- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
Şehide kelle diyenlere cevabınız ne?Ayrıca izlediğiniz şeyler beyninizi karıştırmış ki chp içinde kim pkk lıya şehit demiş bu parti yerinden oynar bi partinin içini bilmeden konuşmayınız..Haburdan geçerlerken Apoyu özledik diye şarkı okuyup ağlarlarken babanız şehit değilmiydi?içiniz acımadı mı açılım sürecinde..Canim vallah 20 yasinda degilim ne yazikki soylediklerini tasdik edip keske mutlu etseydim seni ama napalim iste hayatbiz kasikla verip kepceyle alanlardan habersiz degiliz.Ha yemeye gelince ben sizi yardigim seylerle yiyorum demekki.Ama dusunun hic olmazsa ömür yemedim.Benim babam sehit olurken Ulkesi icin devleti icin kanini canini feda etti.Ben babamin yolundan gidiyorum.Siz de istediginiz yoldan gidin.Ben ne hdpyi tanirim ne chpyi.Benim attigim mesajlara yorum yapmadan once lutfen dikkat edin su iki kelimeyi yazmayiniz.Dedim tekrar diyorum kani bozuklara sehit diyenleri tanimiyorum.Ah muhalefet ah o degil miydi su teroristlere sehit diyen.Demem o ki cani yanmayan bilemz.Boyle arastirmadan konusan hic hic bilmez.Nankorlere karsiyim ve eger benim dusmanim bizden birilerini sevmiyosa ben severim.Dusmanimin dusmani dostumdur.
Hepimiz bu vatan için şehit düşenlerin torunlarıyız sizi terbiyeye davet ederim..İyi ki fakir fukaranın çocukları şehit oluyorda bu ülkede siyaset malzemesi çıkıyor yazık kendi çocukları askerlik yapıp şehit acısı görmeyenleri savunmanız gerçekten çok nankörce....