Anal fissür Ve Botox tedavisi

Son düzenleme:

benimde 5. günüm aynı şekilde bende de kaşıntı var demek ki içtiğimiz şeyden oluyomuş.ne yapmalı bilemedim

çok geçmiş olsun. iltihabı bitti derken ,ağrı kanama var mıydı geçtimi bunlar?

kanama yoktu.ağrı ve ilthap vardı,iltihap kesildi,
çamaşırı sürekli kirlenirmiş.
şimdi rahat.

İyiyim ara ara hatırlatıyor kendini ama iyiyim şükür olsun hala kremlerimi kullanıyorum... ağrı olmasa da asla kremlerimi ihmal etmeyeceğim elimden geldiğince devam :))))

Hala devam çok iyiyim enderde olsa hafif sıkıntı oluyor ama geçmişe göre yok sayılır...

Ay annemde de aynı dert var,çok teşekkür ederim,hemen başlıyoruz biz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kanama yoktu.ağrı ve ilthap vardı,iltihap kesildi,
çamaşırı sürekli kirlenirmiş.
şimdi rahat.

merhabalar herkese
uzun süredir durumum ile ilgili yazamıyordum, herşey yolunda giderken diş çekimlerimden dolayı kullanmam gereken ilaç maalesef geldiğim noktada biraz gerilememe neden oldu ancak gene de çok şükür defne kürü ile çabuk toparladım.

kanama, ağrı gibi problemler olmasa da gün içinde ufak kaşıntılarım olabiliyor buda açıkçası benim sinirlerimiz bozuyor. iltihap olduğunu sanmıyorum, doktor da olmadığını söylemişti zaten ama genede bu ısırgan otlu tarif işe yarar mı diye düşünmedim değil.

rica etsem tarif ile ilgili bilgilendirebilir misiniz lütfen..

arkadaşlar yaa nereye kadar böyle gidicek bu iyileşmicek mi hiç .ne ilalçlarla kesin geçer deniyo ne ameliyatla kesin geçer deniyo .nasıl olmaz garanti olumlu yanıt alıcağımız bi tedavisi , kanser değililz bişey değiliz çok şükür.bu defne kürünü de kullanıyoruz ama başka bi yan etkisi filan olur mu ki uzun süre kullanmanın ? mesela bende kaşıntı hiç yoktu bunu kullanmaya başladıktan sonra kaşıntı olur oldu geceleri özellikle.bide arkadaşlar bu kür sadece geçici rahatlama sağlıyo gibi bilmiyorum bi 3 ay kullanınca ne durumda olunur ama,iyice ümidimi yitirmiş haldeyim.en ufak bişeyde tekrar kanama oluyo başa dönüyorum.nasıl geçicek bu Allah ım

birde arkadaşlar boğazımda ağrı oluşuyor bunu içtiğimde.anlamak için özellikle bi hafta içmeyi kestim bugün tekrar başladım ve yine ağrı oluşturdu yutkunurken boğazımda.tam aksine boğaza şifa olucak şeyler aslında kürün içerisindekiler niye böyle yapıyor anlamış değilim.

Herkese merhaba, ağrılarım yok defne kürü bazen yapıyorum bazen bırakıyorum, bir türlü tam anlamıyla bırakmaya cesaret edemedim ama son kavanozumu bitireceğim, bir daha da yapmayacağım. Gebe kalmaya karar verdim doğum kontrol hapını bıraktım, folik asit başladım ve yine kabız oldum... Ağrım yok hemde hiç yok :2:şükür ama bu hafta sonu kanamam oldu. Doktorun yazdığı ilacı kullanıyorum ara ara , ama vazelin çinkooksiti hiç bırakmamalıyım, azık atlasam sıkıntı oluyor. Bu hastalıkla yaşamayı öğreniyoruz artık. Ağrılarım yok ama ağrılarımın tekrar geleceği korkusu var... Kilo vermek gibi asla düzenini bozmayacaksın kilo veriyorsun ama geri almamayı garantilemek için ömür boyu dikkat etmen gerekiyor :) Bizim de kaderimiz buymuş herkese kolay gelsin.

Folikasit kullandığım için kabız olmuştum ama bir iki günde sıkıntım geçti, ağrım yok kremlerimi kullanıyorum ama artık daha daha iyiyim,arada hafif sızlıyor ama onun hiçbir önemi yok... Diyetisyene gittim hamile kalmayı planladığım ve çok çabuk kilo aldığım için kontrollü gitmek istedim... Dün başladım kilolu değilim ama 1haftada 4kilo alabilecek bir kabiliyete sahibim. Diyetim iyi gidiyor bir sıkıntım olmadı şükür... O kötü günler gerçekten geçti mi? İnanamıyorum... Öyle bunalmış ve acı çekmişim ki hala kendimi rahat bırakamıyorum belki böylesi daha iyi rahat bırakmayayım ki aynı şeyleri tekrar yaşamayayım... Allah hepimize şifa versin...

selam yelser :) defne kürüne hala devam ediyor musun yoksa bıraktın mı merak ettim, ben cesaret edip bırakamadım henüz

selam yelser :) defne kürüne hala devam ediyor musun yoksa bıraktın mı merak ettim, ben cesaret edip bırakamadım henüz

Canım ara ara yapıyordum ama 10 hazirandan bu yana tamamen bıraktım... Gebelik planlıyorum zararı olur diye çekindim ama şimdilik çok iyiyim... Emin değilsen içmeye devam et ,senin yine kötü olmuştu bir ara, hazır olunca bırakırsın...Hala zeytin yağı içiyorum yatmadan önce belki onun sayesinde iyiyim bilmiyorum, kremlerime devam ediyorum...

