- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi kararsizkararli
o söz bana ait değil konuyu nasıl takip ettiğin ortada ama o sözü söyleyen arkadaşa katılıyorum
sende yeni evlisin farkeden bişey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o söz bana ait değil konuyu nasıl takip ettiğin ortada ama o sözü söyleyen arkadaşa katılıyorum
biz zaten bunları biliyoruz iyiki aydınlattın yani ,bu konuda senin dediğin gibi 2 çocuğumu alırım arkama bakmam giderim lafını gerektiren birşey yok onu anlatamadık sanki adam kızı dövdü yada aldattı vs vs senin yorumuna bunlar olsaydı haklısın derdim.
Arkadaşlar, kesinlikle genelleme yapmıyorum ama o kadar garip yorumlar geliyor ki...Ben gerçekten çok şaşırıyorum, herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama benim düşünceme saygı duymayan ve beni çok farklı şekilde eleştiren yorumları okumak enteresan...Ben ne için konuyu açtım, neler konuşuyorum. Buranın amacı dertleşmek değil mi? Fikir vermek, almak? Belki sadece anlatmak, rahatlamak? E o zaman, neden bu ikili diyaloglar???
Boşan diyorlar, boşanmam diyorum. Sen o zaman hep bunu yaşarsın, bugun bunu yapan neler yapmaz. Ben olsam boşanırdım. O sen olsan arkadaşım, ben senin ne yapacağını merak etmiyorum. Ama yazıyorsan kendinin ne yapacağını bende yorum yazamaz mıyım senin düşüncene....
Eşim aradı diyorum, e o zaman sen barıştın, çözümü biliyordun neden konuyı açtın diyorlar.
Bana fikir veren ve gönlüme su serpen kızçelere teşekkür ederim.
Arkadaşlar, kesinlikle genelleme yapmıyorum ama o kadar garip yorumlar geliyor ki...Ben gerçekten çok şaşırıyorum, herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama benim düşünceme saygı duymayan ve beni çok farklı şekilde eleştiren yorumları okumak enteresan...Ben ne için konuyu açtım, neler konuşuyorum. Buranın amacı dertleşmek değil mi? Fikir vermek, almak? Belki sadece anlatmak, rahatlamak? E o zaman, neden bu ikili diyaloglar???
Boşan diyorlar, boşanmam diyorum. Sen o zaman hep bunu yaşarsın, bugun bunu yapan neler yapmaz. Ben olsam boşanırdım. O sen olsan arkadaşım, ben senin ne yapacağını merak etmiyorum. Ama yazıyorsan kendinin ne yapacağını bende yorum yazamaz mıyım senin düşüncene....
Eşim aradı diyorum, e o zaman sen barıştın, çözümü biliyordun neden konuyı açtın diyorlar.
Bana fikir veren ve gönlüme su serpen kızçelere teşekkür ederim.
canım afiyet olsun sana umarım birdaha yaşamazsın
Bu ilk kez olmuyor, bizim kavgalarımız hep önemsiz şeylerden ama o önemsiz şeyler büyüyor. Herşey yolundaydı, hiçbir sorun yok yani...Sabah arabay bindik, beni işyerine bırakacaktı. Bende doktora gitmiştim geçen hafta, saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Arabadaykende saçımı topladım, abartmıyorum 2 avuç elime geldi Neyse benimde aklıma geldi, eşim bana doktor ne dedi, kan sonuçları nasıl vs. diye sormamıştı. Bende dedim ki, sen benim kan sonuçlarımı sormadın. Sen bana söylemedin ki dedi. Bende söylediğimi ve hatta o zaman şunlaru şunları da söylemiştim dedim. Sonraki diyalog aklımda kaldığı kadarıyla şöyle;
Odun eşim-Sadece hayatımda sen mi varsın? Ben herşeyi düşünemiyorum, ne kadar yoğun olduğumu biliyorsun. Söylemen bile hatalı; sen benim kan sonuçlarımı sormadın yerine; hayatım sonuçlarım çıktı desen ben hatırlayıp sorarım.
