• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
yok canım hepsi cehapenin suçu..koskoca orduyu fetöye teslim et heryeri tahsis et sonra kandırıldık de Allah affetsin de...Gencecik çocukları kppssiz polis yaptılar şimdi de topluca öldürüyorlar konuşulacak okadar konu var ki sayfalara sığmıyor inanın ki..
Kandirilacak kadar düşük zekalı insanlardan hiç haz etmem.

Meclise yapılan saldırı hakkında bir şey sormak istiyorum.

Bu feto, yillarca sizin bayildiginiz hocaniz degil miydi?
Devletin her kurumuna sizmalarini siz ve oy verdikleriniz saglamadi mi?
Bu saldırıyı o yapmadı mi?
Beraber yürümediniz mi bu yollarda?

Eski kankaniz yani. Oysa ben feto ya sempati duyanlari adam yerine koyup aynı sofraya bile oturmadim hiç. Bir kere bile. 10 yil once de..5 yıl önce de.

Senin bu mesajlarini bende gordum mune abla hatta elif ablada yaziyordu.
Herseyi okuyamadiginizi buna vakit olmayacagini biliyorum tabiki ben baslik acildigi andan, kazen burda yazarkenki zamandan bahsettim diger sayfalar icin degil.

Tek tek bunlari gormediniz diyemem tekrar ediyim o aksam icin dedim. Kazen cevap vermedigi icin sana sordum.
Sizi sikayette degilim yanlis anlasilmasin.
Herseyi goremezsiniz elbet ama bir cok seyide goruyorsunuz.
2-3 mesaj onceki seyler gorulmemis degildir kendimce sitemim bunaydi.
Kazeni etiketlemiyorum bile cevap vermeyecek cunku.
Bir sitem ettim ne magdurlugum ne aglakligim kaldi neyse.

Gunduzde dedim once senin sonra bazi arkadaslarin duzgun uslubunu ayrintili okudum dusunmeme vesile oldular.
Hele o borsadan anlarim diye yazdiklarin cok iyiydi.

Kiblemek konusunda haklisin benim eksikligim.
Aliskanligim degil aklima bile gelmedi.
Kufur degildi sonucta kibleme geregi duymadim.
Ignelemeye igneleme seklinde cevap vermis oldum kiblemek yerine.
Daha dikkat edicem buna.
Buyuk ihtimallede bir daha gelmeyip uzak duracagim ruh sagligim icin.
Ablacım,
Kazen tüm yorumları okumamıştır, zaten bu ara sitede de pek durmuyor, turnuvaları vs var, kib yapılmadığı sürece de onunda dikkatini çekmez yorumlar.

Kendimden örnek vereyim çok odaklandığım bir yorum olursa cevap yazıyorum ama birkaç yorum altında ya da 1 sayfa geride kim ne yazmış görmüyorum, odaklandığım yorumu bile hızlı hızlı okuyup yazıyorum çünkü cidden vakit yetmiyor tüm siteyle ilgilenirken.

Mesela bende birkaç yorum gördüm bende kırıldım diyeyim o zaman.
Bu topiğin maksatlı açıldığını, yönetim olarak bizimde hayır diyenlerden olduğumuzu o yüzden görmezden geldiğimizi yazmış birkaç üye.

Bu konuda Kazen adına da rahatça yazabilirim, bizim oyumuzun ne olacağını nereden biliyorlar da niyet okuyuculuğu yapıyorlar?

Tüm yazılarımıza baksınlar Kazenin veya benim kesin şu partilidir diyebileceğiniz tek bir yorum bulamazsınız, kaldı ki ikimizde partici değiliz bile. Bizi belli bir zümreye mensupmuş gibi göstermelerine gülerim de ayrıca.

Dini ve siyasi konularda görebileceğiniz en objektif yöneticidir Kazen.
Ben kendimi artık anlatmayacağım, dileyen kafirde ilan edebilir, şucu bucu da diyebilir, ben İmanımın hesabını Allah'a veririm, siyaset bölümünde yaptığım işlemlerin hesabını da Kazen'e veriyorum, ayrıca alınan uyarıların incelenmesi çokta zor birşey değil, yönetime bir mesaja bakar, gizli saklı tek uyarı yoktur, yönetim beni de bilir sitede attığım adımı söylerim kendim bizzat yazarım Kazen'e.

Burada makarnacı vs diyende uyarı alıyor, solcu dinsizler diyende.

Yönetimden tek bir tarafın susturulması isteniyorsa yani maksat buysa kusura bakmasınlar, yasalara aykırı olmadığı sürece, kurallara uyan, içinde hakaret, küfür, aşağılama olmayan ve eleştirel tüm yorumlar yazılmaya devam eder.

