Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
böyle bir paylaşımın siyasetin kadınlar kulubü bir yerde ne işi var arkadaşlar ben anlamış değilim burada sorunlarımızı dertlerimizi önerilerimizi paylaştığımız bir alan insanları birbirine düşürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Başbaşkana yapılan hakaretlere ve yorumlara denk gelirsem gerekli yerlere şikayet etmekten geri kalmayacağım

Kardeşlerim CHP lisiyle, MHP lisiyle, AKP'lisiyle hepimiz bir vatanın evlatlarıyız. köylüsüyle,kentlisiyle,alevisi, sünnisi, gayrimüslimi hepimiz aynı vatan için aynı dava için buradayız huzur için,barış için ve birlik beraberlik için omuz omuza olalım karşı karşıya gelip teröristin yapamadığını kardeşimize yapmayalım lütfen! hayır diyin düşünün, tartışın sizin için uymayan ne varsa kabul etmeyin ama kardeşinizi hor görmeyin bunu yaptığınız an sonuç ne olursa olsun milletçe kaybetmiş olacağız lütfen yapmayın siyasetçiler hata yapar kul bu hangimiz şaşmıyoruz, hangimiz hata yapmıyoruz biz görmüyormuyuz sanıyorsunuz...

Ben bir üslup hatası yaptığımı ya da hakaret ettiğimi düşünmüyorum. Herhangi bir partiye de sempati duymadığım gibi hepsinin birer proje olduğunu düşünüyorm. Şakşaklayıp şu amda profili türk bayrağı olanları gözlerinle gördüm ve inanın ki sayıları hiçte az değil. Size gelecek olursak, eğer o zaman bunun karşısında olduysanız; ülke ve milliyetçilik hakkında gerçek fikirlerini o dönem beyan etmiş olan bir şahısa bu yetkileri verirken hiç tereddüt yaşamayacak mısınız? O dönem desteklemediyseniz eğer, Benim bababima bile vermeyeceğim yetkileri o şahısa verirken hüç tereddüt etmiyicek misiniz?
Benim ithamlarımın belirli argümanlara dayanıyor en azından hanım efendi

Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyler söyleniliyor.Cevap yazsam polemik uzayıp gidecek,hiç gereği yok,tatlı canımı üzemeyeceğim.Dediğin gibi bir Onlar akıllı,Onlar milliyetçi ,Onlar okuyan ,doğruyu bilen .Yorumun için teşekkür ederim

Kadınlar siyasetten anlamaz mı?
Neden kadınlar kulübünde işi yok?
Kadın kısmı sadece makyaj gelin gorumce falan mı bilir?
Bence gayet güzel burada tartışılması. Türkiye kutuplastı iyice artık farklı görüşler pek fazla birarqda görülmüyor biraraya gelmiyor böyle platformlar hariç.
Aksine burada iyi ki konuşuluyor ki farkli görüşleri duyuyor düşünüyor ve tartışıyoruz.
Tartışmaktan zarar gelmez üslubunu bilirsek.
İki tarafta da kötü üslubu olan kişiler var elbette ama guzelce derdini anlatan da var.
Ben farklı görüşleri okumak ve tartışmaktan memnunum özellikle bu paltformda.

Bu konu BDV de olsa, bir üye açsa da , bu bana dert oldu , konuşalım dese, çoktannnn kapanmıştı, ama şimdi neden gereken yapılmıyor.

Neden bu anketi yapma ihtiyacı duyuluyor.

Konu da aşağılanma hakaret olacağı kesinken

Artık kilitleyin şu konuyu

bence aşağılama var kişilerin düşüncelerine ve görüşlerine saygısı yok bu sayfanın dediğim gibi sayfanızı şikayet edeceğim burda evet ve hayır diyen insanlara saygısı olmayan insanlar var birbirinizin görüşüne saygısı bile yok burdaki üyelerin çoğunun erkek olduğuna eminim

Çok merak ettim nereye şikayet edeceksiniz?

Şurada size katılıyorum A görüş B görüş herkesin görüşüne saygı duymak lazım doğru... Erkek üye çoğunluk olamaz varsa şüphelendiğiniz nicler kip yapın incelerler

Tehdit ve şantajda var bence de kilitlenmeli!!

Burada karşıt görüştede olsak herkes birbirine elbette saygı duyacak,iş çığrından çıkarsa yönetim gereğini yapar..

