- 30 Aralık 2009
- 22.971
- 89.798
- 1.123
Ciks bunun adı birbirimizi yemek gayet anlaşılırTartışıyor olmanın neresi komik hanımefendi? Her az gelişmiş ülke toplumlarında olduğu gibi bütün tartışma konuları dine, dinsizliğe, vatanseverliğe ve vatan hainliğine falan bağlanıyorsa bunu normal karşılayın lütfen.. En azından hala tartışabiliyoruz.
Cok ince cok kibarsiniz.ancak bence ozru o arkadas dilese daha yerinde olur tabi icinden gelirse.Evet çok ağır olmuş. Lütfen kusura bakmayın. O arkadaş yerine sizden ben özür dilerim.
Aynen canım.Neden evet demeyi düşünüyorsunuz ,sizlerde yazın diyerek davet edip,yazdığın mesajlara bakıp,profilinde Türk bayrağı koymayı,milliyetçiliğini bile sorgulayıp,insanı çileden çıkartabiliyorlar.En iyisi hiç okumamak ve yorum yazmamak.Ciks bunun adı birbirimizi yemek gayet anlaşılır
bizleri acınacak hale getirdiniz. oyüzden acınacak haldesiniz yazıyorum bizlere hakaret ediyorsunuz diyorum daha ne diyimki.fakat kırılanlar olucağını tekrerdan düşünerek düzeltme yerine gidiyorum ama cümleyi düzeltemiyorum burdaki acemiliğimden dolayı o kelimeyi silemiyorum şuan yönetimden biri silebilirse iyi olur fazla sert olmuş tekrar okuduğumda gördüm.cevapla var favoriye ekle var düzelti birkere kullanınca birdaha kullanamıyormuyum. yerimede özür dilemeyin yeterince hakarete uğradık yoksa özür dilerdim bende ama yinede silmeye çalışıyorum bulamadım yolunu
evet arada bir çatlaklar için birşey bakmaya giriyordum. birkere düzelttim ikinciye olmuyor sanırım. versinler ceza ferketmezde . düzeltmem lazım ağır olmuş cümle silebiliyormuyum peki toptan mesajımı
Silemezsiniz ancak kendinizi deşifre eden ya da sizi riske sokan durumlarda Mune siliyor
Onun dışında konu ve mesajlar silinmiyor
Bakın bu tip cümleler yarın bugün aleyhinize kullanılabilir, o sebeble yapılan her yorumdan dolayı şikayet edildigi vakit zan altında kalırsınız.bizleri acınacak hale getirdiniz. oyüzden acınacak haldesiniz yazıyorum bizlere hakaret ediyorsunuz diyorum daha ne diyimki.fakat kırılanlar olucağını tekrerdan düşünerek düzeltme yerine gidiyorum ama cümleyi düzeltemiyorum burdaki acemiliğimden dolayı o kelimeyi silemiyorum şuan yönetimden biri silebilirse iyi olur fazla sert olmuş tekrar okuduğumda gördüm.cevapla var favoriye ekle var düzelti birkere kullanınca birdaha kullanamıyormuyum. yerimede özür dilemeyin yeterince hakarete uğradık yoksa özür dilerdim bende ama yinede silmeye çalışıyorum bulamadım yolunu
evet.. maalesef öyle. benim de çok sivri çıkışlarım oldu dün ve bugün. açıkçası korkmuyor değilim ama insan düşüncelerini ifade edemedikten sonra kendisine saygısı mı kalır?Bakın bu tip cümleler yarın bugün aleyhinize kullanılabilir, o sebeble yapılan her yorumdan dolayı şikayet edildigi vakit zan altında kalırsınız.
Siyaset meydanında yazarken bence her kişi dikkat etmeli sonuçları kötü olabiliyor bazen
Ömrümde bir saatte oy sayılsın hiç görmedim evet doğuda sandıklar 16 da kapanır sonucun netleşmesi kesinleşmesi köy köy ilçe ilçe 81 vilayet bu kadar hızlı verileri sisteme girdi öyle mi??? bu kadar çabuk biz daha oy sayıyoruz trafikte tur atmaya başlandı???Bu kadar çabuk hızlı olsalar keşke herkonuda maaşlarımızda yaşam standartlarımızda son yıllarda konuşulan tek şey kendi çıkarlarını korumak için seçim ve referandum....iyide bu soylediginiz sey ben bildim bileli boyledi. secimde doguda erken sayim bitti icim ve o taraftan gelen oylar az cok belirledigi icin durumu direkt kazandi degil de sonucun ne olacagi anlasildigindan yasanan sevincti o. sonradan da tum sandiklar bitince zaten yuzde 2 yada 5 gibi bi degisme yasaniyo en fazla. durum bu
Aponun adı yok ki imralı deniyor imralı aşağı imralı yukarı...akıl karıştırmacaHdpyi meclise sokan partiye oy verenler gelmis Hdp teroristtir diyor. Hdp basindan beri farkli bir cizgide miymis ki daha yeni terorist olmus. Tipki "kardeşim Esad"ken Esed olmasi gibi. Aponun baris elcisinden tekrar bebek katilligine gelmesi gibi. onlar hep ayniydi dönüp duran sizlersiniz
çünkü Türk diye bir ırk yoktur denirken ve tc tabelaları her yerden sökülürken şakşakladınız! Haburdan teröristler kürdistan şarkılarıyla ve bayraklarıyla giriş yaparken mutlu mesuttunuz!Aynen canım.Neden evet demeyi düşünüyorsunuz ,sizlerde yazın diyerek davet edip,yazdığın mesajlara bakıp,profilinde Türk bayrağı koymayı,milliyetçiliğini bile sorgulayıp,insanı çileden çıkartabiliyorlar.En iyisi hiç okumamak ve yorum yazmamak.
Nereden biliyorsun şakşakladığınıçünkü Türk diye bir ırk yoktur denirken ve tc tabelaları her yerden sökülürken şakşakladınız! Haburdan teröristler kürdistan şarkılarıyla ve bayraklarıyla giriş yaparken mutlu mesuttunuz!
Hükümet çark edip türkçülüğe oynamaya başlayınca da milliyetçi oldunuz. Gerçekten suçlamak değil niyetim. Ama bunun ben ve eminin benim gibi düşünen herkes sebebini öğrenmek istiyoruz. Yapacak bir açıklamanız varsa eğer!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?