Ben-Ne demek sadece hayatımda sadece sen mi varsın? Ayrıca zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. Kusura bakma atlamışım desen herşey farklı olacak. Sen önce söylemedin diyorsun, sonra hatırlayınca da bana kulp takıyorsun. Senin ailen benim, kendi ailen değil. Temel aile biziz.Odun eşim-Sen benim ailemi dışlayamazsın. Onlar benim herşeyim. Duymak istiyorsan söyleyeyim, onları sana tercih ederim. Sen zaten onları hiç sevmedin, bana her seferınde bunu ima etme...
Ben-ben senin aileni dışlamıyorum, karına sen benim hayatımda tek değilsin diyemezsin. Konuyu basit bir özürlü kapatacağına daha da alevlendiriyorsun.
Odun eşim-senin karılığını hissetmiyorum, çocuk gibi davranıyorsun. Bana neden sormadın, kan sonuçlarını? Ben senin takipçin miyim?
-Bu böyle gitmez, sonumuzun ne olacağı belli. Bugun olmazsa yarın olacan..
Ben-Ne?
Odun eşim-Boşanacağım...
Ben-Sen bilirsin, söylediklerinin ağırlığının farkında mısın?
Odun eşim-Evet, farkındayım, hemde çok...
Bende arabadan indim, bunları unutmayacağım dedim. Unutma zaten dedi. Kapıyı çarptım indim. Henüz 4 aylık evliyiz, birbirimizi seviyoruz. Genelde de anlaşırız; ama öyle konulardan öyle sorunlar çıkıyorki!!! Sonu boşanmaya bile varıyor!!! Dişini fırçala dediğim için bana küser; yemeğe yardım ederse şunu unutma desem suratını asar...Çok örnek var, alışma sürecinde olur kavgalar; hatta her zaman olur da; eğer her defasında içindekileri mi kusacak? Hem boşanacağım dedi, hem de ailemi sana tercih ederim dedi. Ne olacak? Bu akşam biraz eve geç gelecek, gelince yemek yemeyecek, surat asacak. Sonra muhtemelen hafta sonu neden biz böyleyiz, sorun ne konuşmaları... Sonrasında da yine aynı şey...Beni üzmeyi mi seviyor acaba? Bana arabadan inmeden önce butun gün bunları düşün tamam mı dedi. Yani benim günü huzursuz geçireceğimi biliyor; ama umurunda değil. Ben kızlara tavsiyede bulunurken eşinle konuş diyorum veya terapiste gidin:) Şimdi bu adamla konuşsan ne değişir, terapiste gitsen ne değişir? Terapiste bu nedenle gitmeyi kabul etmez zaten, üstelik buna ayıracak hiç bütçe yokken...Yani hep bizden değişmemizi bekliyorlar, sadece yetinmeyi...Ben mi abarttım bu olayı? Yoksa ilişkimiz mi yıpranıyor bilemedim...
senin ailen benim demiyo, temel ailen benim diyo, Allah aşkına sizin eşiniz hastane dönüşü size böyle dese ne derdiniz, hayatımda bi dolu kişi var sen de onlardan birisin ekstra özen bekleme benden demiş adam, verdiği değer bu, saçının rengini farketmedi diye kocasına onca laf sayan kadınlar var, güzellik telaşı sağlık telaşından dahamı önemlidir, hayretle okuyorum tüm yorumları
Ben-Ne demek sadece hayatımda sadece sen mi varsın? Ayrıca zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. Kusura bakma atlamışım desen herşey farklı olacak. Sen önce söylemedin diyorsun, sonra hatırlayınca da bana kulp takıyorsun. Senin ailen benim, kendi ailen değil. Temel aile biziz.
sen olayı nerden ailesine bağladın onu anlamadım temel aile biziz demişsin...durup dururken...eşinin de ağzına sağlık onları sana tercih ederim demiş...ben tebrik ederim valla bu erkeği.kadınlar kocalarının hayatında tek olmak istiyorlar ama iyiki bu mümkün değil.
