• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Canım tabi birebir görmek beni de çok sevindirdi ama bizler hep çoğunluktuk! Sadece bunun farkına varmamız engellendi! Kasım seçimlerinin bir saate sayıldığını unutmadık daha...
Görevliydim seçimlerde saat 17.00 de sandıklar açıldı.17.45 gibi Akp nin kazandığı duyruldu biz torbayı teslim etmeden sayıma sisteme bile girilmeden bi çok oy torbası ysk ya getirilirken seçim ne ara sayıldı 81 vilayette ne ara kazanıldı hiç anlayamadık???

Görevliydim seçimlerde saat 17.00 de sandıklar açıldı.17.45 gibi Akp nin kazandığı duyruldu biz torbayı teslim etmeden sayıma sisteme bile girilmeden bi çok oy torbası ysk ya getirilirken seçim ne ara sayıldı 81 vilayette ne ara kazanıldı hiç anlayamadık???
Daha ordamisiniz

Şaşırmadım:KK51: Partinin ismi ironimi acaba. :kahve:

iyide bu soylediginiz sey ben bildim bileli boyledi. secimde doguda erken sayim bitti icim ve o taraftan gelen oylar az cok belirledigi icin durumu direkt kazandi degil de sonucun ne olacagi anlasildigindan yasanan sevincti o. sonradan da tum sandiklar bitince zaten yuzde 2 yada 5 gibi bi degisme yasaniyo en fazla. durum bu

Şu 163 sayfada belki 15-20 sayfa atlamışımdır.O da hararetlendiği zamanlar yoğun mesaj yazılmasından ve benim sabırsızlığımdan...
Bazı durumlarda yazayım dedim ama sakin olmam gerektiğini düşünüp devam ettim okumaya...

Eğer "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" felsefesini benimsemiş olsaydım,"Evet" derdim.Ama bana zaten dokunuyor! Görüşüme dokunuyor,hesabıma/geçimime dokunuyor,kadınlığıma dokunuyor,anneliğime dokunuyor,sağlığıma dokunuyor,ÖZGÜRLÜĞÜME DOKUNUYOR!

İnsan yeri geliyor annesine babasına karşı çıkıyor,eşinin haksızlığına dayanamıyor,soruyor,sorguluyor.Peki ben neden sorgulayamayacağım yetkileri ona vereyim? Burada o kadar eşine olan güvensizlik konularını okuyorken,artık anaya babaya bile güven olmuyor deniliyorken,neden birine gözüm kapalı güveneyim.Ülkede bombalar patlıyorken,taciz-tecavüz artmışken,ülkemin toprakları satılıyorken,terör yuvası haline gelmişken,hapishaneler tecavüzcüler,hırsızlar,caniler yerine aydınlarla dolarken,basın susturulurken,neden gözüm kapalı güveneyim?

Biraz önce okudum,Diyarbakır'da şehit düşen bir askerin cenazesi cemevinden kaldırılmak istenmiş fakat askeri tören düzenlenecek diye cenaze camii den kaldırılmış ve defnedilmiş.Ölüme bile neden saygı duyulmuyor,neden üzerimde baskı hissediyorum,neden inancımı özgürce yaşayamıyorum,neden yakılıyorum,neden vuruluyorum,taşlanıyorum,neden yeni yılı zararsız ziyansız kutlayamıyorum...

Bundan 10 yıl önce kendisine Fetoş dediğim adam yüzünden o zamanda vatan hainliğiyle,dinsizlikle suçlanıyordum,şimdi de suçlanıyorum,neden? Çünkü kandırılan taraf değildik,mağdur gözükmüyoruz oradan bakınca değil mi? Ya da pkk lıları biz karşılamadık,Apoya sayın demedik mesela...

Neyse,tüm sayfaları okuyup birden yazma isteği gelince böyle oluyor :)

Maddeleri okuyabildiğim kadar okudum,yürürlükte olan ve değiştirilecek olan maddeler.Cumhurbaşkanının izni ile,cumhurbaşkanının onayıyla,cumhurbaşkanınca atanır,cumhurbaşkanınca değerlendirilir vs... Ben milli piyango bize çıkmasın,mazallah kafayı falan yeriz diyen adamım,bu yetkiyi versen insan neler yapmaz.Kimseye verilmesin zaten bu yetki.Oy verenlerde insan yani,onun gibi.Örneklemek isterdim ama ağır olur bu kezde,bu kadarı yeter :)

Haa,birde diyorlarki CeHaPe yapsaydı evet derdiniz.Peki siz evet diyenler,dürüst olun.Siz ne derdiniz?

Saygılar efenim :)

Hdpyi meclise sokan partiye oy verenler gelmis Hdp teroristtir diyor. Hdp basindan beri farkli bir cizgide miymis ki daha yeni terorist olmus. Tipki "kardeşim Esad"ken Esed olmasi gibi. Aponun baris elcisinden tekrar bebek katilligine gelmesi gibi. onlar hep ayniydi dönüp duran sizlersiniz

Fox tv de Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor.

