- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
Evet oğlum öyle dedi ama çoğunuz da öyle düşünmüyor musunuz ki zaten.AKPli ise kesin evet diyecek diye.Bir evlaefe bir sen en çok öne çıkanlarsınız.Hükümetle ilgili eleştiri gelince çoğu zaman alınıp kızıyorsunuz .Hatta sen hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda hemen ilgiyi başka yere çekmeye çalışıyorsun ama buda böyle söyledi gibi .
Sorulan soruya cevap vermeyip başkasını öne atarak kendince bir yöntem geliştirmişsin.
Sevdiğin birşeyi korumaya çalışır gibi.
Açıkçası buradaki pek çok konuda yazdıklarına göre kararsız gibi gözükmüyorsun.Bana öyle geldi
Hani geçen haftalarda söylüyordun oğlun bile demişti anne sen AKP lisin bana bir şey söyleme ben kendim düşünüp karar vereceğim demişti.
Oradan bile anlaşılıyor aslında .
Neyse yinede hayır demeni temenni ederim.
Birde asıl maddeleri düşünerek karar vermek gerek.
Evet oğlum öyle dedi ama çoğunuz da öyle düşünmüyor musunuz ki zaten.AKPli ise kesin evet diyecek diye.
Gerçekten öyle düşünsem oğlumu ikna etmeye çalışırım.Gelmiş 18 yaşına doğruyu öğrenebilecek yaşta .Kendisinin hür iradesi var.Pek çok konuda yorumlarda çifte standart gördüğüm için yazmışımdır.Ama farkındaysan çoktan beridir siyasi birşey de yazmıyorum,sinirlerim kadırmıyor.
Bak mesela siyasette bayağı üyelik iptali yaptırılanlar oldu .Her ne kadar anlaşamasam da üzüldüğümü yazdım konuya,cevap olarak kına yakmak istediğim düşünüldü.Cevap yazdım ama konu kapandı.Çok yazık ,demek ki ben siteden gitsem ben gittim diye sevinecekler.
Kafam karışık canım.hayırlısı neyse o olsun ülkemiz için .Siyasettekiler gelip geçici,bugün varlar yarın yok.Ama burada her gün yazıştığın kişiler tarafından haksızlığa uğramak incitici.
Öyle olsun ,yanlış olan benim tavrım olsun hadi.Üç maymunu oynamak varken neden yazdıysam ,ben de kızdım kendime.Şu son saçmalıktan sonra (üyeliklerin iptali) o kadar üzgünüm ki siyasetle ilgili de bir şey yazmak gelmiyor içimden..Senin oradaki tavrın hiç hoş değildi.
Çarpıtmaya ben dahil falan değilim.Ben yazana kadar olan olmuştu zaten.Kazene ve Munenin yazdıklarına inanamadım.Neymiş Kazen indirilecekmişte bilmem ne de..Çarpıtmaya gel.Bu çarpıtmaya sende dahilsin.Niye milletin Kazene garezi olsun .Kimse neden böyle diye soramayacak mı?
2 senedir o peace iyilik yapmaya çalışıyor insanlar öyle diyorlar olmuyor böyle diyorlar olmuyor.Sanki duvara söylüyorsun..Hem karşısındakinin önerisini dikkate almıyor ,hemde ilgi çekmek için aynı şeyleri yazmaya devam ediyor.Hemde havasından geçilmiyor.İnsanlarda şuna yüz vermeyelim konusuna yazmayalım diye ayrı bir konu açtılar.
Kocası seyahate gidiyor geliyor sürekli aynı cümleler, insanlarda kuralların değiştiğini bilmiyor haklı olarak neden aynı konunun açılmasına izin veriyorsunuz diyor.
Zamanında üyelere kuralların değiştiğini söylemeyen kendileri
sinirlendim ya ortada çok büyük haksızlık ve çarpıtma var.
Büyük bir ihtimal bende banlanacağım.Elveda
Tek seslilik hoşunuza gider belki.Kendiniz çalar kendiniz söylersiniz.
Öyle olsun ,yanlış olan benim tavrım olsun hadi.Üç maymunu oynamak varken neden yazdıysam ,ben de kızdım kendime.
Çarpıtmaya ben dahil falan değilim.Ben yazana kadar olan olmuştu zaten.
Yanlış olan sormak değil ki,Mune açıklamasını yapmış zaten.Yanlış olan yanlış yerde yanlış bir şekilde sorulması.Sorularının mantıklı bir cevabı varmış zaten Mune gereken açıklamayı yaptı konuda.
Malum kişinin konusunu ben de okudum ,cevap yazmadım ,görmemezlikten geldim,daha da bakmadım.Rahatsızsam neden bakayım,neden ilgileneyim.Yazsn yazsın dursun banane.Çoğu kişi rahatsız olmuyor ki yazmış konusuna.
