• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Sayın mune gördüğünüz üzere yorumlarda hala laf sokmaya çalışan üye arkadaşlar var Bu rahatsız edici gerçekten gereğini yapmanızı rica ederim.

Yanlış yapıyorsunuz en çok da kendi gorusunuze yanlış yapıyorsunuz?
Dışarıdan bakıldığında kendinden başka görüse saygi duymayan, tehditler savuran, farklı görüşe tahammülü olmayan insanlar gibi görünerek en çok kendi gorusunuze zarar veriyorsunuz.
Bir kaç sayfa once karsit görüşteki iki kadınla medeni sınırlar içinde fikir alışverişinde bulunduk ve ben saygı duydugumu da ilettim onlara mesela.
Ama bana bu şekilde yaklaşsalar Tahamulsuz olsalar aradaki bağı komple atmaktan kin ve düşmanlık ekmekten başka amaca hizmet etmezdi.
Şurada on sayfa once herkes ne güzel tartisiliyor derken bu kadar alevlendirmeniz hiç hoş değil.
Kendi gorusunuze karşıt görüşlerden daha çok zarar veriyorsunuz
Korkutarak kin duyarak bu ülkenin diğer vatandaşlarıyla aranizi açmaktan başka bir amaca hizmet edemezsiniz
Hamımefendi en çok direttiği şeyi kendisi yapıyor tek bir hakaret ya da aşağılama cümlesi kurmadığım halde sadece soru sorduğum için saygısz oldum, kk çalışanı oldum, halkı kin ve nefrete sürüklüyor oldum. Ama hepsini krndisi yapıyor farkında değil. Sorgulayan insana bile tahammül kalmamış ne yazık ki!

Kadınlar siyasetten anlamaz mı?
Neden kadınlar kulübünde işi yok?
Kadın kısmı sadece makyaj gelin gorumce falan mı bilir?
Bence gayet güzel burada tartışılması. Türkiye kutuplastı iyice artık farklı görüşler pek fazla birarqda görülmüyor biraraya gelmiyor böyle platformlar hariç.
Aksine burada iyi ki konuşuluyor ki farkli görüşleri duyuyor düşünüyor ve tartışıyoruz.
Tartışmaktan zarar gelmez üslubunu bilirsek.
İki tarafta da kötü üslubu olan kişiler var elbette ama guzelce derdini anlatan da var.
Ben farklı görüşleri okumak ve tartışmaktan memnunum özellikle bu paltformda.
Kesinlikle katılıyorum tabii ki konuşmalıyız tartışmalıyız kadınlar klübünde işi neymiş esas kadınların gündeminde olması gereken bir konu çünkü toplumun diğer yarısını bizler yetiştiriyoruz.Kadın dediğimiz şey evde pogaça börek yapan kişi değildir kadınlar birlik olmalı heryerde konuşup tartışa bilmeli ....Ben burda kimsenin kimseye hakaret ettiğini yani devlet büyüklerine hakaret içeren yorum okumadım bu kadar sıkı takipçiyim.Şikayet edilecekmiş miş buyurun istediiğiniz yere şikayet ediniz...Ben Cumhuriyet Kadınıyım fikri hür vicdanı hür bi kadınım elbetteki şahsi düşüncelerimi yazıcam anlatıcam heryerde ve herkoşulda bu benim anayasal hakkım öncelikle..

Sayın mune gördüğünüz üzere yorumlarda hala laf sokmaya çalışan üye arkadaşlar var Bu rahatsız edici gerçekten gereğini yapmanızı rica ederim.

Kötü içerikler yapıldı mı? Ve tam olarak sıkıntı nedir bana yazar mısınız rica etsem, karşılıklı münakaşayla hallolmayacak çünkü.

Şu dakikadan itibaren kimse birbirini alıntılayıp ne tehdit ediyor ne laf çakıyor.
Muhatabınız benim an itibariyle bana anlatın buradaki mesele nedir?
Paylaşımlarım şikayet edildi mi bilmiyorum ama bir kaç birşeyi sorguldağım için hanımefendi beni ve kk sayfasını siber suçlara şikayet edeceğini bildirdi. Hakaret görüşe saygısızlık ve kin tohumları ekmekle suçlandım. Lütfen mesajlarımı inceleyin ve eğer böyle birşey varsa evvela siz uzaklaştırın beni

Hanımlar,
hepinize yazıyorum hangi partili olursanız olun veya partili olmayın fark etmez.
Birbirinize hakaret, aşağılama yasak defalarca söyledim.
Siyasilere hakarette zaten suç, yasak demeye bile gerek duymuyorum, açın bölümdeki sabit konu olan suç kapsamına giren hallerle ilgili yazıyı okuyun, onu oraya boşuna sabit konu yapmadık.
Hiçbir makama, siyasiye hakaret edemezsiniz.