Evet izliyorum şimdi ben de.
Bilmiyordum şu son söylediğini mesela.
Başkan kendi kararnamesiyle meclise sormadan tek başına bir kaç ili birleştirme yetkisine de sahip olacakmış.
Şimdiki cumhurbaşkanımız bunu yapmaz belki ama ya sonra gelenler bir kaç ili birleştirir dört il bırakırsa fedaral sisteme dönebiliriz bu şekilde.
Bu korkunç bir şey gerçekten :(

EVET biz camileri siyaset yerine cektik e dua edin iste oyle yada boyle caminin yolunu ogrettik.
.
Bu ne hadsizlik!!! Kanım dondu resmen. Siz kimsiniz ki bizlere Cami yolu öğretesiniz...
Siz kimsiniz kardeşim!!!
Camileri siyaset yerine çevirdik diyenler...siz ancak içerisinde az da olsa iman kırıntısı olanları; belki ileride hidayet bulacak olanları dinden imandan çıkardınız!! İslamiyetten soğuttunuz..
Sözüm bir siyasi partiye değil!! Topluca bir zihniyete....
Siz insanları iman sahibi yapmadınız..Münafıklar yarattınız sadece..
Siz üç vakit mescitte boy gösteren; ama haram yemekten, kul hakkı yemekten zerrece korkmayan şekil müslümanları yarattınız!!
Rabbimin gazabı üzerinize olsun!!

İyice komik hal almaya başlamış burası.
Tartışıyor olmanın neresi komik hanımefendi? Her az gelişmiş ülke toplumlarında olduğu gibi bütün tartışma konuları dine, dinsizliğe, vatanseverliğe ve vatan hainliğine falan bağlanıyorsa bunu normal karşılayın lütfen.. En azından hala tartışabiliyoruz.

Bu ne hadsizlik!!! Kanım dondu resmen. Siz kimsiniz ki bizlere Cami yolu öğretesiniz...
Siz kimsiniz kardeşim!!!
Camileri siyaset yerine çevirdik diyenler...siz ancak içerisinde az da olsa iman kırıntısı olanları; belki ileride hidayet bulacak olanları dinden imandan çıkardınız!! İslamiyetten soğuttunuz..
Sözüm bir siyasi partiye değil!! Topluca bir zihniyete....
Siz insanları iman sahibi yapmadınız..Münafıklar yarattınız sadece..
Siz üç vakit mescitte boy gösteren; ama haram yemekten, kul hakkı yemekten zerrece korkmayan şekil müslümanları yarattınız!!
Rabbimin gazabı üzerinize olsun!!

Had olayina hic girme.. bunlarla ayni yerde nefes almak insan haklarina aykiri resmen..

insanlarla sert bi şekilde tartışmayı sevmem herşeye hoşgörülü davranır yaklaşırım. ama evet diyenleri anlayamıyorum hoşgörümüde kaybediyorum.inanın tüylerim diken diken oluyor. sırf fanatizm hastalığı içerisinde oldukları için bunu yapıyorlar. hayır diyenlerin yani özgürlüğü seçen insanlara saygı duyan azınlıklara saygı duyan insana insan gibi yaklaşabilen her insanı tebrik ederim. Bukadar rezalet yaptıkları halde artık saymak tek tek örnekte vermek istemiyorum nasıl peşinde koşulur bu adamların.ve daha yapacaklarının başlangıcıydı şimdiye kadar olan herşey.Daha başımıza ne iş açacaklar onumu görmek istiyorusunuz.? Şöyle örnek vermek istiyorum çok basit bir şekilde çok yakın bir arkadaşım var rengi farklı dili farklı fikri farklı benden yada sadece dini farklı olsun farketmez . onu aşşağılayan yok sayan hakkını savundu diye hepislerde çürüten ağzından çıkan her eleştiride vatan haini ilan ettiren bir kişiye ben gidip destek olacağım. bu iğrençliğin daniskasıdır.
Siz sadece bir insanın peşine düşmüş kendiniz ve kendiniz gibi düşünceleri olan insanlara saygı duyuyorsunuz. yani toplumun en alt seviyesi en acınası halisiniz.herkese ama herkese çok uç fikirleri olsa bile saygı duyardım. ama içine şeytanı seve seve şeytan kaçmış insanlara saygı duyamıyorum artık kusura bakmayın.. bütün maddelerin sonu cumhur başkanını padişah yapmaya çıkıyor cümlelerele süsleyerek saklanmasına gerek yok. yargılanmasını zorlaştırıcak maddeler için yapılmış geri kalanıda istediği gibi at koşturabilsin diye yapılmış maddeler

Ben, iyisiyle kötüsüyle, tartışabilmeyi; hala tartışabiliyor olmayı çok değerli buluyorum.
Bundan birkaç yıl önce, insanlar haklarını arayıp seslerini duyurabilmek için rahatça eylem, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması vesaire yapabiliyorlardı. Çok azına polis müdahale ediyordu.
Şimdi kim nerede ne yapabiliyor cop ve gaz yemeden?
Hoş, şimdi de, terör sevici, vatan haini, din düşmanı damgası yemeden tartışabilmek bir hayli zor ya neyse....

Arkadasin biri isim vermicem o kendini bilir yorumu su
.... toplumun en alt seviyesi en acınası halisiniz..demis.
Herhalde en agir yorumlardan biri bu olmus..
Birde hosgoruden bahsetmis..
Halkin cogunlugu ne derse o olur evet yada hayir.hayir da ciksa saygi duyabilen bir kesimiz cok sukur.siz de oyle olsaniz keske.
Ve yoneticiler neden sessiz kaliyorlar bu haksizliga anlamiyorum.

Back