Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu söylediğini üzerime alındım kuzu ben aslında birinci olmayan herkesin bunu yaşamasını çok istiyorum, doğruya doğru bunun içinde bir sürü bileşen gerekiyor. Uzun zamandır yarışmada olunca bazı şeyleri anlayabiliyorsun, herkes emek veriyor evet -hele ki masa kurmak- çok ayrı çaba harcatiyor ama herkesin kıstası başka. Yanlış anlaşılmayı asla istemem keşke herkes aynı anda birinci olsa ama imkansızBen de öyleydim en son 3 ya da 4 sene önce 1.olmuştum geçen ay da beklemiyordum aslında süpriz oldu bana da burda birine inş sen 1.olursun demek de hoşuma gitmiyor aslında herkes çok emek veriyor çünkü , biri için bir şey dilemek diğerleri için üzücü olabiliyor gönlüm senden yana ama diğer tarifler ve masalar da çok güzel , kim 1.olsa haketti diye düşünürüm
Kesinlikle seni kastederek söylemedim kiraz çiçeğim ben senin niyetini , kalbini hissediyorum yazdıklarından aslında aynı şeyi düşünüyoruz ben farklı şekilde ifade ettimBu söylediğini üzerime alındım kuzu ben aslında birinci olmayan herkesin bunu yaşamasını çok istiyorum, doğruya doğru bunun içinde bir sürü bileşen gerekiyor. Uzun zamandır yarışmada olunca bazı şeyleri anlayabiliyorsun, herkes emek veriyor evet -hele ki masa kurmak- çok ayrı çaba harcatiyor ama herkesin kıstası başka. Yanlış anlaşılmayı asla istemem keşke herkes aynı anda birinci olsa ama imkansız
Ben de aynı dediğin gibi yaptım ve senin bir de nevoşun masası ağır bastı kendi hakkını hiç yeme ama senin tariflerin de , sunumun da , masan da çok iştah açıcıBende sen gibi düşünüyorum, masaların hepsi çok güzel. Ama işte en çok hangisini canım istedi ya da masadakilerden kaç tanesini oturup yerim diye düşünüp seçiyorum oyumu. 1 masa gönlümü ve gözümü daha fazla çaldı. Günaha davet gibi tövbest
Kendi masamın değil ama tariflerimin hakkını yemeyeceğim.
Ki, KK ahalisi normalde daha çok görsele bakar, o yüzden şaşırdım ve hiç beklemiyordum açık söyleyeyim.
Ponçik kalbim çok hassasKesinlikle seni kastederek söylemedim kiraz çiçeğim ben senin niyetini , kalbini hissediyorum yazdıklarından aslında aynı şeyi düşünüyoruz ben farklı şekilde ifade ettim
Bana mı gülüyon canom
Ortaya karışık sosyalim Napyon araştırmalar nasıl gidiyorBana mı gülüyon canom
Buldu ya tarifi ne araştırsınOrtaya karışık sosyalim Napyon araştırmalar nasıl gidiyor
Boş durmaz o bilirim kim bilir ne hınzırlık yapacak yineBuldu ya tarifi ne araştırsın
Şehriyeli pirinç pilavı benim kimse almasınBoş durmaz o bilirim kim bilir ne hınzırlık yapacak yine
Evet ya Profile bi kaynanamın donu bağlantısı mı atsan neBen geçen ay bildirim siz daha çok oy toplamıştım
HarikaOrtaya karışık sosyalim Napyon araştırmalar nasıl gidiyor
O sana kalmaz nevoşŞehriyeli pirinç pilavı benim kimse almasın
Buldu ya tarifi ne araştırsın
Allahim yicemBoş durmaz o bilirim kim bilir ne hınzırlık yapacak yine
Şu çubuğunu bir sallasana çalışıyor mu pili yoksa takalımBen geçen ay bildirim siz daha çok oy toplamıştım
Pili bitmiş pil takalımŞu çubuğunu bir sallasana çalışıyor mu pili yoksa takalım