• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili rahim filmi çekinenler detaylı anlatırmısınız

Anestezili film için daha yüksek ücret alacaklar. İşlem toplasan 5 dk. O kadarcık bi acı için anestezi almaya değmez. Adet ağrısı girmiş gibi bi his oluyor ve geçiyor, hatta damar yolu açtırdığına bile değmez. Hepi topu spekulum yerleştirip bi ilaç sıkılıyor..
Ben zaten dayanmak ve anestezi istemem ama doktor direk anestezi dedi vajinismus geçmişim var ondan dolayı olabilir

Para verip anestezisiz çekinmeyi tercih ederim bayıltılarak daha çok korkutuyor

Ben zaten dayanmak ve anestezi istemem ama doktor direk anestezi dedi vajinismus geçmişim var ondan dolayı olabilir
Vajinal muayenede spekulum takılıyor gibi düşün. Benimde gözümü çok korkutmuşlardı, bitince bumuymuş yani dedim..
Ofis histeroskopi yapıldı bana, onda anestezi aldım 20 dk filan süren bi işlemdi, onun sonrasında bile çok ağrım olmadı.

Teşekkürler çekinip kurtulsaydım ben de sizler gibi
vallaha şöyle bi tavsiyede bulunucam benim 1 sene cocugum olmamıştı o filmi çekindim dr hemen iliski yok dedi hafif kanama olduğu icin enfeksiyon riskini engellemek icin ben ise o gün gece yaptim ve kanallar falan onunla açıldı ondan midir nedir o ilişkiden 15 gun sonra idrar testi yaptim ve pozitifti :) yani bebek icin cektiriyorsan bi düşün derim:) enfeksiyon da olmadi aşırı kanamam da olmadi benim ,zaten kanallar acıkmış sikintim yokmuş ama şak diye o ay hamile kalınca dedim demek ki bi ise yariyor :)

Vajinal muayenede spekulum takılıyor gibi düşün. Benimde gözümü çok korkutmuşlardı, bitince bumuymuş yani dedim..
Ofis histeroskopi yapıldı bana, onda anestezi aldım 20 dk filan süren bi işlemdi, onun sonrasında bile çok ağrım olmadı.
Sadece vajinal ultrasonla bakıldı spekulum hiç taktırmadım

vallaha şöyle bi tavsiyede bulunucam benim 1 sene cocugum olmamıştı o filmi çekindim dr hemen iliski yok dedi hafif kanama olduğu icin enfeksiyon riskini engellemek icin ben ise o gün gece yaptim ve kanallar falan onunla açıldı ondan midir nedir o ilişkiden 15 gun sonra idrar testi yaptim ve pozitifti :) yani bebek icin cektiriyorsan bi düşün derim:) enfeksiyon da olmadi aşırı kanamam da olmadi benim ,zaten kanallar acıkmış sikintim yokmuş ama şak diye o ay hamile kalınca dedim demek ki bi ise yariyor :)
Yaa inşallah benimde öyle olur

Kanama inşallah olmaz aşırı stres yapıyorum hadi kanama olursa doktoruma güveniyorum inşallah benimde açıktır
Kanama dediği az birset korkmayın çok normal hicbirsey olmuyor yürüyerek çıkıyorsunuz abartmışlar kötü olanlar falan yarım saat bile sürmüyor uyuyor uyaniyorsun bitmiş 5 10 dk dinlenip gidiyorsun. Ped koyuyorlar kanama çok çok az hiç korkma

Yaa inşallah benimde öyle olur
inş cnm ve su an iki çocuğum var 8 yıllık evliyim biri 4.5 yasinda biri 3 aylik sakin ümitsiz olmayın o hsg sonrası yaşadığım hamilelikte bebekgim düştü ama bende bi sıkıntı var sanirim doğan iki cocugum da da kanamalı hamilelik yasadim ve ikide dusugum var ama Rabbim yine de evlatsiz birakmadi sukur umutsuz olmayin ve cok kafaya da takmayin nasilsa olmayacak dedigim düşünmediğim anda oldular kizim zor oldu ama kızımı doğurunca ogluma kolay hamile kaldim hatta sürpriz oldu ikinciye rahim alisti gelişti tabi:)

