- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
- Konu Sahibi kararsizkararli
-
O zaman konunun başında "ben sadece dertleşmek için açtım konuyu, lütfen benim gibi düşünenler gelsin de dertleşelim" diyebilirdi..
Bir konu açıldığı vakit konu sahibinin işine gelen yorumlar kadar gelmeyen yorumlar da olacaktır..
Bunlara..
"çok güldüm" "haddiniz değil" "beni 15 dakika da mı çözdünüz" gibi cevaplar vermek yerine daha olumlu yaklaşsa konu sahibi..belki dertleşebilirdik hep beraber...
ilkokulda Türkçe derslerinde okuduğumuzu anladık mı diye bi bölüm vardı bizde o yaşlarda bile insan okuduğunu nasıl anlamaz böyle dersmi olur derdim, demekki hocalar haklıymış okuduğunu anlamayanlar varmış, hanımefendi kaybetmeye korkuyorum demek kaybetmemek için yakasına yapışırım herşeyine katlanırım demek değildir benim hayat tarzımda aşk herşeyi affetmez o kadar esnek bi insan değilim, son kez söylüyorum eşimi çok seviyorum üstüne titriyorum kaybetmeye korkuyorum ama bu bende bi zaaf değil, seviyorum napıyım diyip köşeme çekilmem, o da beni aynı şekilde severse mutlu olurum hakettiğim değer verilmiyosa çeker giderim belki gene severim ama uzaktan severim kalbe gümrük koymuyolar nasıl olsa
ammaaan naparsan yap seninde ne yapacağın benim umrumda değil sadece direk boşarım deyip milletin burda kafasını bulandır sonrada yazdıklarımı kocam görüyor şuan ve ben onu kaybedersem köpek gibi pişman olurum sonrada gel burda bana Türkçeyi öğret sağol öğretmenim valla
Bu ilk kez olmuyor, bizim kavgalarımız hep önemsiz şeylerden ama o önemsiz şeyler büyüyor. Herşey yolundaydı, hiçbir sorun yok yani...Sabah arabay bindik, beni işyerine bırakacaktı. Bende doktora gitmiştim geçen hafta, saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Arabadaykende saçımı topladım, abartmıyorum 2 avuç elime geldiNeyse benimde aklıma geldi, eşim bana doktor ne dedi, kan sonuçları nasıl vs. diye sormamıştı. Bende dedim ki, sen benim kan sonuçlarımı sormadın. Sen bana söylemedin ki dedi. Bende söylediğimi ve hatta o zaman şunlaru şunları da söylemiştim dedim. Sonraki diyalog aklımda kaldığı kadarıyla şöyle;
Odun eşim-Sadece hayatımda sen mi varsın? Ben herşeyi düşünemiyorum, ne kadar yoğun olduğumu biliyorsun. Söylemen bile hatalı; sen benim kan sonuçlarımı sormadın yerine; hayatım sonuçlarım çıktı desen ben hatırlayıp sorarım.
Ben-Ne demek sadece hayatımda sadece sen mi varsın? Ayrıca zeytinyağı gibi üste çıkıyorsun. Kusura bakma atlamışım desen herşey farklı olacak. Sen önce söylemedin diyorsun, sonra hatırlayınca da bana kulp takıyorsun. Senin ailen benim, kendi ailen değil. Temel aile biziz.
Odun eşim-Sen benim ailemi dışlayamazsın. Onlar benim herşeyim. Duymak istiyorsan söyleyeyim, onları sana tercih ederim. Sen zaten onları hiç sevmedin, bana her seferınde bunu ima etme...
Ben-ben senin aileni dışlamıyorum, karına sen benim hayatımda tek değilsin diyemezsin. Konuyu basit bir özürlü kapatacağına daha da alevlendiriyorsun.
Odun eşim-senin karılığını hissetmiyorum, çocuk gibi davranıyorsun. Bana neden sormadın, kan sonuçlarını? Ben senin takipçin miyim?
-Bu böyle gitmez, sonumuzun ne olacağı belli. Bugun olmazsa yarın olacan..
Ben-Ne?
Odun eşim-Boşanacağım...
Ben-Sen bilirsin, söylediklerinin ağırlığının farkında mısın?
Odun eşim-Evet, farkındayım, hemde çok...
Bende arabadan indim, bunları unutmayacağım dedim. Unutma zaten dedi. Kapıyı çarptım indim. Henüz 4 aylık evliyiz, birbirimizi seviyoruz. Genelde de anlaşırız; ama öyle konulardan öyle sorunlar çıkıyorki!!! Sonu boşanmaya bile varıyor!!! Dişini fırçala dediğim için bana küser; yemeğe yardım ederse şunu unutma desem suratını asar...Çok örnek var, alışma sürecinde olur kavgalar; hatta her zaman olur da; eğer her defasında içindekileri mi kusacak? Hem boşanacağım dedi, hem de ailemi sana tercih ederim dedi. Ne olacak? Bu akşam biraz eve geç gelecek, gelince yemek yemeyecek, surat asacak. Sonra muhtemelen hafta sonu neden biz böyleyiz, sorun ne konuşmaları... Sonrasında da yine aynı şey...Beni üzmeyi mi seviyor acaba? Bana arabadan inmeden önce butun gün bunları düşün tamam mı dedi. Yani benim günü huzursuz geçireceğimi biliyor; ama umurunda değil. Ben kızlara tavsiyede bulunurken eşinle konuş diyorum veya terapiste gidin:) Şimdi bu adamla konuşsan ne değişir, terapiste gitsen ne değişir? Terapiste bu nedenle gitmeyi kabul etmez zaten, üstelik buna ayıracak hiç bütçe yokken...Yani hep bizden değişmemizi bekliyorlar, sadece yetinmeyi...Ben mi abarttım bu olayı? Yoksa ilişkimiz mi yıpranıyor bilemedim...