Kusura bakma senin yorumuna cevap verirken genelde cevap verdim bir yandan, sakın tüm yorumu üzerine alınma, genel bir değerlendirme yaptım.

Ve son kez yineliyorum, kib butonu var, basılsın lütfen, şunu da dipnot olarak belirteyim kararsız kaldığım olursa da Kazen'e bırakıyorum bazı kibleri, basıyoruz bakmıyorlar gibi eleştiriler olursa sebebi Kazen'inde incelemesinde yarar gördüğümdendir.

Yazik ne diyim Bir tek bunu sorabilirsiniz dimi ki bide tam bilmeden arastirmadan banel banel sorular ah kardesim ahh
Demek o ki hayirlisi ve canım

Yazik ne diyim Bir tek bunu sorabilirsiniz dimi ki bide tam bilmeden arastirmadan banel banel sorular ah kardesim ahh
Demem o ki hayirlisi ve canım

Hepinize hayirli gunler.
Burdaki oyum evetti referandum gunude evet demeyi dusundugum icin.

Cok cirkin yorumlara ragmen okumaya devam ettim. Halada okuyorum okumadigim sayfa daha azdir okuduklarimdan.

Kendini bisey sanmadan ukala olmadan yazilan her yorum fikrimi aciyor beni dusunduruyor bu sekilde yazan herkese (bir elin parmagi kadar degiller) kendi adima tesekkur ederim. Onlar kendilerini bilirler.

O yorumlardan birine bende cevap verdim ve zihniyetleri kotu oldugundan olsa gerek geri donus yapmadilar ya da yapamadilar bilmiyorum.
Ama bunu anlamis degilim gozumden kactigini sanmiyorum kactiysada kusura bakmayin.
İlk sayfalardaydi ve @Kazen konuyu acarken burdaydi o yorumlari mutlaka gordu (bir cok kisiye alintiyla cevap verdi) ve ses etmedi tek bir yorum disinda. Ins yaniliyorumdur.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. simdi mune abla ben sizi severek guvenerek soruyorum bir uyeniz boyle bir imada bulununca onada destek verenler olunca direk tepkinizin olmasi gerekmezmiydi?
Belki cok basittir ama bizi incitti. Yani yonetimin gordugu halde ses etmemesi bunu kabul etti demek oluyor.
Hayir diyen akilli kadinlar ve onlarin disindaki herkes akil yoksunu hatta ulkede bile olmamalilar.

Pardon benim yazdığım mesajın neresi size dokundu?

Bunca yıla, bunca olumsuzluğa, ülkenin içinde bulundğu bunca olumsuz duruma rağmen referanduma evet diyeceklerdenseniz bana göre aklınız ile değil siyasi çıkarlarınız (ya da sempatiniz) ile düşünüyorsunuzdur! Çok netim ve söylediğimin arkasındayım. İktidara ve cb na sempati duyuyor olabilirsin ama onun dediği her şeyi sorgulamadan, anlamadan kabul etmeniz yüzünden bu ülke ne hallere geldi! Sürekli kandırıldık diyen bir insanın hala her dediğine inanıyorsunuz!

Bunlarda mesajlar ve birine kazenin cevabi.

Dedim ya yine de herseye ragmen kendi adima okuyup faydalanmaya fikrimide karsit fikride sorgulamaya calisiyorum.

Chp li bi aileden geliyorum evet yıllardır bu böyle ecevit deniz baykal şimdi de kemal kılıçdaroğlu hiçbir zaman genel başkan aşkıyla partiye oy vermedim vermemde çünkü genel başkan gelir gider saygı gösteririm beğenmediğimi eleştiririm konuşurum genel başkan derim saygı gösteririm.
Ama ben cidden Akp li vatandaşların bu sevdasını anlamıyorum kör değneği gibi bu belediye başkanlığı seçimi değil basit bi durum değil ki inanın ki anayasa değişikliği de değil ilk 4 madde değişecekse amaç ne???içeriği değiştirilen maddeler ne demek oluyor..
Tek taraflı değil diğer kanallarını da dinlemenizi ve esas sizin tarafsız bakmanızı temenni ediyorum..

Sayın cumhurbaşkanın yıllar önce necmettin erbakanla birlikte yaptığı başkan sistemi yorumlarını okumanızı buraya not düşüyorum...googledan bakın çıkıyor...

Ablacım,
Kazen tüm yorumları okumamıştır, zaten bu ara sitede de pek durmuyor, turnuvaları vs var, kib yapılmadığı sürece de onunda dikkatini çekmez yorumlar.

