Aniden değişen eşim...

zaten bir derdim var a açmış bir derdim yoka açmamışki:))konu açarken konun adını ne koysam acaba diye bir yer varsa bizde konuları ona göre açalım

aniden degisen es degilde esler vardir yani bizde degisiyoruz onlara karsi onlarda bize karsi degisiyor,,,ben turkiyeden avrupaya gelin gelmis bir insanim biliyormusun ben hic nisanllik yasamadim benim dugunum oldu esim bir gun sonra mecburen ise gitti iki haftaligina yurt disina ben,,kayinvalide kayinpeder ve iki tane kayin la birlikte yasamak zorundaydim tam kocaman 6 yil,,, ben hamile kaldim esim dogumdan 3 ay once geldi ve dogumdan iki hafta sonra yine is icin yurt disina gitti bu arada,,,sen bir tahlil sonucu sormadi diye daha cicegi burnunda evliligini riske sokuyorsun ben o zaman catlayip olmeliydim arkadasim OGUT VEREN COK OLUR EKMEGINI VEREN HIC OLMAZ unutma bu sozumu evlilikte hersey olur olmalida bu sevgiyi arttirmali yok etmek yerine sadece sabirla sarildim dualar ederek rabbime yalvardim,,cok kavgamiz oldu kaynanam sagolsun yaninda durdugum surece dunyayi basima yikti ne hamile dedi ne lohusa dedi butun eziyetini yapti ama sabrettim dedim birgun butun bunlar bitecek,,,,

tam 6 yil sonra ben evli oldugumu anladim istedigimiz surece kalabilecegimiz DUBAI den bize is teklifi geldi ve 2 senedir burda yasiyorum esimle birlikteyim evet kimse yok yanlizim skiliyor patliyorum yeniden hamileyim ama anlatacagim kimsem yok sence ben ne yapmaliyim boyle ustun koru anlattigima bakma derininden anlatsam kafayi yersin arkadasim ufak tefek seylerle evliliginizi yipratmayin inanin donusu olmayan yola girildiginde sadece esin ve sen yanarsiniz baska kimsey hic bisey olmaz eger kayinvalidenlerle uzak yasiyorsan bosver hic laflarini etme sen kocani elde etmeye calis sen boyle yaprsan onu bir adim daha kaybedersin unutma kopruyu gecene kadar ayiya dayi demek zorundayiz,,,,bana soracak olursan bi zamanlar o skintilarin simdi meyvesini topluyorum inan bana esim arkama oturuyor ve ben simdi bana yaptiklarini bir bir kaynanamin suratina carpip rezil ediyorum.........cunku kocam arkamda biliyorum zamani geldiginde butun dogruyu yanlisi anladigi icin simdi bana yardim ediyor birgun kocanda sende anlayacaksinizki sadece birbirinizden fayda var size baska hic kimseden fayda yok tatlim,,,hersey karsilikli bugun sen taviz verecen birgun esin verir yoksa baska turlu yurumez bu is tatli dille guler yuzle konusmayi dene cilveyle nazla yap isini adamin anlini kasima dahada kotu edersin kendine karsi,,,nacizane fikirlerim bunlar canim...Allah yardimcin olsun ve yuvalarimizi korusun.......

ammaaan naparsan yap seninde ne yapacağın benim umrumda değil sadece direk boşarım deyip milletin burda kafasını bulandır sonrada yazdıklarımı kocam görüyor şuan ve ben onu kaybedersem köpek gibi pişman olurum sonrada gel burda bana Türkçeyi öğret sağol öğretmenim valla dedimya ben sana dar gelirim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım;

konunuzu okudum. diğer arkadaşların da söylediği gibi ilk aylarda olur bunlar. yolun başındayken henüz ağızdan boşanma lafının çıkması yanlış. ama bence sabahki diyalogta yine de sizin hatanız daha fazla. az çok eşinizi tanımış olmanız gerekir. sizin ilk sorunuzun ardından hatırlamadığını söylemiş ve açıklama yaıp ona sitem ettikten sonra da sen aldım sonucu desen ben sorardım demiş. yani eşiniz haklı. biz kadınlar çok ince düşünsek de kabul edelim erkekler böyle değil. yani çok nadirdir 1 hafta önce karım tahlıl yatırmıştı sonuç ne oldu diye düşünen adam. ama eşiniz de bunu dile getirince daha üstüne üstüne gitmişsiniz. yani ilişkide bi taraf kavgayı yatıştırmazsa olaylar uzar gider. siz hemen sen benım hayatımda tek değilsin lafına takılı kalmışssınız. haklısın canım aldım sonuçlarımı da demek varken nasıl olurda tek değilsin dersin diye mevzuyu uzatmışsınız. üstelik de kırılacağınızı bile bile.