inş cnm ve su an iki çocuğum var 8 yıllık evliyim biri 4.5 yasinda biri 3 aylik sakin ümitsiz olmayın o hsg sonrası yaşadığım hamilelikte bebekgim düştü ama bende bi sıkıntı var sanirim doğan iki cocugum da da kanamalı hamilelik yasadim ve ikide dusugum var ama Rabbim yine de evlatsiz birakmadi sukur umutsuz olmayin ve cok kafaya da takmayin nasilsa olmayacak dedigim düşünmediğim anda oldular kizim zor oldu ama kızımı doğurunca ogluma kolay hamile kaldim hatta sürpriz oldu ikinciye rahim alisti gelişti tabi:)
Açıkcası hamile olacağımı düşünmüyorum ne olursa olsun aşırı derecede umutsuzum umudum tükenmek üzere eğer film de açık çıkarsa demekki olmayacak diyeceğim

Açıkcası hamile olacağımı düşünmüyorum ne olursa olsun aşırı derecede umutsuzum umudum tükenmek üzere eğer film de açık çıkarsa demekki olmayacak diyeceğim
yok deme iste benim acıktı kanallar o gün hazır dedim iyice genişledi tüpler bugun yapalim dedim sabaha kadar da yattim sabah sicak dus,ertesi gün de oldu :) zaten bebis oldu o ay :KK66:

yok deme iste benim acıktıjanallar o gün hazır dedim iyice genişledi tüpler bugun yapalim dedim sabaha kadar da yattim sabah sicak dus,ertesi gün de oldu :) zaten bebis oldu o ay :KK66:
İnşallah olur bu kadar bebek isteyeceğimi hiç düşünmezdim

İnşallah olur bu kadar bebek isteyeceğimi hiç düşünmezdim
her kadinin annelik duygusunu tatmasi gerek cok baska bir duygu hormonlar bangir bangir bagiriyor istetiyor bebiş ,gel gör ki veletler karında durduğu gibi durmuyor cikinca:) Allah im isteyen herkese nasip etsin ins. tabi bebegi olmayan da üzülmesin her doğuran da ana olamıyor malesef devlette bir cok anasız babasız çocuğumuz var pekala onlara da gönülden anne sıcakliginın verebileceğini düşünüyorum,tüm kadinlarimiza sevgilerle...

Bence umudunu kaybetme geleceknolan bebis en enn hayirli zamani bekliyordur emin ol :KK51:
Ben yaptirmadim ama arkadasim yaptirmisti ondan biliyorum anestezili yaptirmisti. Doktor ac gelmsni istemsti anestezi icn. Uyannca tansiyonm dustu demisti🤔
Sonucta bu yolun sonu gebelik ve dogum🥰 bu aciya dayanabilirsin bence hem dogum provasi gbi dusun ben de cektirecegm kendmi oyle dusunup gaza getiriyorum. Ayrica bu rahim filmini cektirip de tupleri durtunce sanirim hamile kalanlar cok. O kdr cok duydum ki bunu. Sirf bunun icn bile film cektirmek istiyorm:KK71:

Bence umudunu kaybetme geleceknolan bebis en enn hayirli zamani bekliyordur emin ol :KK51:
Ben yaptirmadim ama arkadasim yaptirmisti ondan biliyorum anestezili yaptirmisti. Doktor ac gelmsni istemsti anestezi icn. Uyannca tansiyonm dustu demisti🤔
Sonucta bu yolun sonu gebelik ve dogum🥰 bu aciya dayanabilirsin bence hem dogum provasi gbi dusun ben de cektirecegm kendmi oyle dusunup gaza getiriyorum. Ayrica bu rahim filmini cektirip de tupleri durtunce sanirim hamile kalanlar cok. O kdr cok duydum ki bunu. Sirf bunun icn bile film cektirmek istiyorm:KK71:
Ben artık belki yolun başı olabilir ana çok yoruldum hep tek mücadele ettim herseyle eşim hiç destek olmadı ilk defa bana destek oluyor onda da ben kendimi çok yıpranmış hıssediyorum ama evet bebek düşününce içimde bir sevinç oluyor

Back