Kendimden örnek vereyim çok odaklandığım bir yorum olursa cevap yazıyorum ama birkaç yorum altında ya da 1 sayfa geride kim ne yazmış görmüyorum, odaklandığım yorumu bile hızlı hızlı okuyup yazıyorum çünkü cidden vakit yetmiyor tüm siteyle ilgilenirken.

Mesela bende birkaç yorum gördüm bende kırıldım diyeyim o zaman.
Bu topiğin maksatlı açıldığını, yönetim olarak bizimde hayır diyenlerden olduğumuzu o yüzden görmezden geldiğimizi yazmış birkaç üye.

Bu konuda Kazen adına da rahatça yazabilirim, bizim oyumuzun ne olacağını nereden biliyorlar da niyet okuyuculuğu yapıyorlar?

Tüm yazılarımıza baksınlar Kazenin veya benim kesin şu partilidir diyebileceğiniz tek bir yorum bulamazsınız, kaldı ki ikimizde partici değiliz bile. Bizi belli bir zümreye mensupmuş gibi göstermelerine gülerim de ayrıca.

Dini ve siyasi konularda görebileceğiniz en objektif yöneticidir Kazen.
Ben kendimi artık anlatmayacağım, dileyen kafirde ilan edebilir, şucu bucu da diyebilir, ben İmanımın hesabını Allah'a veririm, siyaset bölümünde yaptığım işlemlerin hesabını da Kazen'e veriyorum, ayrıca alınan uyarıların incelenmesi çokta zor birşey değil, yönetime bir mesaja bakar, gizli saklı tek uyarı yoktur, yönetim beni de bilir sitede attığım adımı söylerim kendim bizzat yazarım Kazen'e.

Burada makarnacı vs diyende uyarı alıyor, solcu dinsizler diyende.

Yönetimden tek bir tarafın susturulması isteniyorsa yani maksat buysa kusura bakmasınlar, yasalara aykırı olmadığı sürece, kurallara uyan, içinde hakaret, küfür, aşağılama olmayan ve eleştirel tüm yorumlar yazılmaya devam eder.

Kusura bakma senin yorumuna cevap verirken genelde cevap verdim bir yandan, sakın tüm yorumu üzerine alınma, genel bir değerlendirme yaptım.

Ve son kez yineliyorum, kib butonu var, basılsın lütfen, şunu da dipnot olarak belirteyim kararsız kaldığım olursa da Kazen'e bırakıyorum bazı kibleri, basıyoruz bakmıyorlar gibi eleştiriler olursa sebebi Kazen'inde incelemesinde yarar gördüğümdendir.

Ben eski donemdende biliyorum kazen adetli davranir. Sitemimde bunaydi zaten.

Ben senin neyi kime dedigini cok iyi anliyorum kendi payimida aliyorum icin rahat olsun.
Yeni girdigim bir site olsa belki emin olmam ama sizi biliyorum bu yuzden burdayim bunca zamandir.
Sende az cok bizi biliyorsun.
Gencligimiz burda gecti bee :))
Ince ince yazmissin cok tesekkur ederim.

Insan birilerine deger verince onun gorusunede saygi duyuyor ve dusuncelerini onemsiyor. Burdaki amacim sadece bu.

Aile icinde adim anarşike çikacak zaten bari burda huzurum olsun :KK53:

Demem o ki hayirlisi ve canım

Kanalları izle demişsiniz , hangi kanalları izleyelim? Madem hangi kanal olduğunu söylemiceksin ne diye izleyin diyorsun.

Hani dinli dinsiz gibi ayrimi iktidarda olanlar yapiyodu kardesim sen ilk basta yazdigin seyleri kontrol edip oyle yaz yazacagini cunku sonra boyle bozulursun ha ben ha bi baskasi bozarlar seni. Yok sizin hocaniz filan guldurmeyin Allah askina madem bizim hocamizdi simdi siz niye onla hareket ediyosunuz.Hadi bakalm dediginde konusalm bizim hocamizdi bizim hocamizken meslis bombalanmadi ama suan sizin hocanizkn meslis en ala bombalaniyo. Birakin su sacma sapan yorumlari eger birseylerin arkasinda duracaksaniz arastirmayi bilin arastirmayi.Yok sarayda su olmusta bu olmusta canm sen iyi hos Allah yolunda olda o sarayda dediklerini yapanda ceker cezasini.Madem elestirmeyi iyi biliyorsun ki senin ettigin elestri degil Kendin cok iyisin yaptigin yorumlara bakilirsa ha bide sizin tarafinda ulkeyi yonettigi zamanlarida biliriz biz.Ta bi siz simsi buna da bi kilif uydurursunuz.Kani bozuklara sehit diyenleri tutup sonrada her hayirda bir hayir vardr diyenler.Bak su son soyledgimde size gelsin.Bizde bilirsiniz hep Evet vardr.EVET kani bozuklari tutup kaninizi bozdurdunuz bu ulke bu millet bunu kaldirmazz!
EVET biz cok kotuyuz siz dogruyu iyiyi bilirsiniz
EVET biz camileri siyaset yerine cektik e dua edin iste oyle yada boyle caminin yolunu ogrettik.
Daha da Evetlerimi siraliyayim mi??
Son olarak Allah bizi hayirli gorunupte serden, insan olupta insanliktan nasibini almamis kisilerden, devletin her seyin yararlanipta nankorluk yapan nankorden korusun.Ya Allah bismillah .

