Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumhurbaşkanı bile ömür boyu dokunulmaz değil, atadığı bakan nasıl dokunulmaz olsun???
Cumhurbaşkanı bile ömür boyu dokunulmaz değil, atadığı bakan nasıl dokunulmaz olsun???
Onun en son yaptığının gaf değil, düpedüz cahillik olduğunu kendi camiası da kabul etti.Ben Kılıçtaroğlu'nun yalancısıyım .... Gelin karşı karşıya, sizin istediğiniz bir kanalda karşı karşıya gelelim dedi kimse kabul etmiyor ?
Onun en son yaptığının gaf değil, düpedüz cahillik olduğunu kendi camiası da kabul etti.
Geçiniz bunları cesaret varsa karşı karşıya gelecekler, mıllet de duyacak kim ne demiş. Ayrıca gaf yapıyor ya Kılıçdaroğlu sürekli iyi ya, canlı canlı karşı karşıyayaken görürüz,anti kılıçdaroğullarının da hoşuna gider izlemek gaf yapar diye beklerler ama kendilerine güvenmiyor karşı taraf demek ki,Onun en son yaptığının gaf değil, düpedüz cahillik olduğunu kendi camiası da kabul etti.
Yeni sistemde Cumhurbaşkanının bütün iş ve işlemleri yargı denetimine açılıyor.
Cumhurbaşkanı "sorumsuz" olmaktan çıkıyor.
Yüce Divan'da mahkum olursa Cumhurbaşkanlığı görevi sona eriyor.
tam da aklıma bu geldi.Onun en son yaptığının gaf değil, düpedüz cahillik olduğunu kendi camiası da kabul etti.
Terör zaten Avrupadan besleniyor.
En son isviçre'de Erdoğan'ı öldür afişi ve gösterisi yaptılar.
tam da aklıma bu geldi.
kılıçtaroğlu daha referandumla c.başkanı ve başbakanın olmadığını kavrayamamışken.
hal böyleyken nasıl karşısına geçilir de başkanlık sistemi tartışılır ki?
dil sürçmesi değil, resmen bilmemezlik çünkü
evet ama siz de aynı şeyi yapıyorsunuz.neyse ben gittim yeterince soru sordum ve cevap alamadım.
Ben kendi adıma açıklayayım. Cumhurbaşkanıyla herhangi bir alıp veremediğim yok. Daha önceden oy da verdim, yeri geldi savundum da ama son 2 yıldır hiçbir siyasi fikri savunmuyorum.evet ama siz de aynı şeyi yapıyorsunuz.
sürekli burada da ve dışarda evetçiler illa açıklasın neden evet dediklerini deniyor.
o zaman hayırcılar niye açıklamıyor?
kesinlikle evet.
çünkü 15 yıl önceki zihniyet başta olsaydı eğer şuan dolar 3.75 değil 7.75 olurdu.