ben buna bi anlam veremıyorum. yanı susun oturun demek değil amacım ama iki taraf da öfkeli iken olayı uzatmak kalp kırıklığından başka bir şey vermiyor ki insana. halbuki o an susup sakın bı zamanda kırgınlığımızı dile getirsek eşimiz de bizden özr dileyip hatalı yerlerini görebilir. velhasılı arkadaşım bence bi muhasebe yapın. eminim eşinizin de pek çok hatası var ama anlattıklarınıza bakarsam sizin diktelerinizden sıkılmış eşiniz. farkında olmadan sürekli ona yapması gerekenlerin komutunu veriyor olabilirsiniz ki bu erkekleri çok sıkar benden söylemesi. yani size normal gelebilir ama bana nıye tahlıl sonucumu sormadın deyişinzdeki tarzınız bile aslında tahlıl yapınca bana sonucu sormalısın demek istediğinizi gösteriyo. yanı ona ne yapması gerektiğini öğretiyor gibisin. halbuki sen sormadın ama benım düşünceli kocam sonucum çıktı şöyle şöyleymiş deseniz şakayla karışık, hem mevzu uzamaz hem de eşiniz hatasını anlardı bence. umarım anlatabılmışımdır
sevgiler

farkettim ki sen sadece benim değil diğer üyelerin ne dediğini de anlamıyosun konu sahibesiyle siz birbirinizi iyi buldunuz yağlayıp ballayıp insanlara pembe hayaller kurdurmak değil kk'nın amacı, ben oraya kaybedersem köpek olurum mu yazmışım aç anlayana kadar tekrar oku, kaybetmeye korkuyorum dedim anladınmı buraya kadar, ve ekledim kaybetmeye korkuyor olmam kendimden ödün vereceğim anlamına gelmez, nasılsa burdayız sürekli konular açılıyo yorumlar yapılıyo bakalım zaman kimi haklı çıkaracak

canım ben de evlenei 2 ay bitti eşim başta aile olarak başta onları gördü benle otururken sıkılıyordu annesine gitmek istiyordu sonra onunla vakit geçirmek için maç izlemeye başladım süper lig puan tablosu gibi kafam ona türlü şirinlikler yapıyorum değişik isimler takıyorum onun değişikliğindeki sebep biraz da ailesi oldu maddi beklentileri olduğunu anlayınca hayatımda bir sen varsın demeye başladı inş seninki de önce senin gelmen gerektiğini anlar. anladığım kadarıyla çok da alıngan bi tip bu biraz sıkıntılı sen umursama bence bişi yookmuş gibi davran ama arada bir mesafe olduğunu anlasın eğlen gül vakit geçir senin ne kadar moralin bozulursa bunu daha fazla kullanır. ve arayı düzelttiğinizde ona ben boşanmak için evlenmedim eğer devam edeceksek bir daha boşanmaktan bahsetme de ayyy sinirlendimşimdi

zaten bir derdim var a açmış bir derdim yoka açmamışki:))konu açarken konun adını ne koysam acaba diye bir yer varsa bizde konuları ona göre açalım

"O zaman konunun başında "ben sadece dertleşmek için açtım konuyu, lütfen benim gibi düşünenler gelsin de dertleşelim" diyebilirdi..
Bir konu açıldığı vakit konu sahibinin işine gelen yorumlar kadar gelmeyen yorumlar da olacaktır..
Bunlara..
"çok güldüm" "haddiniz değil" "beni 15 dakika da mı çözdünüz" gibi cevaplar vermek yerine daha olumlu yaklaşsa konu sahibi..belki dertleşebilirdik hep beraber..."

Burada gereken cevabı verdim size..Bu bölümün bir formatı var..Siz bir derdinizi yazarsanız sizin işinize gelen veya gelmeyen yorumlar duyarsınız..Ama eğer konu başında bizlere gerekli uyarıları yaparsa konu sahibi, biz de ona göre davranırız..

"Sadece benim gibi düşünenlerle dertleşelim ,birbirimize moral verici şeyler yazalım" deseydi keşke konu sahibi diyor..Ve bu konuyla alakalı son sözlerimi söylüyorum..

Zira anlamamakta ısrarcısınız nedense..
Bende kıymetli zamanımı aynı şeyleri sürekli yazarak harcayamam..

