Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşkınlıkla karşıladım desem?Yasom birincilik nasıl gidiyor yasminsay
Tey teyyy teyyyyy
Yok artik daha neler yasom,daha ilk günden belliydi halbuki birde bir kişiden daha bekliyordum o kendini biliyorŞaşkınlıkla karşıladım desem?
Tey teyyy teyyyyy
Kim kimYok artik daha neler yasom,daha ilk günden belliydi halbuki birde bir kişiden daha bekliyordum o kendini biliyor
Muhtemelen benim 1.’mden bahsediyorsun, o yüzden şaşkınım zaten.Yok artik daha neler yasom,daha ilk günden belliydi halbuki birde bir kişiden daha bekliyordum o kendini biliyor
Evet o senin ürünler hem çok ugrastirici hem çok lezzetli yasom ,dikkat çekmesi çok normalMuhtemelen benim 1.’mden bahsediyorsun, o yüzden şaşkınım zaten.
Olursa 3 senelik aradan sonra buradayım derim ama bilmiyorum.Evet o senin ürünler hem çok ugrastirici hem çok lezzetli yasom ,dikkat çekmesi çok normal
Çok konuşmayacağım bu yüzden ama şaşırtmaz yani yasomOlursa 3 senelik aradan sonra buradayım derim ama bilmiyorum.
En son 3 sene önce 1. olmuşum.
Galiba anladım
Bunu konuşalımGaliba anladım
TamamBunu konuşalım
Akıllı bıdık
Akıllı bıdık
Ben de öyleydim en son 3 ya da 4 sene önce 1.olmuştum geçen ay da beklemiyordum aslında süpriz oldu bana da burda birine inş sen 1.olursun demek de hoşuma gitmiyor aslında herkes çok emek veriyor çünkü , biri için bir şey dilemek diğerleri için üzücü olabiliyor gönlüm senden yana ama diğer tarifler ve masalar da çok güzel , kim 1.olsa haketti diye düşünürümOlursa 3 senelik aradan sonra buradayım derim ama bilmiyorum.
En son 3 sene önce 1. olmuşum.
Bende sen gibi düşünüyorum, masaların hepsi çok güzel. Ama işte en çok hangisini canım istedi ya da masadakilerden kaç tanesini oturup yerim diye düşünüp seçiyorum oyumu. 1 masa gönlümü ve gözümü daha fazla çaldı. Günaha davet gibi tövbestBen de öyleydim en son 3 ya da 4 sene önce 1.olmuştum geçen ay da beklemiyordum aslında süpriz oldu bana da burda birine inş sen 1.olursun demek de hoşuma gitmiyor aslında herkes çok emek veriyor çünkü , biri için bir şey dilemek diğerleri için üzücü olabiliyor gönlüm senden yana ama diğer tarifler ve masalar da çok güzel , kim 1.olsa haketti diye düşünürüm