- Konu Sahibi kararsizkararli
insanı eğreti edecek kadar ukala ve sevimsizsin kusura bakma, sen konunu açtığından beri kendi kafana yatkın yorumlar bekledin, ama farklı görüşlerde çıktı, kimse sana boşan demedi ama bu yaşadığında normal değil, sen kabullenmek istemesende nişanlılıktan beri eşinin tavırlarının aynı olduğu senin bunu kabul etmediğin ortaya çıktı, ayrıca konu açıpta artık yazmayın diyemezsin o senin insiyatifin değil kapattırma talebinde bulunmuşsun bu talep gerçekleşene kadar isteyen yorum yapar
bilmukabele, bende aynı şeyleri düşünüyorum. Ukala ve sevimsiz yorumu sizin üzerinize cuk oturdu, sizde benim için aynı şeyi düşünüyorsunuz. Ortak şeyler düşünüyoruz, bu da güzel Sayfalara bakarsan çok boşan yorumu oldu, garip polemikler...Ben konumu bunun için açmadım ve insan gibi de rica da bulundum. Yorum yapmayın diye, bu gayet doğal...Sizinki de bir fikir, kapanana kadar yorum yapar herkes. Mantıkende doğru; ama en çok sen yap tamam mı? Konu kapandı benim için; ama ne oulur sen yorum yaz, çok ihtiyacım var fikirlerine...Burada çok özel insanlar var ve yaptıkları yorumlar belli. Benim anladığım yorumlarda belli...Konumda seni zorla tutmuyorum, beni böyle buluyorsan konuda durmana ne gerek var?