Ben bir üslup hatası yaptığımı ya da hakaret ettiğimi düşünmüyorum. Herhangi bir partiye de sempati duymadığım gibi hepsinin birer proje olduğunu düşünüyorm. Şakşaklayıp şu amda profili türk bayrağı olanları gözlerinle gördüm ve inanın ki sayıları hiçte az değil. Size gelecek olursak, eğer o zaman bunun karşısında olduysanız; ülke ve milliyetçilik hakkında gerçek fikirlerini o dönem beyan etmiş olan bir şahısa bu yetkileri verirken hiç tereddüt yaşamayacak mısınız? O dönem desteklemediyseniz eğer, Benim bababima bile vermeyeceğim yetkileri o şahısa verirken hüç tereddüt etmiyicek misiniz?
Benim ithamlarımın belirli argümanlara dayanıyor en azından hanım efendi
Dayandırdığınız argümanları ispatlayabiliyorsanız şahsınızdan emin olduğunuz kadar ithamlarınızdan eminseniz vicdanınızın yararına olacaktır
Şurada yapılan yorumların yüzde sekseni resmen kul hakkına giriyor
Ben tereddüt ederek karar verecek insan değilim
Okuyorum araştırıyorum
Hepimiz okuduklarımızdan aynı sonucu çıkarmak zorunda değiliz
Senin tecrübelerin başkadır benim başka
Eğer evet diyorsam benim tereddütüm yoktur sizin hayır derken tereddütünüzün olmadığı gibi
Hepimizin aklı fikri var kimse kimsenin kararını sorgulama hakkına sahip değil ve saygı duymak zorunda
Ben burada hayır oyu verecek bir kaç arkadaşın yazılarını takdir ederek okuyor saygı duyuyorum
Karşıdakine sataşma ihtiyacı duymadan kendi düşüncesi doğrultusunda fikrini söyleyip savunabiliyor
O dönem bana göre hatalıydı desteklemedim orada hatalıydı diye sonraki tüm kararlarım o yönde olacak değil
Partici zihniyete karşıyım
Tek adamada kemalizmede hepsine
Okur bakarım öğrenirim benim içime siniyorsa evet derim sinmiyorsa hayır
A partisi b partisi kimin sunduğu önemli değil
Hdp dışında
Dediğiniz tavrı takınacağım tek parti odur
Ne yaparsa yapsın benim için yoktur