• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Dini konulardan bi çıkın artık ...

Tabi ki olmalı. Hürriyetlerin sonsuz savunucusuyum.
Ama ''Türbanlı kızlara rektörler, dekanlar, herkes saygı duruşuna duracak'' sözünü söyleyen kişiyi ve o sözü alkışlayanları kınıyorum. Sizde kınıyorsunuz değil mi?
Ben sadece İstiklal Harbi ne katılanlara saygı duruşuna dururum. Başkasına durduracak varsa hodri meydan.

O sözü söyleyen kim bilmiyorum ama babam bile söylese kabul etmem :)
Herkes eşit şartlar altında yaşamalı.

işte bu hepimizin duymak istediği cümle siyasi simge değildir nasıl duymadınız velev ki simge lafı o zaatın çok meşhurdur çünkü bizi deli edende budur açıkça biz çok duyduk bi menfaat alamayınca açılanı gördük açık gezerken partiye üye olup kapananı gördük...neler gördük...Şuan ki üniversitelerde durum bu çok güzel tabii ki özgür olunsun ki benimde arkadaş akrabam var kapalı.Şunu da net söylüyeyim hani o masum başı kapalı kızların çoğu küçük yaşında aile baskısıyla kapatılmış kızlar çünkü hiçbirinin yaptığı yaşam tarzı islamiyete uymuyor açık gezmeleri daha şerefli durum okadar da masum değil maalesef bu ülkede...Hani ülkeyi başörtüsüyle böyle kandırıyorlar canım o başörtüsü neleri sakladı bu ülkede bizim tartıştığımız konu bu .Başka türlüsü kişisel olur herkesin inancına saygısızlık olur.....

Mune ablanın uyarısına binaen konuyu kapatalım bence :)
Zira benim ait olduğum yer gebelik bölümü :anneadayı:

Mune ablanın uyarısına binaen konuyu kapatalım bence :)
Zira benim ait olduğum yer gebelik bölümü :anneadayı:
evet kapatalım insan mecbur konu konuyu açınca konuşmak zorunda kalıyor ait olduğum yer gebelik bölümü diye düşünme bence ne güzel geldin konuştuk fikirleştik...Bu arada hayırlı olsun misafir var anladığım kadarıyla:)))

evet kapatalım insan mecbur konu konuyu açınca konuşmak zorunda kalıyor ait olduğum yer gebelik bölümü diye düşünme bence ne güzel geldin konuştuk fikirleştik...Bu arada hayırlı olsun misafir var anladığım kadarıyla:)))

Teşekkür ederim sağol :)
Saygı çerçevesinde konuşup fikirleşmek güzel.keşke herkes böyle konuşabilse.umarım örnek oluruz :)
Herkese iyi akşamlar.

Aslinda ben yoğum. Yoom bennn
office office hanım sizlere mapus seti satacağından bahsetti kanaatindeyim :)) kibliyorsunuz kibleri görüyorum ama 2 gün özel işlerim vardı, bugün bitti ölüyorum yorgunluktan fakaattt bu beden bu gece dinlenir yarın fişek gibi gelir biçer döver, dozer, forklift tüm makinelerimi toplar dalar kaptığımı götürürüm, talep patlaması olacak randevu alıp sıraya girin lütfen :KK70:

office office hanım sizlere mapus seti satacağından bahsetti kanaatindeyim :)) kibliyorsunuz kibleri görüyorum ama 2 gün özel işlerim vardı, bugün bitti ölüyorum yorgunluktan fakaattt bu beden bu gece dinlenir yarın fişek gibi gelir biçer döver, dozer, forklift tüm makinelerimi toplar dalar kaptığımı götürürüm, talep patlaması olacak randevu alıp sıraya girin lütfen :KK70:

bi biskrem versem :27:

şöyle yapalım sen sadece benim kiblediklerimi yolla, hiç yorma kendini :KK53:

ya şimdi gerçek sanan falan olur, yok öyle bir şey ben de gideceğim paşa paşa :KK70:
Yok sanmazlar, sanacaklarsa beni tanımamışlar demektir, tırpan gibi kadınım kapıp götürürüm hiç bakmam:KK70:
Sen bana tuzak kurdun değil mi dinlenmeyeyim de topiği okumayayım diye, lafa tutuyorsun beni:KK70:

Lütfen yapmayın rica ediyorum. İki grupta birbirini çok seviyor. Bir af tasarısı olabilir mi? Mutlaka banlamak gerekir derseniz; beni banlayın diğer arkadaşarı affedin.
4000 küsür yorumu okuyayım, ne kadar seviyorsunuz görürüm, onca kib sevgi pıtırcıklığından olabilir belki :))

Back