• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Tartışıyor olmanın neresi komik hanımefendi? Her az gelişmiş ülke toplumlarında olduğu gibi bütün tartışma konuları dine, dinsizliğe, vatanseverliğe ve vatan hainliğine falan bağlanıyorsa bunu normal karşılayın lütfen.. En azından hala tartışabiliyoruz.
Ciks bunun adı birbirimizi yemek gayet anlaşılır

Ciks bunun adı birbirimizi yemek gayet anlaşılır
Aynen canım.Neden evet demeyi düşünüyorsunuz ,sizlerde yazın diyerek davet edip,yazdığın mesajlara bakıp,profilinde Türk bayrağı koymayı,milliyetçiliğini bile sorgulayıp,insanı çileden çıkartabiliyorlar.En iyisi hiç okumamak ve yorum yazmamak.

bizleri acınacak hale getirdiniz. oyüzden acınacak haldesiniz yazıyorum bizlere hakaret ediyorsunuz diyorum daha ne diyimki.fakat kırılanlar olucağını tekrerdan düşünerek düzeltme yerine gidiyorum ama cümleyi düzeltemiyorum burdaki acemiliğimden dolayı o kelimeyi silemiyorum şuan yönetimden biri silebilirse iyi olur fazla sert olmuş tekrar okuduğumda gördüm.cevapla var favoriye ekle var düzelti birkere kullanınca birdaha kullanamıyormuyum. yerimede özür dilemeyin yeterince hakarete uğradık yoksa özür dilerdim bende ama yinede silmeye çalışıyorum bulamadım yolunu

bizleri acınacak hale getirdiniz. oyüzden acınacak haldesiniz yazıyorum bizlere hakaret ediyorsunuz diyorum daha ne diyimki.fakat kırılanlar olucağını tekrerdan düşünerek düzeltme yerine gidiyorum ama cümleyi düzeltemiyorum burdaki acemiliğimden dolayı o kelimeyi silemiyorum şuan yönetimden biri silebilirse iyi olur fazla sert olmuş tekrar okuduğumda gördüm.cevapla var favoriye ekle var düzelti birkere kullanınca birdaha kullanamıyormuyum. yerimede özür dilemeyin yeterince hakarete uğradık yoksa özür dilerdim bende ama yinede silmeye çalışıyorum bulamadım yolunu

Belli bir süreden sonra değiştiremiyorsunuz

Çok takılmıyorsunuz sanırım forumda, büyük ihtimalle ceza alırsınız çünkü hakaret/kırıcı tarzda şeyler yazmak yasak

evet arada bir çatlaklar için birşey bakmaya giriyordum. birkere düzelttim ikinciye olmuyor sanırım. versinler ceza ferketmezde . düzeltmem lazım ağır olmuş cümle silebiliyormuyum peki toptan mesajımı

evet arada bir çatlaklar için birşey bakmaya giriyordum. birkere düzelttim ikinciye olmuyor sanırım. versinler ceza ferketmezde . düzeltmem lazım ağır olmuş cümle silebiliyormuyum peki toptan mesajımı

Silemezsiniz ancak kendinizi deşifre eden ya da sizi riske sokan durumlarda Mune siliyor
Onun dışında konu ve mesajlar silinmiyor

Bakın bu tip cümleler yarın bugün aleyhinize kullanılabilir, o sebeble yapılan her yorumdan dolayı şikayet edildigi vakit zan altında kalırsınız.
Siyaset meydanında yazarken bence her kişi dikkat etmeli sonuçları kötü olabiliyor bazen

Bakın bu tip cümleler yarın bugün aleyhinize kullanılabilir, o sebeble yapılan her yorumdan dolayı şikayet edildigi vakit zan altında kalırsınız.
Siyaset meydanında yazarken bence her kişi dikkat etmeli sonuçları kötü olabiliyor bazen
evet.. maalesef öyle. benim de çok sivri çıkışlarım oldu dün ve bugün. açıkçası korkmuyor değilim ama insan düşüncelerini ifade edemedikten sonra kendisine saygısı mı kalır?

iyide bu soylediginiz sey ben bildim bileli boyledi. secimde doguda erken sayim bitti icim ve o taraftan gelen oylar az cok belirledigi icin durumu direkt kazandi degil de sonucun ne olacagi anlasildigindan yasanan sevincti o. sonradan da tum sandiklar bitince zaten yuzde 2 yada 5 gibi bi degisme yasaniyo en fazla. durum bu
Ömrümde bir saatte oy sayılsın hiç görmedim evet doğuda sandıklar 16 da kapanır sonucun netleşmesi kesinleşmesi köy köy ilçe ilçe 81 vilayet bu kadar hızlı verileri sisteme girdi öyle mi??? bu kadar çabuk biz daha oy sayıyoruz trafikte tur atmaya başlandı???Bu kadar çabuk hızlı olsalar keşke herkonuda maaşlarımızda yaşam standartlarımızda son yıllarda konuşulan tek şey kendi çıkarlarını korumak için seçim ve referandum....