Kötü içerikler yapıldı mı? Ve tam olarak sıkıntı nedir bana yazar mısınız rica etsem, karşılıklı münakaşayla hallolmayacak çünkü.

merhabalar benim rahatsız olduğum konu ilkbaşta yapılan yorumlar biz göya evet hayır evet demeye korkuyormuşuk neden cevabını veremiyormuşuk birde çobanları aşağılayan arkadaş vardı ilk yorumları okursanız görebilirsiniz artık yorum yazmayacağım konuya şahsıma karşı herhangi bir laf sokma hakaret olursa sorumlusu kendileridir

iyi günler dilerim..

bence aşağılama var kişilerin düşüncelerine ve görüşlerine saygısı yok bu sayfanın dediğim gibi sayfanızı şikayet edeceğim burda evet ve hayır diyen insanlara saygısı olmayan insanlar var birbirinizin görüşüne saygısı bile yok burdaki üyelerin çoğunun erkek olduğuna eminim
Neden hep erkekler mi siyaset konuşur böyle bi fikre nasıl kapıldınız..Ayrıca kimi niye nasıl şikayet ediceksiniz??Konuşmak tartışmak nesi kötü niye böyle düşündünüz hiç anlayamadım bi bayan olarak siyaseti sadece erkekler kahvelerde mi yapıcak yani...

Şu dakikadan itibaren kimse birbirini alıntılayıp ne tehdit ediyor ne laf çakıyor.
Muhatabınız benim an itibariyle bana anlatın buradaki mesele nedir?
Dün biraz yorumda bulundum.Kimseyi incitmeden ,suçlamadan yazmaya gayret ettim.Ama aşağıdaki arkadaş Türk bayrağı koyuyorsanız profile derken beni kastetmiş,sonrasında yazdığı ,demediğim şeyler de üstüme kalmış oldu.
çünkü Türk diye bir ırk yoktur denirken ve tc tabelaları her yerden sökülürken şakşakladınız! Haburdan teröristler kürdistan şarkılarıyla ve bayraklarıyla giriş yaparken mutlu mesuttunuz!
Hükümet çark edip türkçülüğe oynamaya başlayınca da milliyetçi oldunuz. Gerçekten suçlamak değil niyetim. Ama bunun ben ve eminin benim gibi düşünen herkes sebebini öğrenmek istiyoruz. Yapacak bir açıklamanız varsa eğer!
asla demediğim şeyler de üstüme kalmış oldu .

merhabalar benim rahatsız olduğum konu ilkbaşta yapılan yorumlar biz göya evet hayır evet demeye korkuyormuşuk neden cevabını veremiyormuşuk birde çobanları aşağılayan arkadaş vardı ilk yorumları okursanız görebilirsiniz artık yorum yazmayacağım konuya şahsıma karşı herhangi bir laf sokma hakaret olursa sorumlusu kendileridir

iyi günler dilerim..

Kötü içerik yaptıysanız hepsi yönetimce incelenecektir.
Evet sizinde bahsettiğiniz gibi zaten sitede yorum yazan herkes yazdıklarından kendi sorumludur ama yasalara aykırı suç kapmasına girecek yorumlar, hakaret, aşağılama, küfür vb sitede yasaktır.

Yalnız şunu belirteyim bölüm Türkiye gündemi bölümüdür üyeler yorumlarından kendileri sorumludur fakat referandumla ilgili konu açılması yasalara aykırı değildir, bu sebeple topiği cezalandırmak fikrini yasal çerçeveler içinde usulünce dile getiren insanları cezalandırmak olur.

Sonbirşey söylemek istiyorum bu konuda.
Ben kürt bir ailenin çocuğuyum ve o andımız kaldırıldığında içim acıdı!
Ben kürtçe konuşulmuş bir evde büyüdüm ama bir yandan"Türk diye bir ırk yoktur" denirken diğer taraftan "kürt haklarından" bahsedildiğinde sinirden dişlerimi yumruklarımı sıktım!
Sizler Şehide "kelle" annelerine "yaygaracı" diyenleri alkışlarken ben o annelerle birlikte ağladım.
Şimdiyse hepinizin profili türk bayrağı,
Hepiniz milliyetçilerden bile daha ileri türk oluverdiniZ!
Karşınızdakilere de hain, ateist, lobi, mihrak diye isimler uyduydunuz!
Kimse kalkıpta "vatan millet aşkına evet" türküleri söylemesin!
Hal böyleyken sizlerin sağlıklı karar verdiğini düşünmemizi de beklemesin!
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bahsettiğim mesaj