kan sonuçlarını sormayarak düşüncesizlik etmiş...orası doğru.ama 4 aylıkken boşanma fikrini kocanın aklına sokmuşsan sanmamki bundan sonra cennet gibi bi evlilik geçiresin.[/QUOTE
Bu yorumlara da hastayım; şimdi evliliğim cehennem gibi olacak, yarın da boşanırım sanırım Benim fikrim arkadaşım bu, ne yapayım? Ben ailesini seviyorum, onların da beni sevdiğini düşünüyorum. Eşim çok anneci, bizim de eğer Allah verirse bir çocugumuz olsun çok isterim.
Bence aile anne baba çocuktan oluşur, kendi anne babalarımızda bizim ailemiz; ama temel çekirdek aile eşin ve çocuğundur. Böyle düşünmeyebilirsin, diğer kızlarda düşünmeyebilir. Ben buna saygı duyuyorum ama benim düşünceme saygı duyan yok denecek kadar az...Şimdi kocamın aklına boşanmayı soktum, peki şimdi ne olacak? Ya beni boşarsa Herkes boşanmayı çok kolay sanıyor, kimin başına gelirse o anlar...Eşim adına tebriğini kabul ediyorum
İki tarafta abartılı davranmışsınız..Kendi düşüncelerinizi birbirinize empoze etmeye çalışıyor, başaramayınca tartışmanızın hızını arttırıyorsunuz.. Yazık değil mi evliliğinize?..Kolay mı evlendiniz de ,bu kadar kolay boşanma fikrini dile getirebiliyorsunuz? ..Yazık değil mi bu günlerde iyi geçinmek,biririnizi tanımaya,birbirinize alışmaya çalışmak varken, sadece birbirinizi yiyorsunuz..Eşiniz gerçekten unutmuş olabilir ama dile getirmemniz gereken bir konu ailesi...Ailesiyle siz farklı yerlerdesiniz..Neden birbirinizi yıpratmak için yarışır hareketlerdesiniz?...Yapmayın iyice düşünün,yaptığınız hataların farkına varın ve ayrı ayrı konumlandırmak yerine birbirinizi, "bir" olmayı becermeye çalışın...
ben 5 yıllık evliyim konu ne olursa olsun o sözleri söylememeli
bence bir süre tepkisiz tepkili diyorum ben öyle ol
akşam gelince hoşgeldin de yemeğini ye dırdır hiç yok tv falan izleyin kitap oku nete bak surat asmak yok gülmekte yok konuşmakta yok sorarsa cevap ver
ii geceler de yat bu birkaç gün sürer o konuyu hç açma
mutlaka konnuşmak isteyecek ozman çok dırdır yok birdaha bana boşanıcam yok ailemi tercih ederim dersen ben çeker giderim bir dahada dönmem de
ama kesin konuş gözü korksun
bide aile olaylarına girmeyin yarın birgün baba olunca ailesinin sizin olduğunuzu anlar
çok kafaya takmayın hayatta daha kötü olaylar var
ben 5 yıllık evliyim konu ne olursa olsun o sözleri söylememeli
bence bir süre tepkisiz tepkili diyorum ben öyle ol
akşam gelince hoşgeldin de yemeğini ye dırdır hiç yok tv falan izleyin kitap oku nete bak surat asmak yok gülmekte yok konuşmakta yok sorarsa cevap ver
ii geceler de yat bu birkaç gün sürer o konuyu hç açma
mutlaka konnuşmak isteyecek ozman çok dırdır yok birdaha bana boşanıcam yok ailemi tercih ederim dersen ben çeker giderim bir dahada dönmem de
ama kesin konuş gözü korksun
bide aile olaylarına girmeyin yarın birgün baba olunca ailesinin sizin olduğunuzu anlar
çok kafaya takmayın hayatta daha kötü olaylar var