Hdpyi meclise sokan partiye oy verenler gelmis Hdp teroristtir diyor. Hdp basindan beri farkli bir cizgide miymis ki daha yeni terorist olmus. Tipki "kardeşim Esad"ken Esed olmasi gibi. Aponun baris elcisinden tekrar bebek katilligine gelmesi gibi. onlar hep ayniydi dönüp duran sizlersiniz
Aponun adı yok ki imralı deniyor imralı aşağı imralı yukarı...akıl karıştırmaca

Aynen canım.Neden evet demeyi düşünüyorsunuz ,sizlerde yazın diyerek davet edip,yazdığın mesajlara bakıp,profilinde Türk bayrağı koymayı,milliyetçiliğini bile sorgulayıp,insanı çileden çıkartabiliyorlar.En iyisi hiç okumamak ve yorum yazmamak.
çünkü Türk diye bir ırk yoktur denirken ve tc tabelaları her yerden sökülürken şakşakladınız! Haburdan teröristler kürdistan şarkılarıyla ve bayraklarıyla giriş yaparken mutlu mesuttunuz!
Hükümet çark edip türkçülüğe oynamaya başlayınca da milliyetçi oldunuz. Gerçekten suçlamak değil niyetim. Ama bunun ben ve eminin benim gibi düşünen herkes sebebini öğrenmek istiyoruz. Yapacak bir açıklamanız varsa eğer!

Kim alkışladı, kim ırkını inkâr etti!! Neyi kimi eleştiriyorsunuz Türklüğe kadar alıp gittiniz nasıl bu kadar acımasız eleştiriyorsunuz evet diyenleri soktuğunuz kalıplar, yaptığınız eleştiriler vah vah denilecek cinsten biz alkışlarken siz neredeydiniz?şimdi buradan itham ederken o zaman neredeydiniz?bizi bilmeyen eleştiren arkadaşlar yapmayın vatan hepimizin biz kardeşiz düşmanlık ekmeyin, tartışın, söylenin ama lütfen vatan bu ve biz kardeşiz dinimiz farklı olsun, dilimiz farklı olsun, düşüncemiz farklı olsun hiç önemli değil aynı havayı soluyoruz aynı suyu içiyoruz ben MHP liyim çok şükür bin şükür rabbime vatanımı ve vatanımdaki herkesi seviyorum bil hassa sizleri o nedenle tartışamayacağım hepimizin selameti adı sonuç ne olursa olsun vatan için millet için hayırlısı olsun....

çünkü Türk diye bir ırk yoktur denirken ve tc tabelaları her yerden sökülürken şakşakladınız! Haburdan teröristler kürdistan şarkılarıyla ve bayraklarıyla giriş yaparken mutlu mesuttunuz!
Hükümet çark edip türkçülüğe oynamaya başlayınca da milliyetçi oldunuz. Gerçekten suçlamak değil niyetim. Ama bunun ben ve eminin benim gibi düşünen herkes sebebini öğrenmek istiyoruz. Yapacak bir açıklamanız varsa eğer!
Nereden biliyorsun şakşakladığını
Yanındamıydın deynepin
Şu ayrımı bir öğrenin ya
Chp li chp nin her yaptığını onaylayan akp li akp nin her yaptığını onaylayan demek değildir
Hayatın boyunca en doğru tek vatanını seven tek milliyetçi tek .. tek .. devam eder bu böyle hepsi sensinde bu vasıflamı hesap soruyosun ?
Şu yazdıklarınızı onaylamadan bir kez daha okuyun Allah aşkına
Evetçi hayırcı fark etmez şurada yorum yapan herkez
Bi kendine baksın
üslubunu ölçsün
Had sınırlarında gerçekten siyaset konuşulsun
Tek tek nick vermeyeyim
Şurada iki taraftanda örnek bir şekilde yazan üç beş kişi var
İyiki var !

Back