• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Biz neyiz teröristiz çukurcuyuz ne mutlu bizlere En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Mantık aramanın faydası yok artık,sabit düşünce içindeler..

En basiti Başkan olan kişi yerine seçimsiz şartsız şurtsuz herhangi birini koyabilecek.O bizi yönetecek.İstediği gibi kararname çıkartacak.Buna nasıl izin verilir anlayamıyorum.

Yargı bağımsızlığıda sıfırlanacak.

En basiti Başkan olan kişi yerine seçimsiz şartsız şurtsuz herhangi birini koyabilecek.O bizi yönetecek.İstediği gibi kararname çıkartacak.Buna nasıl izin verilir anlayamıyorum.

Yargı bağımsızlığıda sıfırlanacak.

Aile bireyleri gibi mesela..

h.jpg

BBC'nin anayasa değişikliğini ne kadar biliyorsunuz testini cevapladım ve hepsini bildim. Bu nedenle BBC beni tebrik etti:KK70:
Kopya veriyorum:Bilemediğiniz sorularda Cumhurbaşkanı'nın her dediğinin olduğunu düşünün.

Hayır tabi ki.

http://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-39339470

Son düzenleme:
Sadece ben mi görüyorum yoksa AKP referandum reklamı neredeyse her mesajın altında mı?:confused:
Hele bazılarının , o kadar AKP aleyhinde yorum yazıp ,mesajın altında bu reklam çıkınca bayağı ilginç oluyor.:KK53:[/QUOTE.

Reklam olsa ne olur olmasa ne olur reklam var diye susacakmıyız.Hayır reklamıda olabilirdi.

Onu boşverinde teste bakabildiniz mi? Bakmanızı tavsiye ederim .

Son düzenleme:
Back