• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Canim vallah 20 yasinda degilim ne yazikki soylediklerini tasdik edip keske mutlu etseydim seni ama napalim iste hayatbiz kasikla verip kepceyle alanlardan habersiz degiliz.Ha yemeye gelince ben sizi yardigim seylerle yiyorum demekki.Ama dusunun hic olmazsa ömür yemedim.Benim babam sehit olurken Ulkesi icin devleti icin kanini canini feda etti.Ben babamin yolundan gidiyorum.Siz de istediginiz yoldan gidin.Ben ne hdpyi tanirim ne chpyi.Benim attigim mesajlara yorum yapmadan once lutfen dikkat edin su iki kelimeyi yazmayiniz.Dedim tekrar diyorum kani bozuklara sehit diyenleri tanimiyorum.Ah muhalefet ah o degil miydi su teroristlere sehit diyen.Demem o ki cani yanmayan bilemz.Boyle arastirmadan konusan hic hic bilmez.Nankorlere karsiyim ve eger benim dusmanim bizden birilerini sevmiyosa ben severim.Dusmanimin dusmani dostumdur.
Şehide kelle diyenlere cevabınız ne?Ayrıca izlediğiniz şeyler beyninizi karıştırmış ki chp içinde kim pkk lıya şehit demiş bu parti yerinden oynar bi partinin içini bilmeden konuşmayınız..Haburdan geçerlerken Apoyu özledik diye şarkı okuyup ağlarlarken babanız şehit değilmiydi?içiniz acımadı mı açılım sürecinde..
Hepimiz bu vatan için şehit düşenlerin torunlarıyız sizi terbiyeye davet ederim..İyi ki fakir fukaranın çocukları şehit oluyorda bu ülkede siyaset malzemesi çıkıyor yazık kendi çocukları askerlik yapıp şehit acısı görmeyenleri savunmanız gerçekten çok nankörce....

Az önce Cnn türk

A:Anayasa taslağında cb yetkilerini hastalık ve yurt dışı durumunda devreder. Fetoculari siyasetten hala temizleyemediniz. Ya yetkilerini devrettiği kişi fetocu çıkarsa?
B:Taslakta ÖYLE BİR ŞEY YOK. Ezbere konuşmayın. Okumamissiniz bileğ. Ben ezbere biliyorum
A:Buyrun burda yazıyor
B:Ama isterse tüm yetkilerini devretmez canım. Şunu şunu devrediyorum der. tamullerde böyle olur
A:Beyefendi anayasa yapıyoruz ne teamülü?
B: Demagoji demagoji demagoji millet millet milletin iradesi milletten korkmayın millet millet millet........

Az önce Cnn türk

A:Anayasa taslağında cb yetkilerini hastalık ve yurt dışı durumunda devreder. Fetoculari siyasetten hala temizleyemediniz. Ya yetkilerini devrettiği kişi fetocu çıkarsa?
B:Taslakta ÖYLE BİR ŞEY YOK. Ezbere konuşmayın. Okumamissiniz bileğ. Ben ezbere biliyorum
B:Ama isterse tüm yetkilerini devretmez canım. Şunu şunu devrediyorum der. tamullerde böyle olur
B:KK70:emagoji demagoji demagoji millet millet milletin iradesi milletten korkmayın millet millet millet........
:))

Başkanlık sistemini tartışma programlarında savunmak zorunda kalan kişilere çok üzülüyorum. Karaktersizligin sınırlarını zorluyorlar. Cevap veremeyince "size çok üzülüyorum , milletten neden korkuyorsunuz " fln gibi saçma sapan laflar edip anı ya da fıkra anlatarak konuyu dağıtmaya çalışıyorlar. :KK70:

Cevabım büyük olasılıkla "evet" olacak...acaba yanlış mı yapıyorum,bir insan bin fikir diye okuyorum şurayı...

Evet diyenlerin çoğu "mahalle kadını" ağzıyla yazıyor...okurken gözümde canlanan tipler korkunç...
İnsanı zorla hayıra itiyorlar...kararsızlar için inanılmaz tehlikeliler...bi arkadaş yazmış,dini zorla dayatmayın sevimsiz oluyor diye...bu da aynısı..yeminle nefret ettim...
Sessiz sessiz okuyodum negzel :)

Cevabım büyük olasılıkla "evet" olacak...acaba yanlış mı yapıyorum,bir insan bin fikir diye okuyorum şurayı...

Evet diyenlerin çoğu "mahalle kadını" ağzıyla yazıyor...okurken gözümde canlanan tipler korkunç...
İnsanı zorla hayıra itiyorlar...kararsızlar için inanılmaz tehlikeliler...bi arkadaş yazmış,dini zorla dayatmayın sevimsiz oluyor diye...bu da aynısı..yeminle nefret ettim...
Sessiz sessiz okuyodum negzel :)

Tehlikeli degil aslında sorgulamaniz ne güzel
Keşke herkes sağduyuyla otursa düşünse. On yıl yirmi yıl sonra ne olur diye.
Sorgulamaktan zarar gelmez aksine detaylı düşündüğünüz için her olasiligi degerlendirirsiniz.
Lütfen düşünün
Otuz sene sonra kötü niyetli biri bu yetkileri ele geçirirse ne olur diye düşünün en çok.
Öyle karar verin.
Bugünü değil torunlarimizin geleceği oylanacagiz iyice düşünün lütfen.