Son düzenleme:

bikere sen okadar geniş birisinki eşinin yanında olursa olur olmazsa umrumda değil diyosun oda bunu okuyup seni destekliyomu ?şaşırdım ben sizin evliliğinize eminim eşinin sayesinde ayakta bu evlilik ben öle görmeye baaşladım baya fedakarmış eşin vesselam ayrıca diğer üyeleri ben anladım sen anlamaışsın konu sahibiyle fikrimiz uyuşuyo evet sen bence bu konuda değilde boşanma konularına takıl mesela aldatılan eşlere falan senin bu haklı bulduğun yorumun anca ozaman geçerli olur. kişiye destek olucana köstek oluyosun ayrıca sende biraz kıskançlıkta var

Son düzenleme:
Bazı erkekler evlilik olgunluğuna ulaşmadan evleniyor,arkadaşlarımdada görüyorum bunun örneklerini ve maalesef olan kadınlara oluyor.Daha 4 aylık bir çift olarak en güzel günlerinizi yaşamanız gerekirken eşinden kaynaklanan huzursuzluklarla geçiyor bu dönem.sen abartmıyosun cnm eğer anlattığın gibiyse ama zor bi süreç seni bekliyor.Kendinize zaman tanıyıp karşılıklı konuşarak ona kırıldığını ve bunları haketmediğini anlatarak bu huzursuz dönemi atlatmanız lazım.ama çok yeni evlisiniz dediğim gibi fevri davranmayın,mutlaka oda günün birinde o olgunluğa ulaşacaktır,umarım...

sen eşim beni aldatsada hakarette etse yanında olurum diyosun yanlış mı?
ben başıma bunlar gelirse terkederim diyorum hala saçma sapan anlamlar çıkardığına göre sen ne olursa olsun yapışırım bırakmam diyosun heralde, eşimin başına silah dayıyorum öyle evli kalıyoruz, 9 senelik flört dönemindede başına silah dayıyodum

nerden bildin omurgalı duruşunu çok kıskandım, algılama gücüne ise bayıldım zaten

konu aldatma değil konu tartışma olayı saptırma aldatmadan bahsetseydi o konulara takıl demezdim sana

arkadaşlar burada bunu tartışmasanız. konu sahibinin konusuna odaklanılsa

İşime gelen ve gelmeyen diye yorumları ayırmıyorum. Kelimelerimi çekip almışsınız, o zaman şu cümleyi de sık sık okumuşsunuzdur. Farklı düşünebiliriz, saygı duyuyorum vs.

Çok güldüm, bu bir eylem...Yapılan yorum bana mizahi gelmiş demekki...O zaman mizah anlayışımı da sorgulayalım.

Beni 15 dk. mı çözdünüz değil...15 dk.lık bir olayı paylaştım dedim. Eşimin beni sevmediğine kesin karar vermişsiniz ama benim sevip sevmediğim konusunda aklınız karışmış. Bu yorumla sevmediğimi ve sevilmediğimi anladım diye yazdım ve boşanmaya karar verdim.

Haddiniz değil nerede yazılı? Hatırlatırsam cevap veririm.

Zaten benim amacım derdimi anlatmak değil, bu yorumlara cevap vermek...Konudan ne kadar uzaklaştığınızın farkında değilsiniz. Zorla konunun içinde sizi tutan yok zaten. Ben nasıl yapılan yorumlara müdahale etmiyorsam, beni yorumlarıma da müdahale etmeyin. Güldüysem güldüm, ağladıysam ağladım, ne hissettiğim konusunda hesap mı vereceğim.

Aha ne oldu??? Kendi derdimden uzaklaştım, boşanmayı falan unuttum, gidip dilekçemi yazayım, beni meşgul etmeyin...

konu aldatma değil konu tartışma olayı saptırma aldatmadan bahsetseydi o konulara takıl demezdim sana

sadece aldatma yazmadım bende hakarette buna dahil, benim zihniyetime göre aşığım diye herşeyin üstü örtülmez böyle böyle noluyo biliyomusun, beni dövdü ama haketmiştim onu kızdırmıştım, aldattı ama boşluğa düşmüştü, hakaret etti ama sinirle söyledi, benim verdiğim seninse anlamak istemediğin mesaj şu kadın denen varlık evlilik içinde değer bulan bi canlı değildir, sen kendine değer verirsin ki karşıdakide sana değer versin, kadın hakarete uğruyo ya da erkeğin haklı olduğu başka bi durum var yani kadın %100 haklı ona rağmen kadına diyolarki cilve yap bilmem ne, bu mudur evlilik haklıda olsam eşime yatak odası kozumu kullanarakmı ilişki yürütcem, siz böyle yaşıyosanız keyfiniz bilir erkekler için ideal kadınlar zaten sizlersiniz, zira güçlü kadından ürküyolar

biz zaten bunları biliyoruz iyiki aydınlattın yani ,bu konuda senin dediğin gibi 2 çocuğumu alırım arkama bakmam giderim lafını gerektiren birşey yok onu anlatamadık sanki adam kızı dövdü yada aldattı vs vs senin yorumuna bunlar olsaydı haklısın derdim.

o söz bana ait değil konuyu nasıl takip ettiğin ortada ama o sözü söyleyen arkadaşa katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…