- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 39
Görevliydim seçimlerde saat 17.00 de sandıklar açıldı.17.45 gibi Akp nin kazandığı duyruldu biz torbayı teslim etmeden sayıma sisteme bile girilmeden bi çok oy torbası ysk ya getirilirken seçim ne ara sayıldı 81 vilayette ne ara kazanıldı hiç anlayamadık???Canım tabi birebir görmek beni de çok sevindirdi ama bizler hep çoğunluktuk! Sadece bunun farkına varmamız engellendi! Kasım seçimlerinin bir saate sayıldığını unutmadık daha...
Daha ordamisinizGörevliydim seçimlerde saat 17.00 de sandıklar açıldı.17.45 gibi Akp nin kazandığı duyruldu biz torbayı teslim etmeden sayıma sisteme bile girilmeden bi çok oy torbası ysk ya getirilirken seçim ne ara sayıldı 81 vilayette ne ara kazanıldı hiç anlayamadık???
Görevliydim seçimlerde saat 17.00 de sandıklar açıldı.17.45 gibi Akp nin kazandığı duyruldu biz torbayı teslim etmeden sayıma sisteme bile girilmeden bi çok oy torbası ysk ya getirilirken seçim ne ara sayıldı 81 vilayette ne ara kazanıldı hiç anlayamadık???
iyide bu soylediginiz sey ben bildim bileli boyledi. secimde doguda erken sayim bitti icim ve o taraftan gelen oylar az cok belirledigi icin durumu direkt kazandi degil de sonucun ne olacagi anlasildigindan yasanan sevincti o. sonradan da tum sandiklar bitince zaten yuzde 2 yada 5 gibi bi degisme yasaniyo en fazla. durum buGörevliydim seçimlerde saat 17.00 de sandıklar açıldı.17.45 gibi Akp nin kazandığı duyruldu biz torbayı teslim etmeden sayıma sisteme bile girilmeden bi çok oy torbası ysk ya getirilirken seçim ne ara sayıldı 81 vilayette ne ara kazanıldı hiç anlayamadık???
Fox tv de Kemal Kılıçdaroğlu konuşuyor.
Bu ne hadsizlik!!! Kanım dondu resmen. Siz kimsiniz ki bizlere Cami yolu öğretesiniz...EVET biz camileri siyaset yerine cektik e dua edin iste oyle yada boyle caminin yolunu ogrettik.
.
Tartışıyor olmanın neresi komik hanımefendi? Her az gelişmiş ülke toplumlarında olduğu gibi bütün tartışma konuları dine, dinsizliğe, vatanseverliğe ve vatan hainliğine falan bağlanıyorsa bunu normal karşılayın lütfen.. En azından hala tartışabiliyoruz.İyice komik hal almaya başlamış burası.
Bu ne hadsizlik!!! Kanım dondu resmen. Siz kimsiniz ki bizlere Cami yolu öğretesiniz...
Siz kimsiniz kardeşim!!!
Camileri siyaset yerine çevirdik diyenler...siz ancak içerisinde az da olsa iman kırıntısı olanları; belki ileride hidayet bulacak olanları dinden imandan çıkardınız!! İslamiyetten soğuttunuz..
Sözüm bir siyasi partiye değil!! Topluca bir zihniyete....
Siz insanları iman sahibi yapmadınız..Münafıklar yarattınız sadece..
Siz üç vakit mescitte boy gösteren; ama haram yemekten, kul hakkı yemekten zerrece korkmayan şekil müslümanları yarattınız!!
Rabbimin gazabı üzerinize olsun!!
Evet çok ağır olmuş. Lütfen kusura bakmayın. O arkadaş yerine sizden ben özür dilerim..... toplumun en alt seviyesi en acınası halisiniz..demis.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?