İster inan ,ister inanma.Hala yaşananlar karşısında şaşkınlığım geçmedi ve de bilinenin aksine sevinçli değilim.
Kedilerin annesi ne olmuş ki sitede ? Ay meraklardayimŞoktayım şuan
Sevinsem neden gizleyeyim ,üyelik iptali yapılmalarına sebep ben miyim?Polemik mi yaşamışım,kibleme mi yapmışım.Diğer konuda öyle düşünmeme sebep olan mesajı yazmışım.Alttan takip ediyorlar diye alay etmedim.Gördüğümü yazdım.Konuyu okuyanlardan birinin iptali yapılan biri olduğunu(sonrasında bibi olduğu ortaya çıktı)diğerinin de başka üyelikle girdiğini düşündüm .Görmezlikten gelecek kadar kimseye kin tutmuyorum ben.Üst üste o kadar kişi banlanınca hangi konudan diye merak ettim baktım.Konunun ismi bile yanlış anlaşılmaya müsaitmiş.Sanki protesto edilen üyeler değil de KK gibi olmuş.Tamam başlangıçta geyik için açılmış,isim vermeyeyim demişler ama yeni üye değiller ki.KK nın yasaklarını biliyorlar.Kişiye özel konu açılmayacağını biliyorlar.Falanca üyenin banının neden kısa sürdüğünü irdeleyen Onlar,Muneyi,Kazeni etiketleyen Onlar.Tamam arkadaşlarına üzülüyorsun ,günah keçisi arıyorsun ama bu ben değilim.İçimden sevinmiyorum ,belki birbirimizle kavga ederken ,polemik yaşayarak ayrılsaydılar sevinir miydim bilmiyorum ama şu anki hislerim sadece şaşkınlık.Sevinçlisin bence, onun için mi siyasette yazdıklarından dolayı susturuluyormuş gibi bir hava vermeye çalıştıklarını söyledin Mune ye. Üzgün olduğun için mi alltan bizi takip ediyorlar diye alaycı bir yorum yaptın. Görmezlikten gelememişler öyle mi? beni itici buluyorlardı diyorsun öyleyse sen niye onların gidişi ile ilgili konuların içindesin, niye görmezden gelmiyorsun? Yeme bizi deynep içinden sevinmiyorsan, bende depresif polyanna değilim.
Sevinsem neden gizleyeyim ,üyelik iptali yapılmalarına sebep ben miyim?Polemik mi yaşamışım,kibleme mi yapmışım.Diğer konuda öyle düşünmeme sebep olan mesajı yazmışım.Alttan takip ediyorlar diye alay etmedim.Gördüğümü yazdım.Konuyu okuyanlardan birinin iptali yapılan biri olduğunu(sonrasında bibi olduğu ortaya çıktı)diğerinin de başka üyelikle girdiğini düşündüm .Görmezlikten gelecek kadar kimseye kin tutmuyorum ben.Üst üste o kadar kişi banlanınca hangi konudan diye merak ettim baktım.Konunun ismi bile yanlış anlaşılmaya müsaitmiş.Sanki protesto edilen üyeler değil de KK gibi olmuş.Tamam başlangıçta geyik için açılmış,isim vermeyeyim demişler ama yeni üye değiller ki.KK nın yasaklarını biliyorlar.Kişiye özel konu açılmayacağını biliyorlar.Falanca üyenin banının neden kısa sürdüğünü irdeleyen Onlar,Muneyi,Kazeni etiketleyen Onlar.Tamam arkadaşlarına üzülüyorsun ,günah keçisi arıyorsun ama bu ben değilim.İçimden sevinmiyorum ,belki birbirimizle kavga ederken ,polemik yaşayarak ayrılsaydılar sevinir miydim bilmiyorum ama şu anki hislerim sadece şaşkınlık.
Benim okuyacaklarını düşünüp yazdığım ayıp ama Onların diğer üyelerin haberi olmadan arkalarından konuşması,konu açması masum mu?Bana yazılanlar ayıp değil mi?Üzgün değilim, günah keçisi aramıyorum, rahatsız eden senin arkalarından konuşman, çünkü çoğusu ile tartışman var, anlaşamadığın üyeler, yaptığın ayıp.
Benim okuyacaklarını düşünüp yazdığım ayıp ama Onların diğer üyelerin haberi olmadan arkalarından konuşması,konu açması masum mu?Bana yazılanlar ayıp değil mi?
Ben bıraktım zaten.Arkadaş anlamak istediği gibi anlıyor .Boşuna yazıp kendimi yormuşum.Eki Görüntüle 1972956 Kızlar Mune nin cımbızı ortalıkda dolaşıyor dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?