zaten bir derdim var a açmış bir derdim yoka açmamışki:))konu açarken konun adını ne koysam acaba diye bir yer varsa bizde konuları ona göre açalım
farkettim ki sen sadece benim değil diğer üyelerin ne dediğini de anlamıyosun konu sahibesiyle siz birbirinizi iyi buldunuz yağlayıp ballayıp insanlara pembe hayaller kurdurmak değil kk'nın amacı, ben oraya kaybedersem köpek olurum mu yazmışım aç anlayana kadar tekrar oku, kaybetmeye korkuyorum dedim anladınmı buraya kadar, ve ekledim kaybetmeye korkuyor olmam kendimden ödün vereceğim anlamına gelmez, nasılsa burdayız sürekli konular açılıyo yorumlar yapılıyo bakalım zaman kimi haklı çıkaracak
bikere sen okadar geniş birisinki eşinin yanında olursa olur olmazsa umrumda değil diyosun oda bunu okuyup seni destekliyomu ?şaşırdım ben sizin evliliğinize eminim eşinin sayesinde ayakta bu evlilik ben öle görmeye baaşladım baya fedakarmış eşin vesselam ayrıca diğer üyeleri ben anladım sen anlamaışsın konu sahibiyle fikrimiz uyuşuyo evet sen bence bu konuda değilde boşanma konularına takıl mesela aldatılan eşlere falan senin bu haklı bulduğun yorumun anca ozaman geçerli olur. kişiye destek olucana köstek oluyosun ayrıca sende biraz kıskançlıkta var
bikere sen okadar geniş birisinki eşinin yanında olursa olur olmazsa umrumda değil diyosun oda bunu okuyup seni destekliyomu ?şaşırdım ben sizin evliliğinize eminim eşinin sayesinde ayakta bu evlilik ben öle görmeye baaşladım baya fedakarmış eşin vesselam ayrıca diğer üyeleri ben anladım sen anlamaışsın konu sahibiyle fikrimiz uyuşuyo evet sen bence bu konuda değilde boşanma konularına takıl mesela aldatılan eşlere falan senin bu haklı bulduğun yorumun anca ozaman geçerli olur. kişiye destek olucana köstek oluyosun ayrıca sende biraz kıskançlıkta var
sen eşim beni aldatsada hakarette etse yanında olurum diyosun yanlış mı?
ben başıma bunlar gelirse terkederim diyorum hala saçma sapan anlamlar çıkardığına göre sen ne olursa olsun yapışırım bırakmam diyosun heralde, eşimin başına silah dayıyorum öyle evli kalıyoruz, 9 senelik flört dönemindede başına silah dayıyodum
sen eşim beni aldatsada hakarette etse yanında olurum diyosun yanlış mı?
ben başıma bunlar gelirse terkederim diyorum hala saçma sapan anlamlar çıkardığına göre sen ne olursa olsun yapışırım bırakmam diyosun heralde, eşimin başına silah dayıyorum öyle evli kalıyoruz, 9 senelik flört dönemindede başına silah dayıyodum
O zaman konunun başında "ben sadece dertleşmek için açtım konuyu, lütfen benim gibi düşünenler gelsin de dertleşelim" diyebilirdi..
Bir konu açıldığı vakit konu sahibinin işine gelen yorumlar kadar gelmeyen yorumlar da olacaktır..
Bunlara..
"çok güldüm" "haddiniz değil" "beni 15 dakika da mı çözdünüz" gibi cevaplar vermek yerine daha olumlu yaklaşsa konu sahibi..belki dertleşebilirdik hep beraber...
nerden bildin omurgalı duruşunu çok kıskandım, algılama gücüne ise bayıldım zaten
konu aldatma değil konu tartışma olayı saptırma aldatmadan bahsetseydi o konulara takıl demezdim sana
diyosunya konu sahibiyle yağlı ballı olmuşunuz diye sanane yani seni desteklemedik diye mi sataşıyosun
arkadaşlar burada bunu tartışmasanız.konu sahibinin konusuna odaklanılsa
sadece aldatma yazmadım bende hakarette buna dahil, benim zihniyetime göre aşığım diye herşeyin üstü örtülmez böyle böyle noluyo biliyomusun, beni dövdü ama haketmiştim onu kızdırmıştım, aldattı ama boşluğa düşmüştü, hakaret etti ama sinirle söyledi, benim verdiğim seninse anlamak istemediğin mesaj şu kadın denen varlık evlilik içinde değer bulan bi canlı değildir, sen kendine değer verirsin ki karşıdakide sana değer versin, kadın hakarete uğruyo ya da erkeğin haklı olduğu başka bi durum var yani kadın %100 haklı ona rağmen kadına diyolarki cilve yap bilmem ne, bu mudur evlilik haklıda olsam eşime yatak odası kozumu kullanarakmı ilişki yürütcem, siz böyle yaşıyosanız keyfiniz bilir erkekler için ideal kadınlar zaten sizlersiniz, zira güçlü kadından ürküyolar
biz zaten bunları biliyoruz iyiki aydınlattın yani ,bu konuda senin dediğin gibi 2 çocuğumu alırım arkama bakmam giderim lafını gerektiren birşey yok onu anlatamadık sanki adam kızı dövdü yada aldattı vs vs senin yorumuna bunlar olsaydı haklısın derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?