• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Tehdit ve şantajda var bence de kilitlenmeli!!

senin kim olduğunu bilmiyorum ama senin profilinide siber suçlara bildireceğim anne oalcğaım diyorsun ama ortalığı karıştırmaktan geri kalmıyorsunuz sizden olmayanları kin ve nefretle bakıyorsunuz çünkü siz tek düşünceyle var olduğunuza inanıyorsunuz çünkü sizlerin kendi ülkenizin cumhurbaşkanına saygınız yok çok biliyorsanız siz yönetinde görelim kolaymı bir ülkeyi yönetmek burda insanları birbirine düşürerek böyle yorumlara yaparak ne yaptığınız zannediyorsunuız ben yorumumda sayfayı şikayet edeceğimi söyledim bunu tehdit olarakmı algılıyorsunuz işte bende sizin bu yazdığınız yorumla beraber profilinizi şikayet edeceğim

senin kim olduğunu bilmiyorum ama senin profilinide siber suçlara bildireceğim anne oalcğaım diyorsun ama ortalığı karıştırmaktan geri kalmıyorsunuz sizden olmayanları kin ve nefretle bakıyorsunuz çünkü siz tek düşünceyle var olduğunuza inanıyorsunuz çünkü sizlerin kendi ülkenizin cumhurbaşkanına saygınız yok çok biliyorsanız siz yönetinde görelim kolaymı bir ülkeyi yönetmek burda insanları birbirine düşürerek böyle yorumlara yaparak ne yaptığınız zannediyorsunuız ben yorumumda sayfayı şikayet edeceğimi söyledim bunu tehdit olarakmı algılıyorsunuz işte bende sizin bu yazdığınız yorumla beraber profilinizi şikayet edeceğim
tamam hanımefendi allah aşkına bildirin! Lütfen bildirmezseniz hatrım kalır çok üzülürüm vatan millet aşkıyla yanıp tutuşan kahraman kardeşim benim. bu arada lütfen rahatsız olduğunuz paylaşımlarımı kib leyin zaten hakaret ve benzeri cümleler varsa evvela onlar müdahale edecektir. Bu arada c. Başkanına devlet büyüklerine hakaret ettiğim cümleyi alıntılayın ben kendimi şikayet edeyin size zorluk olmasın :)))

Yanlış yapıyorsunuz en çok da kendi gorusunuze yanlış yapıyorsunuz?
Dışarıdan bakıldığında kendinden başka görüse saygi duymayan, tehditler savuran, farklı görüşe tahammülü olmayan insanlar gibi görünerek en çok kendi gorusunuze zarar veriyorsunuz.
Bir kaç sayfa once karsit görüşteki iki kadınla medeni sınırlar içinde fikir alışverişinde bulunduk ve ben saygı duydugumu da ilettim onlara mesela.
Ama bana bu şekilde yaklaşsalar Tahamulsuz olsalar aradaki bağı komple atmaktan kin ve düşmanlık ekmekten başka amaca hizmet etmezdi.
Şurada on sayfa once herkes ne güzel tartisiliyor derken bu kadar alevlendirmeniz hiç hoş değil.
Kendi gorusunuze karşıt görüşlerden daha çok zarar veriyorsunuz
Korkutarak kin duyarak bu ülkenin diğer vatandaşlarıyla aranizi açmaktan başka bir amaca hizmet edemezsiniz

Yanlış yapıyorsunuz en çok da kendi gorusunuze yanlış yapıyorsunuz?
Dışarıdan bakıldığında kendinden başka görüse saygi duymayan, tehditler sqvuran, farklı görüşen tahammülü olmayan insanlar gibi görünerek en çok kendi gorusunuze zarar veriyorsunuz.
Bir kaç sayfa once karsit görüşteki iki kadınla medeni sınırlarında fikir alışverişinde bulunduk ve ben saygı duydugumu da ilettim onlara mesela.
Ama bana bu şekilde yaklaşsalar Tahamulsuz olsalar aradaki bağı komple atmak kin ve düşmanlık ekmekten başka amaca hizmet etmezdi.
Şurada on sayfa once herkes n güzel yargılıyor derkn bu kadar alevlendirmeniz hiç hoş değil.
Kendi gorusunuze karşıt görüşçüler sen daha çok zarar veriyorsunuz
Korkutarak kin duyarak bu ülkenin diğer vatandaşlarıyla aranizi açmaktan başka bir amaca hizmet edemezsiniz

ben hiçbir parti savunuculuğu yapmıyorum ve her partiliyide saygım sonsuz sorunda bu işte siz ayrımcılıkla insanları ayırıyorsunuz hayırdır ben başka üye arkadaşa cvp verdim siz niye cvp verme gereği duydunuz acaba

ben hiçbir parti savunuculuğu yapmıyorum ve her partiliyide saygım sonsuz sorunda bu işte siz ayrımcılıkla insanları ayırıyorsunuz hayırdır ben başka üye arkadaşa cvp verdim siz niye cvp verme gereği duydunuz acaba

Kendinizle çelisiyorsunuz.
Girisiniz bile alev alevdi. Direkt tehditler savurarak yazdiniz ilk mesajınızı.
Şimdi hoşgörüden bahsetmeyin bu nedenle inandırıcı olmuyor

Back