Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Dini konulardan bi çıkın artık ...

O sözü söyleyen kim bilmiyorum ama babam bile söylese kabul etmem :)
Herkes eşit şartlar altında yaşamalı.

Mune ablanın uyarısına binaen konuyu kapatalım bence :)
Zira benim ait olduğum yer gebelik bölümü

Mune ablanın uyarısına binaen konuyu kapatalım bence :)
Zira benim ait olduğum yer gebelik bölümü
evet kapatalım insan mecbur konu konuyu açınca konuşmak zorunda kalıyor ait olduğum yer gebelik bölümü diye düşünme bence ne güzel geldin konuştuk fikirleştik...Bu arada hayırlı olsun misafir var anladığım kadarıyla:)))

Teşekkür ederim sağol :)
Saygı çerçevesinde konuşup fikirleşmek güzel.keşke herkes böyle konuşabilse.umarım örnek oluruz :)
Herkese iyi akşamlar.

Aslinda ben yoğum. Yoom bennn
office hanım sizlere mapus seti satacağından bahsetti kanaatindeyim :)) kibliyorsunuz kibleri görüyorum ama 2 gün özel işlerim vardı, bugün bitti ölüyorum yorgunluktan fakaattt bu beden bu gece dinlenir yarın fişek gibi gelir biçer döver, dozer, forklift tüm makinelerimi toplar dalar kaptığımı götürürüm, talep patlaması olacak randevu alıp sıraya girin lütfen

bi biskrem versem

biskrem değil Nutella olsa kurtarmaz, bizde dolarla ithal ediyoruz abla

şöyle yapalım sen sadece benim kiblediklerimi yolla, hiç yorma kendini

ya şimdi gerçek sanan falan olur, yok öyle bir şey ben de gideceğim paşa paşa

şöyle yapalım sen sadece benim kiblediklerimi yolla, hiç yorma kendini

ya şimdi gerçek sanan falan olur, yok öyle bir şey ben de gideceğim paşa paşa
Yok sanmazlar, sanacaklarsa beni tanımamışlar demektir, tırpan gibi kadınım kapıp götürürüm hiç bakmam
Sen bana tuzak kurdun değil mi dinlenmeyeyim de topiği okumayayım diye, lafa tutuyorsun beni

Lütfen yapmayın rica ediyorum. İki grupta birbirini çok seviyor. Bir af tasarısı olabilir mi? Mutlaka banlamak gerekir derseniz; beni banlayın diğer arkadaşarı affedin.
4000 küsür yorumu okuyayım, ne kadar seviyorsunuz görürüm, onca kib sevgi pıtırcıklığından olabilir belki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…