Bana muhaliflerden birinin fotoğrafını at Feto ile. Öyle iftira atmakla olmuyor.

Hani dinli dinsiz gibi ayrimi iktidarda olanlar yapiyodu kardesim sen ilk basta yazdigin seyleri kontrol edip oyle yaz yazacagini cunku sonra boyle bozulursun ha ben ha bi baskasi bozarlar seni. Yok sizin hocaniz filan guldurmeyin Allah askina madem bizim hocamizdi simdi siz niye onla hareket ediyosunuz.Hadi bakalm dediginde konusalm bizim hocamizdi bizim hocamizken meslis bombalanmadi ama suan sizin hocanizkn meslis en ala bombalaniyo. Birakin su sacma sapan yorumlari eger birseylerin arkasinda duracaksaniz arastirmayi bilin arastirmayi.Yok sarayda su olmusta bu olmusta canm sen iyi hos Allah yolunda olda o sarayda dediklerini yapanda ceker cezasini.Madem elestirmeyi iyi biliyorsun ki senin ettigin elestri degil Kendin cok iyisin yaptigin yorumlara bakilirsa ha bide sizin tarafinda ulkeyi yonettigi zamanlarida biliriz biz.Ta bi siz simsi buna da bi kilif uydurursunuz.Kani bozuklara sehit diyenleri tutup sonrada her hayirda bir hayir vardr diyenler.Bak su son soyledgimde size gelsin.Bizde bilirsiniz hep Evet vardr.EVET kani bozuklari tutup kaninizi bozdurdunuz bu ulke bu millet bunu kaldirmazz!
EVET biz camileri siyaset yerine cektik e dua edin iste oyle yada boyle caminin yolunu ogrettik.
Son olarak Allah bizi hayirli gorunupte serden, insan olupta insanliktan nasibini almamis kisilerden, devletin her seyin yararlanipta nankorluk yapan nankorden korusun.Ya Allah bismillah .

Sen simdi a haber atv deme mi bekliyosunda ben en ictenlikle trt diyorum kardesim.Ama sen yine amerikanin tvsini izle olur mu baya aydinlatmis sizi gordugum kadaryla

Ben eski donemdende biliyorum kazen adetli davranir. Sitemimde bunaydi zaten.

Ben senin neyi kime dedigini cok iyi anliyorum kendi payimida aliyorum icin rahat olsun.
Yeni girdigim bir site olsa belki emin olmam ama sizi biliyorum bu yuzden burdayim bunca zamandir.
Sende az cok bizi biliyorsun.
Gencligimiz burda gecti bee :))
Ince ince yazmissin cok tesekkur ederim.

Insan birilerine deger verince onun gorusunede saygi duyuyor ve dusuncelerini onemsiyor. Burdaki amacim sadece bu.

Aile icinde adim anarşike çikacak zaten bari burda huzurum olsun :KK53:

İşte bizleri bilen biri olarak sorunun kib butonuna basılmamasından kaynaklı olduğunu tahmin etmen lazımHoppa
Her konuda kendi kendimi ezerim, eleştirilere de amenna derim ama şeffaflık konusunda mütevazi olamayacağım, ya ben burada 10 küsür yıldır bir kötü içeriğe anında müdahale edememişsem onun bile açıklamasını yapan biriyim, birbirine kötü şeyler yazanları görünce bana söylenmiş gibi kırılıp kendini ortaya atan kadınım yahu.

Hala inancımızdan siyasi görüşümüze taraflılık aranıyor, artık birbirimize bakıp biz buymuşuz haberimiz yokmuş diyoruz, hayır yani kararda veremiyorlar, duruma göre a partili, yerine göre b partili, bazı durumlarda kafir, bazı durumlarda muhafazakar ilan ediliyoruz.
Girdiği kalıba göre şekil değiştiren suya döndürdüler resmen :confused:

Terbiyesizsiniz. Camiye gitmeyi sizden öğrendiğimizi söyleyecek kadar terbiyesizsiniz.

Back