Tehlikeli degil aslında sorgulamaniz ne güzel
Keşke herkes sağduyuyla otursa düşünse. On yıl yirmi yıl sonra ne olur diye.
Sorgulamaktan zarar gelmez aksine detaylı düşündüğünüz için her olasiligi degerlendirirsiniz.
Lütfen düşünün
Otuz sene sonra kötü niyetli biri bu yetkileri ele geçirirse ne olur diye düşünün en çok.
Öyle karar verin.
Bugünü değil torunlarimizin geleceği oylanacagiz iyice düşünün lütfen.
30 yıl çok iyimser olur 10 yıl sonra daha iyi gibi çünkü başkan seçeceğimiz kişi 30 yıl yaşayamaz yaşından dolayı...rahatsızlıklarından dolayı 10 yıl sonrasını göremiyorum ki ülkenin 30 yıl sonrasını nasıl düşünelim???

Az önce Cnn türk

B: Demagoji demagoji demagoji millet millet milletin iradesi milletten korkmayın millet millet millet........

30 yıl çok iyimser olur 10 yıl sonra daha iyi gibi çünkü başkan seçeceğimiz kişi 30 yıl yaşayamaz yaşından dolayı...rahatsızlıklarından dolayı 10 yıl sonrasını göremiyorum ki ülkenin 30 yıl sonrasını nasıl düşünelim???
Onların getireceği kişiler bile hazır! Milletvekili olabilme yaşı boşuna 18 e düşürülmedi! Cumhurbaşkanı olmak için Türkiyede doğmuş olma şartı boşa kaldırılmadı! İblis uyumaz...

Kadınlar kulübüyle gurur duydum bugün... Sönüp giden umudumu yeşerttiniz:KK68:
Canım tabi birebir görmek beni de çok sevindirdi ama bizler hep çoğunluktuk! Sadece bunun farkına varmamız engellendi! Kasım seçimlerinin bir saate sayıldığını unutmadık daha...

hapisteki fötöcülere itirafçı olmaları sonucunda cezai indirim uygulanacakmış
sormuşlar kimleri tanıyorsunuz diye fötöcüler anlatmaya başlamışlar akp yi başındakileri tanırız demişler erdoğan bu gün hakimler ve savcılar yüksek kurul toplantısında katılımcılara sesleniyor siz onların itirafçı olmalarına bakmayın biz onları tanırız ifadeleri külliyen yalan
şimdi çelişki içinde çelişki varken anayasa biraz daha beklemesi daha makul değil mi

hapisteki fötöcülere itirafçı olmaları sonucunda cezai indirim uygulanacakmış
sormuşlar kimleri tanıyorsunuz diye fötöcüler anlatmaya başlamışlar akp yi başındakileri tanırız demişler erdoğan bu gün hakimler ve savcılar yüksek kurul toplantısında katılımcılara sesleniyor siz onların itirafçı olmalarına bakmayın biz onları tanırız ifadeleri külliyen yalan
şimdi çelişki içinde çelişki varken anayasa biraz daha beklemesi daha makul değil mi
Ohal yeterince uzadı. Hiç sanmam ki bi üç beş ay daha uzasın..)

Sonbirşey söylemek istiyorum bu konuda.
Ben kürt bir ailenin çocuğuyum ve o andımız kaldırıldığında içim acıdı!
Ben kürtçe konuşulmuş bir evde büyüdüm ama bir yandan"Türk diye bir ırk yoktur" denirken diğer taraftan "kürt haklarından" bahsedildiğinde sinirden dişlerimi yumruklarımı sıktım!
Sizler Şehide "kelle" annelerine "yaygaracı" diyenleri alkışlarken ben o annelerle birlikte ağladım.
Şimdiyse hepinizin profili türk bayrağı,
Hepiniz milliyetçilerden bile daha ileri türk oluverdiniZ!
Karşınızdakilere de hain, ateist, lobi, mihrak diye isimler uyduydunuz!
Kimse kalkıpta "vatan millet aşkına evet" türküleri söylemesin!
Hal böyleyken sizlerin sağlıklı karar verdiğini düşünmemizi de beklemesin!

Ben kürtçe konuşulmuş bir evde büyüdüm ama bir yandan"Türk diye bir ırk yoktur" denirken diğer taraftan "kürt haklarından" bahsedildiğinde sinirden dişlerimi yumruklarımı sıktım!
Sizler Şehide "kelle" annelerine "yaygaracı" diyenleri alkışlarken ben o annelerle birlikte ağladım.

yok onları da söylemediler. Bunlar şantaş montaj işleri. Bunlara inanmayın. Farklı zamanlarda yaptıkları konşmalar birleştirme yapılmış.

Türklere de gün yüzü yok merak etme

Arapçılara var ancak :KK45:

Back