- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Ahahaha bildigim icin secmis olamaz miyimEn kotuleri sectin dimi hep:)))
Bu dış mihraklarda Türkiyedeki siyaseti hic bilmiyolar yahu! Hayir diyerek istemedikleri Tayyip Erdoğan'ın ekmegine yag sürüyorlar. Biraz gerizekalilar mi ne? Yoksa zaten amaclari bu mu?
Yani şimdi hayırcılar mağdur diye yapılan haberler hep o yüzden mi?O taktik mi uygulanıyorDaha çok oy almasına zemin hazırlıyorlar aslında..
Yani şimdi hayırcılar mağdur diye yapılan haberler hep o yüzden mi?O taktik mi uygulanıyor
Fanatik için farketmez ki.Kararsızlar için desen neyseTürkiye'ye lafı çakıyorlar,ne oluyor sonra buradaki fanatiklerinden daha çok oy almalarını sağlıyorlar..
Fanatik için farketmez ki.Kararsızlar için desen neyse
Ben hala düşünüyorum .Adım savunucu olsa da.Karasız zaten karasız onu gene düşünür durur.
Fanatik öylemi direk yapıştırır evet'i demi.
Ben hala düşünüyorum .Adım savunucu olsa da.
16 Nisana kadar.Düşün bakalım nereye kadar düşüneceksin
16 Nisana kadar.
Benim kararsız olmamın maddelerle alakası yok ,bulunduğum ilçeyle alakalı,o bana kalsın
Bu dış mihraklarda Türkiyedeki siyaseti hic bilmiyolar yahu! Hayir diyerek istemedikleri Tayyip Erdoğan'ın ekmegine yag sürüyorlar. Biraz gerizekalilar mi ne? Yoksa zaten amaclari bu mu?
Memleketi iyice karıştırıyorlar.şimdide kafayı çoçuklara sardılar. Yaw ne işi var çoçukların siyasetle. Daha sabah okudum 9 ve 10 sınıfögrencileri evet hayır yüzünden birbirlerine girmişler. Rezillik...Demin lise belki ortaokul çocukları "vur vur inlesin Avrupa dinlesin" diyerek geçtiler. Eylem yapıyorlar mis. Avrupayı protesto ediyorlar. Evcilimin aklı çıktı bagrış cigristan. Hemen kapattim camı,kapıyı. Benim lise zamanım çok eskilerden değil ama bizde yoktu bunlar. Biz sadece şehit haberlerinden sonra yürüyüşe katilirdik. Onun dışında okuldu derdimiz, univeriste sinaviydi. Matematikti, edebiyatti. Bu ne şimdi ? Daha oy kullanamayacak düzeydeki çocuk buradan Avrupa'ya kafa tutuyor.
Ben ülkemde savaş istemiyorum. Barış kolay kazanilmadi. Bahsettiğim pkk ile barış değil. Onlarla barış falan olmaz. Dost ülke kazanmak bahsettiğim.
Kendi ülkemde nevruz bahanesi ile, kurdistan bayrağı,apo posterleri kol geziyor. AB'ye kızıyorsun. Önce kendin engelle bakalım.
Hayır hayır hayır !
Aynen öyle barı çocuklar karismasaydi. Büyüyünce kendileri seçerdi görüşünü. Ne anlasin ufacık çocuk .Memleketi iyice karıştırıyorlar.şimdide kafayı çoçuklara sardılar. Yaw ne işi var çoçukların siyasetle. Daha sabah okudum 9 ve 10 sınıfögrencileri evet hayır yüzünden birbirlerine girmişler. Rezillik...
http://www.birgun.net/haber-detay/a...li-camli-ya-liselilerden-protesto-152386.html
Ben hala düşünüyorum .Adım savunucu olsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?