Paylaşımlarım şikayet edildi mi bilmiyorum ama bir kaç
Paylaşımlarım şikayet edildi mi bilmiyorum ama bir kaç birşeyi sorguldağım için hanımefendi beni ve kk sayfasını siber suçlara şikayet edeceğini bildirdi. Hakaret görüşe saygısızlık ve kin tohumları ekmekle suçlandım. Lütfen mesajlarımı inceleyin ve eğer böyle birşey varsa evvela siz uzaklaştırın beni
İyi de böyle olursa yine tek taraflı baskıcı bi tutum alır karşılıklı konuşmaya bile tahammülü yok mu kimsenin hemen şikayet edicem korkutalım şahsi bi hakaret varsa ki yok devlet büyüğüne hakaret var mı yok neyin şikayeti bizim anlattığımız olaylar bu ülkede yaşandı patagonyada değil bunları hatırlatmamızın nesi suç olabilir ki???

Dün biraz yorumda bulundum.Kimseyi incitmeden ,suçlamadan yazmaya gayret ettim.Ama aşağıdaki arkadaş Türk bayrağı koyuyorsanız profile derken beni kastetmiş,sonrasında yazdığı ,demediğim şeyler de üstüme kalmış oldu.

asla demediğim şeyler de üstüme kalmış oldu .
Türk bayrağı bu milletin gururudur, böyle laf atmalar olmamalı, şimdi rica ediyorum herkes bir sakinleşsin, kötü içerikler mutlaka değerlendirilecek.
Ben gerekirse yöneticilerimize de haber vereceğim onlarda bizzat incelerler.

Münakaşa etmek, birbirimizi yermek bizlere yakışmıyor, konu referandumsa referandumla ilgili konuşulsun, insanların siyasi görüşleri değil.

Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı şeyler söyleniliyor.Cevap yazsam polemik uzayıp gidecek,hiç gereği yok,tatlı canımı üzemeyeceğim:süslü:.Dediğin gibi bir Onlar akıllı,Onlar milliyetçi ,Onlar okuyan ,doğruyu bilen .Yorumun için teşekkür ederim:KK15:
iyi de seni bilmiyor muyuz? Siyasi dusunceni yani. o zaman siyasette yazarken bahsediyordum bunlardan. Ve evet kendin demistin baris olsun diye yapildi bunlar. Cozume fetoye bu dis politikaya ragmen ayni oyu veriyorsan alkisliyorsun demektir. buradan oyle gözüküyor

iyi de seni bilmiyor muyuz? Siyasi dusunceni yani. o zaman siyasette yazarken bahsediyordum bunlardan. Ve evet kendin demistin baris olsun diye yapildi bunlar. Cozume fetoye bu dis politikaya ragmen ayni oyu veriyorsan alkisliyorsun demektir. buradan oyle gözüküyor
Aynı zamanda hoşuma gitmediğini de yazmıştım.

Ben Türk'üm tabiki avatarım bayrağım olacak kimsenin haddine düşmez bayrağımı sorgulamak. Başıma taç benliğime mıh gibi işledim değil burda cihanı alemde gururla taşırım kim neyi savunur bilmem avatarına ne koyar bilmem ama ben Türk'üm Türk bayraksız olmaz, Türk hürriyetsiz olmaz o nedenle bayrağı tartışanlar derdiniz derdimiz olsun ancak dokunduğunuz mevzular milli benlik olmasın olmasın lütfen...

Türk bayrağı bu milletin gururudur, böyle laf atmalar olmamalı, şimdi rica ediyorum herkes bir sakinleşsin, kötü içerikler mutlaka değerlendirilecek.
Ben gerekirse yöneticilerimize de haber vereceğim onlarda bizzat incelerler.

Münakaşa etmek, birbirimizi yermek bizlere yakışmıyor, konu referandumsa referandumla ilgili konuşulsun, insanların siyasi görüşleri değil.
Siyasi görüş olmazsa nasıl konuşacağız ki referandumu?@mune burası İtalya Almanya mı halk arasındaki kutuplaşma heryere yansıyor işte farkındaysanız şikayet edenler hep tek taraflı yani heryerde esas bi tarafın sesi kesiliyor...Biz niye hayır diyeceğimizi anlatmaya çalışıyoruz burda geçen yıllarda neler yaşandı hatırlamalı herkes ve gerçekten çocuk gibi bi hakaret olmadan şahsi durum olmadan seni babama şikayet ederim durumları olmadan tartışabilelim burda...Bu fırsatı vericekmisiniz yoksa konuyu kapatın sadece anket kalsın zırt pırt şikayet olmaz olmamalı....

Back