!!! Bana eşim cevap verdi, ben ikna oldu, dolayısyla konunun benim için bir önemi kalmadı. Peki böyle olmasaydı? Moral bulmak için girdiğin yerde taşlanıyorsun, başka taş atacak olan var mı? Varsa atsın, çünkü konu belli bir süre sonra kapanacak. Yoksa talebimi iptal mi etsem? Kendini tatmin etmek isteyen misafir olsun, söylesin lafını...

ne konunuzda boşanın dedim ne de aleyhinizde yorum yaptım ancak konu sahibi olarak konuyu açarken beklentiniz neydi çok merak ediyorum? elbette farklı farklı görüşler çıkacak..neden insanlarla dalga geçip hakaret ediyorsunuz? biri 10 yıllık kocasını 2 çocukla terk eder diğeri etmez..sizinle aynı düşünmeyenleri neredeyse döveceksiniz,ne kadar ilgilnç ya..

bence bundan sonra açacağınız konulara " benimle aynı fikirde olmayanlar yorum yapmasın" diye belirtin..

kadınların hayatından bir kesit alıp tartışmak yanlış oluyor genelde.....dışardan görmek ve teşhis koymak çok kolay.....burdan baktığımda evliliğine saygı duymayan bir adam görüyorum tıpkı benim eşim gibi......üstelik benimkiside tutku derecesinde bir aşktı.....ama zamanla öyle bir güzel köreliyor ki yanında durmak istemiyorsunuz.....benim odunun tek argumanı ailesinin zengin olmasıydı.......ama ortada öyle para yok orta düzey geçinen bir aile aileden kalma arsaları varmış...........eeee neyapayım şimdi ....evleenmeden önce pervane olan adam iki lafından biri dediğimi yapmazsan boşanırız.......aaaaa ne duruyorsun eşyalarını topla git derdim bu lafım bile biraz toparlanmasına sebep olurdu........ama değişmiyor.......kabul edilemeyecek şartlar sunmaya başladı üstelik şiddet yok hakaret yok aldatma yok ama evliliğine saygısı da yok

konu sahibi arkadaşım kocanı seviyorsun belli.....ama düşün bir evliliği bitirme sınırına ne zaman yaklaşırsın işte bu nokta çok önemli
çünkü ben evliliğe konsantrasyonumu kaybetmiştim

Umarım ilişkin çok iyi olur arkadaşım, çünkü evlilikte huzur herşeyin ötesinde. Zaten iki günlük dünya, neyi paylaşamıyoruz erkeklerle bilmiyorum. Biraz duygusallık farkı var sanırım:) Herşey düzelir, sevgi olunca gerisi gelir işşallah;)

ne konunuzda boşanın dedim ne de aleyhinizde yorum yaptım ancak konu sahibi olarak konuyu açarken beklentiniz neydi çok merak ediyorum? elbette farklı farklı görüşler çıkacak..neden insanlarla dalga geçip hakaret ediyorsunuz? biri 10 yıllık kocasını 2 çocukla terk eder diğeri etmez..sizinle aynı düşünmeyenleri neredeyse döveceksiniz,ne kadar ilgilnç ya..

bence bundan sonra açacağınız konulara " benimle aynı fikirde olmayanlar yorum yapmasın" diye belirtin..

Bu da bir fikir, tekrar konu açarsam düşünürüm:P

Siz yazılan şeylerin hepsini okunuz mu? Benimle aynı şekilde düşünmeyelere bir şey demedim, dediğim şey farklı...Ama laf anlatmaktan yoruldum, ne isterseniz yazın...Çünkü insanlar anlamak istediklerini anlıyor...

Bana kızartma dokunur yiyemem midem hemen yanar ama oda arkadaşım çok sever tabak tabak yer.

Onun bana niye yemiyorsun bak bana birşey olmuyor ki deme şansı yok çünkü benim MİDEM HAZMETMİYOR.

Hazmedene afiyet olsun bol bol yesin yarasın.

Birde yeni akım var ağlaşıp ağlaşıp işine gelmeyince bana ne bana ne demek, nanik faalan yapmak.

