sagol cvp verdigin icin bir arkadasimda varda o yuzden sordum ona 1200 fiyat verdiler siz nerde yaptirdiniz
sagol cvp verdigin icin bir arkadasimda varda o yuzden sordum ona 1200 fiyat verdiler siz nerde yaptirdiniz
yelser'in de bahsettiği gibi arkadaşınız lütfen defneli karışımı yapmayı ihmal etmesin hatta bence ilk önce o karışımı denesin derim ben, gelişmelerden haberdar edin lütfen :)
comeroğlu senden haber yoktu ne zamandır ama bunu yazdığına göre iyi gelişmeler var... Bende daha iyiyim, botox iyiydi ama bu karışımdan sonra daha da iyi hissediyorum kendimi, 3-4 güne biter yenisini yapacağım pekiştirmek için
sagolun kizlar ama benim arkadasda apsede vardi bugun patlamis falan dr luk yaniintihap ve kan akmis
allaha çok şükür karışımı içmeye başladığımdan beri herşey yolunda :) o yüzden insanlar masrafa girmeden bir de karışımı denesinler istiyorum, eğer işe yaramasaydı bende botoxu düşünüyordum biliyorsun.. yalnız tekrar ve tekrar belirtmek isterim ki ben karışımla birlikte merhemlerimi ilaçlarımı kullanmayı hiç aksatmadım, bağırsak düzenimi korumak için sporu aksatmadım ve haftasonları dahil sabah 7 de kalktım çünkü tuvalet düzenimi şirkete gitmeden bu saate göre ayarlamıştım ve yemeklerime tabiki dikkat ettim, sebze meyve ve bol su tükettim. ama çok eminmki aralarında en etkilisi karışımdı :) çünkü diğerlerini yaparak daha önce de geçirmeye çalışmıştım :)
umarım herkeste işe yarar ama herşeyden önce bu rahatsızlıkta düzen ve istikrar çok önemli, geçti diye hemen yemeyi, düzeni bozmamak gerekiyor. unutmadan ben 1 ay boyunca sabah akşam oturma banyolarımı da hiç aksatmadım :)
Tam olarak nerede okudum hatırlamıyorum ama soğuk taşa oturunca, ağırlık kaldırınca, dar giyinince (ki ben bunu yaşadım) sıkıntı yaşadığını yazan birileri olduğunu hatırlıyorum... üşütmenin de etkili olabileceğini düşünüyorum... ama daha iyi takip ederim, eğer düşüncen buysa ne yapacağını biliyorsun... ayaklarını üşütmemek için elinden geleni yapacaksın, ben yazın bile ne terliksiz ne çorapsız gezmem, bundan sonra buna da titizlikle uyacağım... Ne olur ne olmaz....bayanlar
özellikle ayaklarınızı üşüttüğünüzde sizde benim gibi anal fissür ile tekrar sıkıntı yaşamaya başlıyor musunuz?
biliyorsunuz ben defneli karışım ile iyi bir yol katettim hastalıkta ama birkaç gündür ayaklarımı üşüttüğümden kaynaklı olduğunu sanıyorum ufak sızlamalar yaşıyorum gene..
merak ettim bu durum sizi de etkiliyor mu?
21gündür defne yapraklı kürü uyguluyorum, çok iyiyim , çok mutluyum 1ay tamamladıktan sonra 1ay daha yapacağım. Sonra bırakıp durumuma bakacağım... Sıkıntısı olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum... herkese acil şifalar
Kendimi artık çok daha iyi hissediyorum, çoğunlukla unutuyorum hastalığımı. Kremlerimi sürmeyi aksatsamda acı çekmiyorum artık, arada ince ince hatırlatıyor kendini ama sanırım ara sıra bu sıkıntıları yaşamayan insanlar da böyle şeyler hissediyordur diye düşünüyorum. Öyle acı çektim ki normali unuttum galiba... Defne kürü hazırladım ama artık hergün sabah akşam içmiyorum... 3kez yaptım bu karışımı ilk ikisini düzenli içtim ama 3.de cesaretimi toplayıp küçük aralar veriyorum... Tam bırakmadım... Küçük çok acı olmayan cin biberlerden yiyorum bağırsaklarıma çok iyi geldi... Sık sık yazmıyorum çünkü yeni yaptığım yada çözemedim bir problem kalmadı ama yine de ara ara bilgi vereceğim... Botox mu iyi geldi bu kür mü kremlermi bilmiyorum belkide hepsi ama şükürler olsun çok çok çok iyiyim...
