- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
Canınfıstığı izin verirsen şu yorumun üzerinden toplu bir cevap verip tasımı tarağımı alıp arabistana falan gidiyorum :)
Ay vallahi burada konuşulmaz,office kendi deyip duruyor anlamazlar anlamazlar diye ama kendi de anlamıyor ya da çok güzel çarpıtıyor. Yerim seni dünün kovulanı bugün kovuyor falan diye göstermişsin beni canım office ama yemezler. Siz her devrin kovulanısınız (çok cool bişey) biz de şakşakçıyız size göre durum bu ne desek de değişmez çünkü görmek istediğiniz bu. Sadece siyasette değil diğer konularda da kişisel özgürlükler ve toleranslı olmak üzerine onlarca mesajım vardır ama insan anlamak istediğini anlayacak olduktan sonra yapacak bişey yok. Ben kimseye beğenmiyorsan gidersin diyen bir insan değilim, fakat sürekkkli ay hepinizden nefret idiyurum gideceğim buralardan diyene de iyi gitmek istiyorsan git denir yani. Başka bir üyenin az önce yaptığı gibi söyleneni değil işlerine geleni anlıyorlar zaten sürekli birbirlerini beğenip duruyorlar körler sağırlar hesabı. Önce düşmanı yaratıp sonra o düşmanla birlikte savaşıyorlar değişik bir kafa ne diyeyim allah selamet versin :))
Anlamazlar?? Hmm nacizane cok kitap oku cunku ya okudugunu cidden anlamamissin ya da benim carpittigim mesajlari aramaya o kadar konsantre olmussun ki "cevap vermezler, cevap gelmeyecek" mesajimi anlamazlar olarak carpitmissin magdur Mihail.. burasi bir forum ister arada bir, ister sik sik gitmek istedigimizi yazabiliriz, bu sen ve senin gibilerden onay bekledigimiz icin degil elbette ama dikkatimi ceken gitmek isteyenlere bu kadar saldiranlarin hicbir zaman gidemeyecek olanlar olmasi, neyse :)
biz her devrin istenmeyenleri cok cool degiliz ama her devrin ezileni teshis edebilir ona gore bir durus pozisyonu belirleriz.. her mesajimda yaziyorum, yurdum insanindan cok hoslandigim soylenemez, en basitinden surada hala Amerika ornegini verenler var :) ben haketmeyen insana hakaret etmem, burada da onu hak eden tek uye vardi o yuzden de banlanacagim.. bosuna arama mesajlarimi yani zamanina yazik :)