• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Sen simdi a haber atv deme mi bekliyosunda ben en ictenlikle trt diyorum kardesim.Ama sen yine amerikanin tvsini izle olur mu baya aydinlatmis sizi gordugum kadaryla

Tv izlemiyorum. İzlesem de devletin kanalını izlemicek kadar akıllıyım çok şükür. Adamlar kendilerini eleştirecek değiller dimi:)

Bana muhaliflerden birinin fotoğrafını at Feto ile. Öyle iftira atmakla olmuyor.
Ya Allah askina foto ne be kardesim.Isimiz fotolarada kaldiysa artik.Su muhalifler diyorum iki gun darbede hukumetin yaninda oldu sonradanda bi saldriyla bey degerli muhalefetimiz hemen 360 derece donus yapti.Simdi sunlari yaziyorum yanlis anlamayin sizin bilmediginizden degil sizin kndinize bile soylemeye korktugunuz seyi size hatirlatiyorum.Ha iftira demissiniz demin yazdim zaten kotu olan biziz Biz iftirada atariz herseyide yapariz sizler melekesiniz.Ne demis sanli Atamiz Turk Milleti akillidir.Lutfen kndinizi aptal yerine koymayiniz zira onlar sizin uzerinizden pirim yapiyolar.Velhasil kelam son soz Turk Milletine aittir .Allah yar ve yardimcimiz olsun .Allah hepimizi hidayete erdirsin.

Hani dinli dinsiz gibi ayrimi iktidarda olanlar yapiyodu kardesim sen ilk basta yazdigin seyleri kontrol edip oyle yaz yazacagini cunku sonra boyle bozulursun ha ben ha bi baskasi bozarlar seni. Yok sizin hocaniz filan guldurmeyin Allah askina madem bizim hocamizdi simdi siz niye onla hareket ediyosunuz.Hadi bakalm dediginde konusalm bizim hocamizdi bizim hocamizken meslis bombalanmadi ama suan sizin hocanizkn meslis en ala bombalaniyo. Birakin su sacma sapan yorumlari eger birseylerin arkasinda duracaksaniz arastirmayi bilin arastirmayi.Yok sarayda su olmusta bu olmusta canm sen iyi hos Allah yolunda olda o sarayda dediklerini yapanda ceker cezasini.Madem elestirmeyi iyi biliyorsun ki senin ettigin elestri degil Kendin cok iyisin yaptigin yorumlara bakilirsa ha bide sizin tarafinda ulkeyi yonettigi zamanlarida biliriz biz.Ta bi siz simsi buna da bi kilif uydurursunuz.Kani bozuklara sehit diyenleri tutup sonrada her hayirda bir hayir vardr diyenler.Bak su son soyledgimde size gelsin.Bizde bilirsiniz hep Evet vardr.EVET kani bozuklari tutup kaninizi bozdurdunuz bu ulke bu millet bunu kaldirmazz!
EVET biz cok kotuyuz siz dogruyu iyiyi bilirsiniz
EVET biz camileri siyaset yerine cektik e dua edin iste oyle yada boyle caminin yolunu ogrettik.
Daha da Evetlerimi siraliyayim mi??
Son olarak Allah bizi hayirli gorunupte serden, insan olupta insanliktan nasibini almamis kisilerden, devletin her seyin yararlanipta nankorluk yapan nankorden korusun.Ya Allah bismillah .

Lütfen yemeyin bizi. Hiç Türkiye hükümetlerine bakma gereği hissettiniz mi merak ediyorum.

20 yaşındaymışsınız (1996 yazıyor profilinizde)

Sizin hayat döneminiz boyunca CHP, MHP ve HDP hiç iktidar olmamıştır. (Hatta 96da chp+dp koalisyonu bitmiş, anavatan+dp koalisyonu kurulmuştur - baya araştırmışsınız cidden)

Neyi gördünüz, biliyorsunuz bilmiyorum ki :KK45:

Bas bas bağıran, FETÖcülerin devlete yerleştirilmemesini savunan muhalefetten başka bir durum olmadı, olamaz da.
Hiçbir alış verişim olamaz hiçbir cemaatle veya tarikatla da işim olmaz.

:KK14:

Tv izlemiyorum. İzlesem de devletin kanalını izlemicek kadar akıllıyım çok şükür. Adamlar
Lütfen yemeyin bizi. Hiç Türkiye hükümetlerine bakma gereği hissettiniz mi merak ediyorum.

Sizin hayat döneminiz boyunca CHP, MHP ve HDP hiç iktidar olmamıştır. (Hatta 96da chp+dp koalisyonu bitmiş, anavatan+dp koalisyonu kurulmuştur - baya araştırmışsınız cidden)

Bas bas bağıran, FETÖcülerin devlete yerleştirilmemesini savunan muhalefetten başka bir durum olmadı, olamaz da.

