evet evet iyi kibugün kürde 17.günüm tadını sevmesemde şifa niyetiyle içmeye gayret ediyorum acım tamamen gitmedi sadece yaparken azcık acıyor ve geçiyor buna bile o kadar ihtiyacım vardı ki anlatamam biraz açık olcak ama bişey dicem regl oldum malesef bu dönemlerde tüm gereklilikleri yaptığım halde artık kandaki mikroptan mıdır bilemem çok kaşıntım oluyor kendimide temiz tutarım ama yinede kaşıntının önüne geçemiyorum reglim bitsin dahada iyiye gidecek kendileri [/QUOTE
benimde 5. günüm aynı şekilde bende de kaşıntı var demek ki içtiğimiz şeyden oluyomuş.ne yapmalı bilemedim
evet evet iyi kibugün kürde 17.günüm tadını sevmesemde şifa niyetiyle içmeye gayret ediyorum acım tamamen gitmedi sadece yaparken azcık acıyor ve geçiyor buna bile o kadar ihtiyacım vardı ki anlatamam biraz açık olcak ama bişey dicem regl oldum malesef bu dönemlerde tüm gereklilikleri yaptığım halde artık kandaki mikroptan mıdır bilemem çok kaşıntım oluyor kendimide temiz tutarım ama yinede kaşıntının önüne geçemiyorum reglim bitsin dahada iyiye gidecek kendileri
çok geçmiş olsun. iltihabı bitti derken ,ağrı kanama var mıydı geçtimi bunlar?Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun eşimde de var aynı sıkıntı.
İbrahim saraçoğlu nun ısırganlı tarifini yapıyoruz iyi geldi,
ilthabı bitti
rahatladı.bu arada yiyeceklerine dikkat ediyor tabii ki.
tam buğday ekmeği yiyor,yemekte muhakkak yeşillik yiyor.
pazı .ıspanak ı salata olarak yiyor.
Hala devam çok iyiyim enderde olsa hafif sıkıntı oluyor ama geçmişe göre yok sayılır...
kanama yoktu.ağrı ve ilthap vardı,iltihap kesildi,
çamaşırı sürekli kirlenirmiş.
şimdi rahat.
Folikasit kullandığım için kabız olmuştum ama bir iki günde sıkıntım geçti, ağrım yok kremlerimi kullanıyorum ama artık daha daha iyiyim,arada hafif sızlıyor ama onun hiçbir önemi yok... Diyetisyene gittim hamile kalmayı planladığım ve çok çabuk kilo aldığım için kontrollü gitmek istedim... Dün başladım kilolu değilim ama 1haftada 4kilo alabilecek bir kabiliyete sahibim. Diyetim iyi gidiyor bir sıkıntım olmadı şükür... O kötü günler gerçekten geçti mi? İnanamıyorum... Öyle bunalmış ve acı çekmişim ki hala kendimi rahat bırakamıyorum belki böylesi daha iyi rahat bırakmayayım ki aynı şeyleri tekrar yaşamayayım... Allah hepimize şifa versin...
selam yelser :) defne kürüne hala devam ediyor musun yoksa bıraktın mı merak ettim, ben cesaret edip bırakamadım henüz
Folikasit kullandığım için kabız olmuştum ama bir iki günde sıkıntım geçti, ağrım yok kremlerimi kullanıyorum ama artık daha daha iyiyim,arada hafif sızlıyor ama onun hiçbir önemi yok... Diyetisyene gittim hamile kalmayı planladığım ve çok çabuk kilo aldığım için kontrollü gitmek istedim... Dün başladım kilolu değilim ama 1haftada 4kilo alabilecek bir kabiliyete sahibim. Diyetim iyi gidiyor bir sıkıntım olmadı şükür... O kötü günler gerçekten geçti mi? İnanamıyorum... Öyle bunalmış ve acı çekmişim ki hala kendimi rahat bırakamıyorum belki böylesi daha iyi rahat bırakmayayım ki aynı şeyleri tekrar yaşamayayım... Allah hepimize şifa versin...
