• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Evet oyu kullanacak olan arkadaşlara samimi olarak soruyorum.
Başkanlık gelirse "terör bitecek, ekonomi düzelecek, türkiye’de tekrar ekonomik istikrar sağlanacak, her şey normale dönecek, şu anda ülkeyi kan gölüne çeviren terör saldırıları son bulacak." şeklinde bir propaganda yürütülüyor. Sormak istiyorum: şu anda yasama, yürütme ve hatta yargı hâlihazırda akp’nin elinde değil midir? Akp’nin yetkileri zaten devletin bütün kurumlarına nüfuz etmemiş midir? Akp, terörü bitirme imkânına sahiptir de, ekonomiyi düzeltme imkânına sahiptir de bunu yapmamakta mıdır, bunu bilinçli olarak mı gerçekleştirmemektedir? Başkanlık gelince ne değişecektir sizin açınızdan? Evet, bir kişiye bütün yetkiler teslim edilecektir ama şu anki durumunuz bunları yapmaya muktedir olmadığınız manasına mı gelir?

IMG_20170324_085849.jpg

pessss

Pentagon görevlileri artık Türkçe twit atıyor, Avrupa basını Türkçe manşetler atıyor, hepsi HAYIR deyin ve Erdoğan'ı durdurun diyorlar...

Bu dış mihraklarda Türkiyedeki siyaseti hic bilmiyolar yahu! Hayir diyerek istemedikleri Tayyip Erdoğan'ın ekmegine yag sürüyorlar. Biraz gerizekalilar mi ne? Yoksa zaten amaclari bu mu?

Daha çok oy almasına zemin hazırlıyorlar aslında..

Bu dış mihraklarda Türkiyedeki siyaseti hic bilmiyolar yahu! Hayir diyerek istemedikleri Tayyip Erdoğan'ın ekmegine yag sürüyorlar. Biraz gerizekalilar mi ne? Yoksa zaten amaclari bu mu?

bizi bizden iyi bildikleri kesin.. adam her tweetin altına yığınla küfür alıp farklı bir şey yazıyor bir üste.. resmen atılan küfürlerden amacına ulaşmış olmanın verdiği haz var adamın yazılarında.. bizimkilerde ana-baba küfrederek vatanı kurtarıyorlar :) şaka gibi izliyorum, gerçekten oynuyor adam..

Demin lise belki ortaokul çocukları "vur vur inlesin Avrupa dinlesin" diyerek geçtiler. Eylem yapıyorlar mis. Avrupayı protesto ediyorlar. Evcilimin aklı çıktı bagrış cigristan. Hemen kapattim camı,kapıyı. Benim lise zamanım çok eskilerden değil ama bizde yoktu bunlar. Biz sadece şehit haberlerinden sonra yürüyüşe katilirdik. Onun dışında okuldu derdimiz, univeriste sinaviydi. Matematikti, edebiyatti. Bu ne şimdi ? Daha oy kullanamayacak düzeydeki çocuk buradan Avrupa'ya kafa tutuyor.
Ben ülkemde savaş istemiyorum. Barış kolay kazanilmadi. Bahsettiğim pkk ile barış değil. Onlarla barış falan olmaz. Dost ülke kazanmak bahsettiğim.
Kendi ülkemde nevruz bahanesi ile, kurdistan bayrağı,apo posterleri kol geziyor. AB'ye kızıyorsun. Önce kendin engelle bakalım.
Hayır hayır hayır !

Demin lise belki ortaokul çocukları "vur vur inlesin Avrupa dinlesin" diyerek geçtiler. Eylem yapıyorlar mis. Avrupayı protesto ediyorlar. Evcilimin aklı çıktı bagrış cigristan. Hemen kapattim camı,kapıyı. Benim lise zamanım çok eskilerden değil ama bizde yoktu bunlar. Biz sadece şehit haberlerinden sonra yürüyüşe katilirdik. Onun dışında okuldu derdimiz, univeriste sinaviydi. Matematikti, edebiyatti. Bu ne şimdi ? Daha oy kullanamayacak düzeydeki çocuk buradan Avrupa'ya kafa tutuyor.
Ben ülkemde savaş istemiyorum. Barış kolay kazanilmadi. Bahsettiğim pkk ile barış değil. Onlarla barış falan olmaz. Dost ülke kazanmak bahsettiğim.
Kendi ülkemde nevruz bahanesi ile, kurdistan bayrağı,apo posterleri kol geziyor. AB'ye kızıyorsun. Önce kendin engelle bakalım.
Hayır hayır hayır !
Memleketi iyice karıştırıyorlar.şimdide kafayı çoçuklara sardılar. Yaw ne işi var çoçukların siyasetle. Daha sabah okudum 9 ve 10 sınıfögrencileri evet hayır yüzünden birbirlerine girmişler. Rezillik...
http://www.birgun.net/haber-detay/a...li-camli-ya-liselilerden-protesto-152386.html

Ben hala düşünüyorum .Adım savunucu olsa da.:KK53:

Bir evlaefe bir sen en çok öne çıkanlarsınız.Hükümetle ilgili eleştiri gelince çoğu zaman alınıp kızıyorsunuz .Hatta sen hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda hemen ilgiyi başka yere çekmeye çalışıyorsun ama buda böyle söyledi gibi .
Sorulan soruya cevap vermeyip başkasını öne atarak kendince bir yöntem geliştirmişsin.:KK53:

Sevdiğin birşeyi korumaya çalışır gibi.

Açıkçası buradaki pek çok konuda yazdıklarına göre kararsız gibi gözükmüyorsun.Bana öyle geldi:KK45:

Hani geçen haftalarda söylüyordun oğlun bile demişti anne sen AKP lisin bana bir şey söyleme ben kendim düşünüp karar vereceğim demişti.

Oradan bile anlaşılıyor aslında .

Neyse yinede hayır demeni temenni ederim.:KK39:

Birde asıl maddeleri düşünerek karar vermek gerek.

Son düzenleme:
Back