Ne 20 yaşında mı???

Bana muhaliflerden birinin fotoğrafını at Feto ile. Öyle iftira atmakla olmuyor.
Ya Allah askina foto ne be kardesim.Isimiz fotolarada kaldiysa artik.Su muhalifler diyorum iki gun darbede hukumetin yaninda oldu sonradanda bi saldriyla bey degerli muhalefetimiz hemen 360 derece donus yapti.Simdi sunlari yaziyorum yanlis anlamayin sizin bilmediginizden degil sizin kndinize bile soylemeye korktugunuz seyi size hatirlatiyorum.Ha iftira demissiniz demin yazdim zaten kotu olan biziz Biz iftirada atariz herseyide yapariz sizler melekesiniz.Ne demis sanli Atamiz Turk Milleti akillidir.Lutfen kndinizi aptal yerine koymayiniz zira onlar sizin uzerinizden pirim yapiyolar.Velhasil kelam son soz Turk Milletine aittir .Allah yar ve yardimcimiz olsun .Allah hepimizi hidayete erdirsin.

360 derece dönüş yaparsanız aynı noktaya dönersiniz.

Çünkü çemberin iç açılarının toplamı 360'dır.

:KK45:

180 olmasın o?

Kimsenin benim üzerimden prim yaptığı yok zira laf soyletmedigim bir parti lideri yok.

S Springgg85 aynen, profiline bakarsan görebilirsin spring
Şimdi şu mesajdan sonra kalkıp bu şahsın araştırdığına, bilgili olduğuna inanmam ben
Sırf kulaktan dolma, propaganda sallıyor şu an

Söylediği gibi okuyor, araştırıyor olsaydı bahsettiği muhalefetin 20 yıldır hiç iktidarda olmadığını bilirdi :D

Neyse komik oldu ama :deli:

Şimdi şu mesajdan sonra kalkıp bu şahsın araştırdığına, bilgili olduğuna inanmam ben

Söylediği gibi okuyor, araştırıyor olsaydı bahsettiği muhalefetin 20 yıldır hiç iktidarda olmadığını bilirdi :KK70:

Zaten tek argümanda ikinci Dünya Savaşı'nda savaş girmemek için yokluk çekilen günler ekmeğin karneye bağlanmasi :KK70:
Ciddiye alıp cevap dahi vermeye gerek yok
Bir kaç TV programı izleyerek bilgili olduğunu sanan tarihten bihaber tiplere uyup sinir bozmaya gerek yok.

Zaten tek argümanda ikinci Dünya Savaşı'nda savaş girmemek için yokluk çekilen günler ekmeğin karneye bağlanmasi :KK70:
Bir kaç TV programı izleyerek bilgili olduğunu sanan tarihten bihaber tiplere uyup sinir bozmaya gerek yok.

Şu saate kadar Mahsun Kırmızıgülden biz kardeşimi bile dinledik :KK70:

Karşıt görüşlü arkadaşlarla tartıştık gayet güzel ancak bu şekilde bir ağız kullanan bir insanla zaten sağlıklı bir argüman yürütemezsiniz

Bilmediğiniz konuda çok sallamayın, atmayın demiyorum yine atın ama ufak atın.

Sonra komik durumlar ortaya çıkıyor böyle :p

ezberlenmiş

Söylediği gibi okuyor, araştırıyor olsaydı bahsettiği muhalefetin 20 yıldır hiç iktidarda olmadığını bilirdi :KK70:

Ama olsun ezbere konuşması ve dini hakarete dayalı konuşması hiç hoş değil eskiden onun yaşında evlenir anne olurlardı ben çocuk saymam ki ağızı iyi laf yapıyo diye göndermişler ama ben çok ayıpladım çok hemen hakaret bilgi yok kendi oy verdiği partiden 3 kişinin adını say desek sayamaz gelip burda hakaret ediyo...Tamam Camiileride akp açmıştı yeni müslümanlığı kabul eden bi kabileydik biz yavrum he he he...

Tarih hocaları kahramanmaraş dondurmacısı olunca böyle oluyo:))))

ezberlenmiş

Ama olsun ezbere konuşması ve dini hakarete dayalı konuşması hiç hoş değil eskiden onun yaşında evlenir anne olurlardı ben çocuk saymam ki ağızı iyi laf yapıyo diye göndermişler ama ben çok ayıpladım çok hemen hakaret bilgi yok kendi oy verdiği partiden 3 kişinin adını say desek sayamaz gelip burda hakaret ediyo...Tamam Camiileride akp açmıştı yeni müslümanlığı kabul eden bi kabileydik biz yavrum he he he...