Erkek üye konusunda şüphelendiğiniz varsa direk yönetime iletiverin..

ben herhangi bir partiyi tutmuyorum ve kim olursa olsun sen ülkenin büyüklerine saygısızlık yapamassın ve siyasi paylaşımlar üzerinden tartışma yapmayıda sevmem siz önce insanların görüşlerine saygılıyı olmayı öğrenin bu sayfanın yöneticilerinden veya çalışanlarından birisiniz anlaşılan

Neden bu kadar tahammülsüz olduk?
Hakaret edenleri kibleyin.
Ama konuşulmasına tahammül edememek neden?
Bırakın konusulsun.
İki taraf da birbirini belki bir nebze anlar diye mı korkuyorsunuz?
Tartışmaktan korkmanizin nedeni ne?

ben nereye şikayet edeceğimi biliyorum sizden öğrenecek değiliz bu sayfanın yöneticisine sesleniyorum bu sayfa paylaşımını kaldırmanızı rica ediyorum

Ben gerçekten anlamıyorum!.
Burada evet diyenlerin yazılarını ben de okuyorum!.
Hatta dün gece camiyi size biz öğrettik diyen hakaretler saçan bir üye de geldi. Ama ben konu kapansın hakaret ediliyor demedim. Kendi görüşümü sakince yazmaya devam ettim.
Neden peki aynısını yapamiyorsunuz?
Hakaret varsa kibleyin yoksa da kendi görüşünüzü yazın tartisin. Neden kapatın diye tehditler ediyorsunuz?
Neden tartışılmasına bu öfke?

ben nereye şikayet edeceğimi biliyorum sizden öğrenecek değiliz bu sayfanın yöneticisine sesleniyorum bu sayfa paylaşımını kaldırmanızı rica ediyorum

Tabiki biliyorsunuzdur ona bişey demedim yazında bizde bilelim ve bence şu tehdit ve emir verir gibi yazılımlarınızı yapmayın birileri de sizi şikayet eder

Dayandırdığınız argümanları ispatlayabiliyorsanız şahsınızdan emin olduğunuz kadar ithamlarınızdan eminseniz vicdanınızın yararına olacaktır
Şurada yapılan yorumların yüzde sekseni resmen kul hakkına giriyor
Ben tereddüt ederek karar verecek insan değilim
Okuyorum araştırıyorum
Hepimiz okuduklarımızdan aynı sonucu çıkarmak zorunda değiliz
Senin tecrübelerin başkadır benim başka
Eğer evet diyorsam benim tereddütüm yoktur sizin hayır derken tereddütünüzün olmadığı gibi
Hepimizin aklı fikri var kimse kimsenin kararını sorgulama hakkına sahip değil ve saygı duymak zorunda
Ben burada hayır oyu verecek bir kaç arkadaşın yazılarını takdir ederek okuyor saygı duyuyorum
Karşıdakine sataşma ihtiyacı duymadan kendi düşüncesi doğrultusunda fikrini söyleyip savunabiliyor
O dönem bana göre hatalıydı desteklemedim orada hatalıydı diye sonraki tüm kararlarım o yönde olacak değil
Partici zihniyete karşıyım
Tek adamada kemalizmede hepsine
Okur bakarım öğrenirim benim içime siniyorsa evet derim sinmiyorsa hayır
A partisi b partisi kimin sunduğu önemli değil
Hdp dışında
Dediğiniz tavrı takınacağım tek parti odur
Ne yaparsa yapsın benim için yoktur

Vallaha buna güldüm. 5 yıldır hesabım var ve şu an bebek beklediğim için anne grubuna yazdığım için aktifim normalde açıp bakmazdım bile. İnanın ve çok inanınki buna herkesin görüşüne saygım sonsuz ama ben bu görüşün sağlıklı olduğuna ikna olmak için soru soruyorum. Neden böyle yaptınız o dönem ya da niye desteklediniz gibi. Çünkü benim çocuklarımın geleceği sadece benim değil sizlerin de vereceği oylara bağlı. Bu sebeple de ikna olmaya çalışıyorum. Benim ailemde en yakınlarımda bile varken evet diyecek olanlar aşağılamam mümkün olamaz kimseyi! Tek bir aşağılayıcı cümle kullanmadım şimdiye kadar sadece SORGULADIM ve hiç cevap veren olmadı üzgünüm ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…