Son düzenleme:

evet zeytinyağı olabilir :) gece yatmadan zeytinyağı ya da kantaron yağı içmek çok faydalı oluyor :)

merhaba,
size özel mesaj gönderdim ama arkadaş olarak ekli olmadığım için gelip gelmediğinden emin değilim.

Tekrar merhaba Hamilelikle ilgili gezinirken Anal fissür sıkıntısı olan birkaç yere buranın adresini verdim... Comeroğlu nerelerdesin,iyi misin arada ses ver. Bana gelince çok iyiyim... Sıkıntılarım kalmadı dersem nazar değer diye korkuyorum. Zeytinyağı içmeyi kestim aslında kesmem gereksizdi ama deneme yapmak istedim,hala sıkıntım yok. Ağrım yok sızım yok şimdi sadece vazelin sürüyorum 1kere sabah veya akşam aklıma gelince... Comeroğlunu merak ediyorum çünkü o sadece botox yaptırmadan kürü uyguladı ama ben botox yaptırmıştım... Onun gelişimi daha önemli umarım iyidir... Herkese şifa versin Allah...

merhabalar herkese, yelser iyi olmana çok sevindim :)
yelser haklı ben bir ilaç tedavisi yüzünden tanıştığım anal fissürü tam geçirdim derken başka bir ilaç tedavisi yüzünden tekrarlamasına neden olmuştum. ama ben faydasını gördüğüm için defne kürünü hiç bırakmadım ve allaha çok şükür 2. tekrarlamasından sonra da sürekli kür ile sanıyorum iyileştirdim. benim sıkıntım ağrı sızıdan çok kanama ile ilgiliydi zaten, 2. tekrarlamadan beri kanama sıkıntısı yaşamadım birdaha ama dönem dönem çok ufak sızılarım yada ufak ufak kaşıntılarım olabiliyor ama buna da şükür diyorum :) oturma banyolarını aylardır yapmıyorum neredeyse, doktorun verdiği kremleri de günde bire düşürdüm hatta bazen hiç kullanmıyorum ama vazgeçemediğim bir şey var ki defne kürü kadar onun da çok etkili olduğunu düşünüyorum; tuvalete girmeden önce bölgeye muhakkak zeytinyağı ya da kantaron yağı sürmek ve tuvaletten sonrada zeytinyağlı ya da kantaron yağlı pamuk ile temizliği tamamlamak. kesinlikle tuvalet kağıdı kullanmıyorum! tuvalet kağıdı hem bölgeye hasar veriyor, tahriş ediyor hem de anüsteki kayganlaştırıcı sıvıyı da temizleyerek bizler için en büyük kötülüğü yapıyor, herkesin dikkat etmesini öneririm. zeytin yağı da kantaron yağı da yaraları iyileştirme de ve hücreleri yenilemede çok etkili nimetler biliyorsunuz. gün içinde de aklıma geldikçe yelser gibi vazalin yerine bir pamuğa sürdüğüm Bepanthol merhemi bölgeye koyuyor ve günüme bu şekilde devam ediyorum, bu uygulamayı özellikle kıyafet seçimimden dolayı slip yerine g string vb. çamaşır kullanmak zorunda kaldığımda yapıyor ve çok faydasını görüyorum.

şimdi endişelendiğim tek bir şey var oda; tatil :) deniz suyuna maruz kalmak ya da ıslak mayolarla kalmak umarım olumsuz etkilemez diye dua ediyorum :)

bu arada yine forumda dolaşırken bulduğum anal fissür ile ilgili bir konuda bir yazışmaya şahit odum. anal fissürü ameliyatsız geçireceklerini savunuyor ve de çok iddialı konuşuyorlardı. ihtiyacım yoktu ama meraktan yazıştım kendileriyle mail üzerinden, başlarda ürünlerinin ne olduğunu anlayamadım hatta 2 - 3 yazışma boyunca üstelemek zorunda kaldım ürününüz tam olarak nedir diye :) sonunda anladım ki bitkisel bir merhem bu bahsettikleri, bakanlık onaylı diyorlar ama bilemiyorum tabi :) neyse, ben kendilerine mailde kurumsallıkları ile ilgili soru işaretlerim olduğunu söylediğimde çok sert bir tutumla karşılaştım ve de bu rahatsızlığı çeken kişilere fayda sunduklarını alıp almama kararımın ise bana kaldığını söylediler işin garibi böyle yaptıklarında daha inandırıcı buldum kendilerini, bu arada sürekli doktora da yönlendiriyor ve muhakkak teşhis konuşması gerektiğine vurgu yapıyorlar. Hemeroid ve fissür için de farklı tedavileri var ve galiba 5 gün kadar kullanılıyor bu merhem sadece. ben telefonumu vermek istemediğim için bana çok kısıtlı anlattılar tedavilerini ama söyledikleri kadarı ile telefonda tam olarak bilgilendiriyorlarmış.
defne küründen fayda görmeyen olursa diye mail adreslerini yazacağım buraya da, isterseniz bir yazışın siz de, bizim kendileri ile frekanslarımız tutmadı ama belki de gerçekten yardımcı oluyorlardır :) bir_tebessum@hotmail.com

Onların yazışmalarını bende bir kaç yerde görmüştüm hatta bazı yerlerde agrasif cevapları yüzünden pek aklıma yatmamışlardı ama belki haklı olabilirsin. İyi olmana çok sevindim, ben hala korkuyorum kötü olacağım diye ,gebelikte herkes çok sıkıntı çekmiş en büyük korkum o beni kötü günler bekliyor mu diye düşünüyorum... Ama iyi gidiyor gibiyim bakalım

hiç kötü düşünme :) inşallah bebeğinin haberini aldığında hiç bir sorun yaşamayacağına inannıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…