Canım ara ara yapıyordum ama 10 hazirandan bu yana tamamen bıraktım... Gebelik planlıyorum zararı olur diye çekindim ama şimdilik çok iyiyim... Emin değilsen içmeye devam et ,senin yine kötü olmuştu bir ara, hazır olunca bırakırsın...Hala zeytin yağı içiyorum yatmadan önce belki onun sayesinde iyiyim bilmiyorum, kremlerime devam ediyorum...
Canım ara ara yapıyordum ama 10 hazirandan bu yana tamamen bıraktım... Gebelik planlıyorum zararı olur diye çekindim ama şimdilik çok iyiyim... Emin değilsen içmeye devam et ,senin yine kötü olmuştu bir ara, hazır olunca bırakırsın...Hala zeytin yağı içiyorum yatmadan önce belki onun sayesinde iyiyim bilmiyorum, kremlerime devam ediyorum...
Tekrar merhaba Hamilelikle ilgili gezinirken Anal fissür sıkıntısı olan birkaç yere buranın adresini verdim... Comeroğlu nerelerdesin,iyi misin arada ses ver. Bana gelince çok iyiyim... Sıkıntılarım kalmadı dersem nazar değer diye korkuyorum. Zeytinyağı içmeyi kestim aslında kesmem gereksizdi ama deneme yapmak istedim,hala sıkıntım yok. Ağrım yok sızım yok şimdi sadece vazelin sürüyorum 1kere sabah veya akşam aklıma gelince... Comeroğlunu merak ediyorum çünkü o sadece botox yaptırmadan kürü uyguladı ama ben botox yaptırmıştım... Onun gelişimi daha önemli umarım iyidir... Herkese şifa versin Allah...
bu arada yine forumda dolaşırken bulduğum anal fissür ile ilgili bir konuda bir yazışmaya şahit odum. anal fissürü ameliyatsız geçireceklerini savunuyor ve de çok iddialı konuşuyorlardı. ihtiyacım yoktu ama meraktan yazıştım kendileriyle mail üzerinden, başlarda ürünlerinin ne olduğunu anlayamadım hatta 2 - 3 yazışma boyunca üstelemek zorunda kaldım ürününüz tam olarak nedir diye :) sonunda anladım ki bitkisel bir merhem bu bahsettikleri, bakanlık onaylı diyorlar ama bilemiyorum tabi :) neyse, ben kendilerine mailde kurumsallıkları ile ilgili soru işaretlerim olduğunu söylediğimde çok sert bir tutumla karşılaştım ve de bu rahatsızlığı çeken kişilere fayda sunduklarını alıp almama kararımın ise bana kaldığını söyledilerişin garibi böyle yaptıklarında daha inandırıcı buldum kendilerini, bu arada sürekli doktora da yönlendiriyor ve muhakkak teşhis konuşması gerektiğine vurgu yapıyorlar. Hemeroid ve fissür için de farklı tedavileri var ve galiba 5 gün kadar kullanılıyor bu merhem sadece. ben telefonumu vermek istemediğim için bana çok kısıtlı anlattılar tedavilerini ama söyledikleri kadarı ile telefonda tam olarak bilgilendiriyorlarmış.
defne küründen fayda görmeyen olursa diye mail adreslerini yazacağım buraya da, isterseniz bir yazışın siz de, bizim kendileri ile frekanslarımız tutmadı ama belki de gerçekten yardımcı oluyorlardır :) bir_tebessum@hotmail.com
Onların yazışmalarını bende bir kaç yerde görmüştüm hatta bazı yerlerde agrasif cevapları yüzünden pek aklıma yatmamışlardı ama belki haklı olabilirsin. İyi olmana çok sevindim, ben hala korkuyorum kötü olacağım diye ,gebelikte herkes çok sıkıntı çekmiş en büyük korkum o beni kötü günler bekliyor mu diye düşünüyorum... Ama iyi gidiyor gibiyim bakalım