Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda ben yoğum. Yoom bennnBu topiğe çok fena girişeceğim, çooook yakında.
Tabi ki olmalı. Hürriyetlerin sonsuz savunucusuyum.
Ama ''Türbanlı kızlara rektörler, dekanlar, herkes saygı duruşuna duracak'' sözünü söyleyen kişiyi ve o sözü alkışlayanları kınıyorum. Sizde kınıyorsunuz değil mi?
Ben sadece İstiklal Harbi ne katılanlara saygı duruşuna dururum. Başkasına durduracak varsa hodri meydan.
işte bu hepimizin duymak istediği cümle siyasi simge değildir nasıl duymadınız velev ki simge lafı o zaatın çok meşhurdur çünkü bizi deli edende budur açıkça biz çok duyduk bi menfaat alamayınca açılanı gördük açık gezerken partiye üye olup kapananı gördük...neler gördük...Şuan ki üniversitelerde durum bu çok güzel tabii ki özgür olunsun ki benimde arkadaş akrabam var kapalı.Şunu da net söylüyeyim hani o masum başı kapalı kızların çoğu küçük yaşında aile baskısıyla kapatılmış kızlar çünkü hiçbirinin yaptığı yaşam tarzı islamiyete uymuyor açık gezmeleri daha şerefli durum okadar da masum değil maalesef bu ülkede...Hani ülkeyi başörtüsüyle böyle kandırıyorlar canım o başörtüsü neleri sakladı bu ülkede bizim tartıştığımız konu bu .Başka türlüsü kişisel olur herkesin inancına saygısızlık olur.....
evet kapatalım insan mecbur konu konuyu açınca konuşmak zorunda kalıyor ait olduğum yer gebelik bölümü diye düşünme bence ne güzel geldin konuştuk fikirleştik...Bu arada hayırlı olsun misafir var anladığım kadarıyla:)))Mune ablanın uyarısına binaen konuyu kapatalım bence :)
Zira benim ait olduğum yer gebelik bölümü
evet kapatalım insan mecbur konu konuyu açınca konuşmak zorunda kalıyor ait olduğum yer gebelik bölümü diye düşünme bence ne güzel geldin konuştuk fikirleştik...Bu arada hayırlı olsun misafir var anladığım kadarıyla:)))
Teşekür ederim.O sözü söyleyen kim bilmiyorum ama babam bile söylese kabul etmem :)
Herkes eşit şartlar altında yaşamalı.
iyi akşamlar sizede böyle konuşulduğu zaman işte bizim ülke insanı diyebiliyorum çok memnun oldum:))Teşekkür ederim sağol :)
Saygı çerçevesinde konuşup fikirleşmek güzel.keşke herkes böyle konuşabilse.umarım örnek oluruz :)
Herkese iyi akşamlar.
Teşekür ederim.
Sizi alıntılayarak rahatsız etmiş isem özür dilerim. Hakkınızı helal edin.
office hanım sizlere mapus seti satacağından bahsetti kanaatindeyim :)) kibliyorsunuz kibleri görüyorum ama 2 gün özel işlerim vardı, bugün bitti ölüyorum yorgunluktan fakaattt bu beden bu gece dinlenir yarın fişek gibi gelir biçer döver, dozer, forklift tüm makinelerimi toplar dalar kaptığımı götürürüm, talep patlaması olacak randevu alıp sıraya girin lütfenAslinda ben yoğum. Yoom bennn
office hanım sizlere mapus seti satacağından bahsetti kanaatindeyim :)) kibliyorsunuz kibleri görüyorum ama 2 gün özel işlerim vardı, bugün bitti ölüyorum yorgunluktan fakaattt bu beden bu gece dinlenir yarın fişek gibi gelir biçer döver, dozer, forklift tüm makinelerimi toplar dalar kaptığımı götürürüm, talep patlaması olacak randevu alıp sıraya girin lütfen
biskrem değil Nutella olsa kurtarmaz, bizde dolarla ithal ediyoruz ablabi biskrem versem
biskrem değil Nutella olsa kurtarmaz, bizde dolarla ithal ediyoruz abla
Nutellanın zararlı olduğu hakkında iddialar var.Kıyar mıyız sana..biskrem değil Nutella olsa kurtarmaz, bizde dolarla ithal ediyoruz abla
Lütfen yapmayın rica ediyorum. İki grupta birbirini çok seviyor. Bir af tasarısı olabilir mi? Mutlaka banlamak gerekir derseniz; beni banlayın diğer arkadaşarı affedin.biskrem değil Nutella olsa kurtarmaz, bizde dolarla ithal ediyoruz abla
Yok sanmazlar, sanacaklarsa beni tanımamışlar demektir, tırpan gibi kadınım kapıp götürürüm hiç bakmamşöyle yapalım sen sadece benim kiblediklerimi yolla, hiç yorma kendini
ya şimdi gerçek sanan falan olur, yok öyle bir şey ben de gideceğim paşa paşa
Amaaaan yorgun yorgun ne okuyacaksın boşverdinlen,keyfine bak.Yok sanmazlar, sanacaklarsa beni tanımamışlar demektir, tırpan gibi kadınım kapıp götürürüm hiç bakmam
Sen bana tuzak kurdun değil mi dinlenmeyeyim de topiği okumayayım diye, lafa tutuyorsun beni
4000 küsür yorumu okuyayım, ne kadar seviyorsunuz görürüm, onca kib sevgi pıtırcıklığından olabilir belki :))Lütfen yapmayın rica ediyorum. İki grupta birbirini çok seviyor. Bir af tasarısı olabilir mi? Mutlaka banlamak gerekir derseniz; beni banlayın diğer arkadaşarı affedin.
4000 küsür yorumu okuyayım, ne kadar seviyorsunuz görürüm, onca kib sevgi pıtırcıklığından olabilir belki :))