Ben en çok "size cami yolunu biz öğrettik" cümlesine şok oldum.

Ayıp.

Canim vallah 20 yasinda degilim ne yazikki soylediklerini tasdik edip keske mutlu etseydim seni ama napalim iste hayatbiz kasikla verip kepceyle alanlardan habersiz degiliz.Ha yemeye gelince ben sizi yardigim seylerle yiyorum demekki.Ama dusunun hic olmazsa ömür yemedim.Benim babam sehit olurken Ulkesi icin devleti icin kanini canini feda etti.Ben babamin yolundan gidiyorum.Siz de istediginiz yoldan gidin.Ben ne hdpyi tanirim ne chpyi.Benim attigim mesajlara yorum yapmadan once lutfen dikkat edin su iki kelimeyi yazmayiniz.Dedim tekrar diyorum kani bozuklara sehit diyenleri tanimiyorum.Ah muhalefet ah o degil miydi su teroristlere sehit diyen.Demem o ki cani yanmayan bilemz.Boyle arastirmadan konusan hic hic bilmez.Nankorlere karsiyim ve eger benim dusmanim bizden birilerini sevmiyosa ben severim.Dusmanimin dusmani dostumdur.

Canim vallah 20 yasinda degilim ne yazikki soylediklerini tasdik edip keske mutlu etseydim seni ama napalim iste hayatbiz kasikla verip kepceyle alanlardan habersiz degiliz.Ha yemeye gelince ben sizi yardigim seylerle yiyorum demekki.Ama dusunun hic olmazsa ömür yemedim.Benim babam sehit olurken Ulkesi icin devleti icin kanini canini feda etti.Ben babamin yolundan gidiyorum.Siz de istediginiz yoldan gidin.Ben ne hdpyi tanirim ne chpyi.Benim attigim mesajlara yorum yapmadan once lutfen dikkat edin su iki kelimeyi yazmayiniz.Dedim tekrar diyorum kani bozuklara sehit diyenleri tanimiyorum.Ah muhalefet ah o degil miydi su teroristlere sehit diyen.Demem o ki cani yanmayan bilemz.Boyle arastirmadan konusan hic hic bilmez.Nankorlere karsiyim ve eger benim dusmanim bizden birilerini sevmiyosa ben severim.Dusmanimin dusmani dostumdur.

Sadece sizler şehit olmadınız neyin edebiyatı bu?
Benim babamın babası ilk Türk polislerinden, anne tarafından hem Çanakkale hem Yemen sehidi var. Ülke kimsenin malı değil.
Kurtuluş savaşında hepimizin ailesinden şehitler verildi sadece belli bir kesimden değil.
Biraz mantıklı olun diyeceğim ama çok sey istemek oluyor biliyorum.
Yazık

Siz düşmanlık, dostluk gibi çok uçuk kavramlara varmışsınız.

Kendiniz gibi düşünen dost- kendiniz gibi düşünmeyen düşman.

O zaman iç savaş çıkartalım, en güçlü kabile kazansın? :KK70:

Bu arada "yardığı şeyle yemek" ne demek bilmiyorum.

Siz sanırım muhalefet ve iktidar kelimelerinin anlamlarını karıştırıyorsunuz zira bahsettiğiniz terör örgütüne şehit diyen - şehidimize de kelle diyen şu anki iktidar partisidir.

Fetöyle sıkı fıkı olan da iktidar partisidir.

Ek: Bu arada kusura bakmayın ama tabanı olan bir argüman çıkartamadığınızda "benim babam şehit" kartını ortaya sürüp, kendinize sempati toplayarak mantıklı bir argüman kazanamazsınız.

An itibariyle Cnn türk

A:ekonomik gelişmişlik düzeyi düşük ülkelerin %69'u başkanlıkla yönetiliyor
B: Fransa başkanlıkla yönetiliyor , kötü durumda mı ?
A:Fransa yarı başkanlık ama
B:Aynı şey
A:Beyefendi nasıl aynı şey?
B:Aynı yau (aynı değil) AMERIKAAA Amerika da basganlik , kötü durumda mı
A:Amerika liberal ekonomi ve eyalet sistemiyle yönetiliyor. o başkanlığı mı getireceğiz?
B:Yok . türk tipi
A::kızgın:

Tarih hocaları kahramanmaraş dondurmacısı olunca böyle oluyo:))))

Şizofren bir insanın laflarını inanan daha doğrusu inanmak isteyen insanlardan beklentim yok.
İnsan biraz mantık çerçevesinde bakar su hayata.
Ben hem lord kinross gibi objektif insanlardan hem tek adam ve ikinci adam gibi tarihi vesikalardan yararlanan araştırmalardan okudum o süreçleri ama bu kadar emin cümleler kurmam kuramam.
Had bilmek önemli

Back