iyi hissetmene ve hastalığı unutmana çok çok sevindim :) fissür şikayetlerimin başlamasına bir ilacın bağırsak düzenimi bozarak neden olduğundan daha önce bahsetmiştim. geçen hafta dişlerimden bir operasyon geçirdim ve de verilen antibiyotik tekrar bağırsak düzenimi bozarak fissür şikayetimin nüksetmesine neden oldusadece 1 gün sıkıntı yaşamış olsam da katettiğim onca şeyde yolun başına dönmem canımı sıktı ama şunu belirtmeliyim ki defne kürüne devam ettim gene, maalesef diğer önlemlerimi aksatmama rağmen sadece defne çayını içerek 2 günde her şey normale döndü :)
botoksun ve ve diğer önlemlerin de muhakkak işe yaramıştır ama farkındaysan defne küründen sonra şikayetlerin hızla son buldu maşallah
aaah ah birgün bende şifa bulacakmıyım acaba şu an bile sızlıyo
yaklaşık 1 buçuk sene oldu kendisiyle tanışalı bendede fissür var kötü bir muayene geçirdim ilaç kullandığığım ilk 2-3 hafta iyiydim en azından kanama kesilmişti ama hala acıyo önumüzdeki hafta randevu aldım cesaretimi topladım tekrar gidicem ameliyatsa ameliyat nolcaksa olsun artık
çok geçmiş olsun, bahsettiğimiz bu defneli karışımı denediniz mi?[/QUOTE
dün gece okudum yazdıklarınızı çokta umutlandım açıkçası bugün çıkıp almayı düşünüyorum haftaya doktora gidecektim şimdi kullansam mı yoksa doktorun vereceği tedaviyle mi kullansam karar veremedim bir yanımda hemen kullan belki doktora gitmeye gerek kalmaz diyor muayene kolay bişey değil çünkü
aaah ah birgün bende şifa bulacakmıyım acaba şu an bile sızlıyo
yaklaşık 1 buçuk sene oldu kendisiyle tanışalı bendede fissür var kötü bir muayene geçirdim ilaç kullandığığım ilk 2-3 hafta iyiydim en azından kanama kesilmişti ama hala acıyo önumüzdeki hafta randevu aldım cesaretimi topladım tekrar gidicem ameliyatsa ameliyat nolcaksa olsun artık
çok geçmiş olsun, bahsettiğimiz bu defneli karışımı denediniz mi?[/QUOTE
dün gece okudum yazdıklarınızı çokta umutlandım açıkçası bugün çıkıp almayı düşünüyorum haftaya doktora gidecektim şimdi kullansam mı yoksa doktorun vereceği tedaviyle mi kullansam karar veremedim bir yanımda hemen kullan belki doktora gitmeye gerek kalmaz diyor muayene kolay bişey değil çünkü
fikrimi sorarsanız doktora muhakkak görünün derim. bende yelser de defne kürünü uygularken tedavimizi asla aksatmadık. bence şimdi den defne kürünü kullanmaya başlayın en kısa sürede doktora da gidin ve önerdiği tedavi ile birlikte defne kürünü aksatmadan devam ettirin.
eğer Allah nasip ederde bende şifamı bulursam büyük duacınız olucam şimdiden söyliyimfikrimi sorarsanız doktora muhakkak görünün derim. bende yelser de defne kürünü uygularken tedavimizi asla aksatmadık. bence şimdi den defne kürünü kullanmaya başlayın en kısa sürede doktora da gidin ve önerdiği tedavi ile birlikte defne kürünü aksatmadan devam ettirin.bu kür ne kadar zaman uygulanıyor ve ne sıklıkla uygulanıyor
eğer Allah nasip ederde bende şifamı bulursam büyük duacınız olucam şimdiden söyliyimbu kür ne kadar zaman uygulanıyor ve ne sıklıkla uygulanıyor
en az bir ay uygulamanızı öneririm, sonrasında azalta azalta bırakırsınız. defne çayının nasıl yapıldığını önceki yazılarda görmüşsünüzdür zaten, sabah ve akşam yemeklerden önce aç karnına içeceksiniz.
umarım şifa bulursunuz bu çayla, iyileşirseniz hepimiz için bu hastalığı bir daha yaşamamamız için dua edersiniz :)