Herkes birşeylere gülmüş ya bende buna gülüyorum :1:

Anlayana Sivrisinek misali

Esine kendine hakaret ettirme
kendine deger ver dedik
cozum sunduk yine suclu biz olduk

kusura bakma arkadasim sen bu muameleyi kendine hak gorursen
her tartismada dozu artar
ucu siddete bile gider

ve evet ben bosanirim
cunku 15 yilda esimin agzindan bana karsi lan kelimesi bile cikmadi
senin esin gibi
su an karilik yapmiyorsun dese bosanirim

cunku alismamisin duymamisim

anlatabiliyor muyum?

sen alismissin bahane de hazir sinir ani...
benim esim de cok sinirli
ama sinirli olmasi hakaret etmesine sebep degil ....

o nedenle normal degil diyoruz
yanlis anlasiliyoruz

Baştan beri böyleymiş bu adam, zaten ben böyleyim de demiş, bazı arkadaşlar yoğundur sonucu unutmuş olabilir dedi bende daha 2 aydır tanıdığım iş arkadaşımın eşinin sonucunu bile soruyorum bende yoğunum dedim, kol gücü ya da beyin zorlaması isteyen bişey değil kan tahlili sonuçların nasıl çıktı ya da doktor ne dedi dicek, bunu diyeceği yerde sen karılık yapmıyosun seni boşucam dediklerimin ağırlığının farkındayım ailemi sana tercih ederim diyen adamı nerde yanlış var diye masaya yatıracağına vay bana boşan dediler vay hayatımın 15 dakikasını anlattım diye insanlara çatıyosun ama gördükkü sadece 15 dk değil nişanlıykende sıkıntılar çıkarmış, bana boşan dediler diye insanlara kızma boşanma lafını açan kocan, senin kocan.

Esine kendine hakaret ettirme
kendine deger ver dedik
cozum sunduk yine suclu biz olduk

kusura bakma arkadasim sen bu muameleyi kendine hak gorursen
her tartismada dozu artar
ucu siddete bile gider

ve evet ben bosanirim
cunku 15 yilda esimin agzindan bana karsi lan kelimesi bile cikmadi
senin esin gibi
su an karilik yapmiyorsun dese bosanirim

cunku alismamisin duymamisim

anlatabiliyor muyum?

sen alismissin bahane de hazir sinir ani...
benim esim de cok sinirli
ama sinirli olmasi hakaret etmesine sebep degil ....

o nedenle normal degil diyoruz
yanlis anlasiliyoruz

Karılık yapmıyorsun nerden çıktı? karım gibi davranmıyorsun dedi, çocuk gibi davranıyorsun, böyle şeyleri sorun ettiğim için...Ben alıştım böyle lafları duymaya, eşim bana kötü davranınca çok hoşuma gidiyor, mazoşistim çünkü...

Bu senin tercihin, ben ikna oldum; kime ne????Bu hazmetmekse hazmettim kime ne??? Kararımı nasıl sorguluyorsunuz??? Allah bozmasın ilişkinizi, daha da mutlu etsin; senin tercihin alacağın kararlar...Aynı şeyleri düşünmeyebiliriz. Ben sizin düşüncenizi benimsemezken sizde benimkini benimsemiyorsunuz. İyi de farklı olan ne??? Ortada şuçlu olan falan yok, bana göre de boşan demek çözüm önerisi değil. Bunu herkes biliyor, bir avukata bakar...Kesinlikle eşlerin veya bizim sinirle hakaret etmesi doğru değil, buna katılıyorum. Bu konu çok saçma yerlere gitti, herkes kendine göre birşey anladı. Kim kimin için ne dilerse kat ve kat fazlasına kendi sahip olsun; ben herkes için iyilik güzellik diliyorum. Allah kimsenin tadını da bozmasın.

Sağol ama ben soda da almayayım, benim mide böyle şeyleri sodayla bile hazmetmez. Sana afiyet olsun, bol bol yiyeceğe benziyorsun

Saol, bol bol yiyorum. Sabah öğle akşam...Şimdi evde şiddette görürüm, hakaret işitirim ama yine de boşanmam...Kocam sonuçta, öyle değil mi?

Gözlerime inanamıyorum ya:P Bazı yorumlar kopartıyor beni...Konu iyice sapıttı...

Birazda iyi şeyler dileyin, güzel şeyler...

eski konularına az biraz göz gezdirdim bunu genelde bel altı vurmak için yapıyo üyeler ama ben gerçekten meraktan baktım, ani parlamalar ilk kez yaşadığın bişey değil belli ki, kendinde kusur görmeyip ben böyleyim diyen bi eşin var, eşinin bu yapısını kabullenmişsin dicek tek bişey var umarım hakkında hayırlısı olur

Back