Anal fissür Ve Botox tedavisi

hiç kötü düşünme :) inşallah bebeğinin haberini aldığında hiç bir sorun yaşamayacağına inannıyorum :)

Canım inşallah öyle olur, bakalım Allah bize evlat nasip edecek mi?

Dün krem sürmedim hiç ama orada aşırı bir kuruluk vardı rahatsız edecek kadar sert bir kuruluk demek ki neymiş kremler sürülmeye devam edilecek...

Hala iyiyim , tuvalet alışkanlığımı düzene sokmak benim için çok faydalı oldu,hiç ertelememek sabretmek folikasit kullanmak bile zorlamadı. Yeme düzenimin değişmesi posalı yiyeceklere ağırlık vermek herşeyden düzenli yemek,hala iyiyim ara ara yazacağım bakalım neler olacak...

İki gündür krem sürmüyorum, artık ne o rahatsız edici kuruluk ne başka bir şey geçti galiba tamamen geçti

Rahatlamayacağım diyetime devam ediyorum, folikasit kullanıyorum hala kremlerimi eve bırakmaya cesaret edemedim hep yanımdalar...Akşamları zeytinyağı da içmiyorum... Hamile kalmaya karar verdiğim için düzenimi oturttum iyice inşallah yıllar sonra çıkıp yine canım yanıyor demem... Dikkat hem kilo hem sağlığım için...

Dün akşam biraz zorladım ama hiç birşey olmadı yinede kendimi garantiye almak için krem sürdüm. Ama iyiyim çok iyi...

Bir iki gün wc sıkıntım oldu birazda benim ihmalim dolayısıyla, hafif kabızlığım var zorladığım için korktum biraz acım var ama eskisi gibi değil,hemen kremlerle kendimi destekledim ne olur ne olmaz...

Bir iki günlük ihmal beni neredeyse eski halime döndürecekti... Demekki neymiş düzenimi bozmamalıyım...

Şükürler olsun iyiyim düzenimi koruyorum , spor yapmanın bağırsaklara bu kadar iyi geleceğini düşünmemiştim özellikle yüzmenin ,diğer yürüyüş, bisiklet vs vs vs ama yüzmek çok başkaymış... Keşke devam ettirebilseydim...Tatil bitince eski düzene tekrar döndüm...

yelser o kadar şikayetlerimiz ve beklentilerimizz aynı ki bende 2013 ekim ayında botox yaptırdım ve bende hamileliği planlıyorum kısmetse, en çok korktuğumda bu rahatsızlığın beni hamilelik sürecinde zorlaması botox sonrası hafifde olsa ufak şikayetlerim oldu ama eskiye nazaran çok şükür daha iyiyiym hamileliliği düşünmesem beni çok rahatsız etmiyor ama ya bu süreçte rahatsız ederse diye çok düşünüyorum ameliyattan de nedense çok korkuyorum ne yapacağım çok kafam karışık bir önce karar vermem lazım yazdıklarından anladığım kadarıyla sen bi karar vermişsin ben hala kararsızım cevap yazarsan sevinirim

Ben kararımı verdim çünkü artık öyle büyük sıkıntılarım kalmadı birde doktorun verdiği krem karışımı hamileyken de kullanmamda bir sakınca olmadığını öğrenince iyice emin oldum... Hiç düşünmeden bıraktım doğum kontrol hapını... Eğer sürekli ağrıların yoksa, wc'den sonra orası kendini sana unutturuyor ise bence hamile kalma planlarını uygula, hamileleğin 2.ayında en çok kabızlık görülüyormuş o dönemlerde de her gece zeytinyağı, düzenli yulaf ezmesi (tahıl gevreği ile karıştır) her gün kabuklu meyva ile durumu kurtarabilirsin, birde orayı sürekli kremle ... Seni rahatlatan şeyleri unutma düzenli yap yeter... Birde bana gerek olmadı ama hamile kalana kadar her adet döneminde defne yaprağı, karahalile ve defne tohumu kürünü uygula ta ki adetten sonra ki ilk birlikte olmanıza kadar fakat sonra kullanma... hamile kalana kadar adet dönemlerinde yapabilirsin o da eğer sıkıntıların devam ediyorsa yap, baktın herhangi bir şeyin yok boşa içme bence.

Son düzenleme:
benim rahatsızlığım yaklaşık 14 senedir var ve bugüne kadar hep idare ettim şuan ameliyatı düşünmemin tek sebebi hamilelik biliyorum ki hamilelikte ne bitkisel şeyler ne oturma banyolarını yapabileceğim birde hep dikkat eetiğim için günü kurtardığımı düşünüyorum e hamilelikte söylediğin gibi elinde de olmadan kabız kalabiliyorsun zaten doktorum hamileliği düşünüyorsan ameliyat olmanı tavsiye ederim demişti hep kafamda sorular

Benim doktorum da bu sorunu halletmeden hamile kalma çok acı çekersin demişti... Şu an sıkıntım yok inan ama senin kadar korktum bende çocukluğumdan bu yana kabızlık sıkıntısı yaşıyorum. Ama şu son zamanlarda olduğum kadar hiç iyi olmamıştım. Bence ağrın sızın yoksa hamile kalmayı ciddi ciddi düşün, fakat eğer en ufak bir sıkıntın var ise doktorunla mutlaka konuş ve bu problemi halletmeden hamileliği düşünme...

bugün biraz hafif de olsa acıma oldu kabız kalmadığım halde afedersiniz ama rahatsızlık olduğu için açık açık yazıyorum dışkı biraz katı olduğu zaman o bölgede hafifte olsa acıma oluyor ee heğ dışkının yumuşak olması imkansız hele de hamilelikte ğazartesi başka bir doktora fikir alma amaçlı muayene olacaktım ama sanırım gerek kalmadı kendi doktouruma gidiğ ameliyat olacagım sanırım ne kadar korksamda herşey bebek için yoksa şuan beni çokta rahatsız etmiyor ama hamilelikte en ufak bir acıma ve sonrası insanın elini kolunu bağlayabilir. Allah Heğimize şifa verir İNŞ.

Kesinlikle doğru bir karar git görüş ayrıntıları bana bildir mutlaka inşallah hakkında hayırlısı olur...

Kesinlikle doğru bir karar git görüş ayrıntıları bana bildir mutlaka inşallah hakkında hayırlısı olur...
mrb yelser bugün başka bir doktora fikir alma amaçlı muayene oldum lkendi doktorum en son muayenesinde ona tekrar geliq muayene olu oylemi hamile kalmalıyım diye sormuştum gelmene gerek yok durumuna göre buna sen karara vereceksin demişti bende bugun başka bir doktoraa muayene oldum ve çok şükür sorun yok hamile kalabilirsin dedi oa tüm durumu ve kafamdaki soruları sordum bence korkma dedi ama ben hala ilk doktorumun söylediğine takılıyorum hamileliği düşünüyorsan ameliyatı tavsiye ediyorum diyişini aama ben eskiyi kıyasladığımda çok şükür iyiyim ama yüzde yüz mü değil bazen ufakta olsa acıma oluyor ya ben kafamda büyütyorum yada gerçekten akışına bırakı hamile kalmalıyım yada ameliyat korkumu yenmeliyim ama benim eskisi kadar zorlasa düşünmeyeceğim ama şu durumda kafamın karışık olma sebebi bu yüzde 70 yüzde 80 iyiyim şükürler olsun ama kararsızlık biraz karışık oldu ama fazla sıkıntılıyım bu konuda sanırım: sen nasılsın bu arada

Eski günlere göre çok çok çok iyiyim fakat arada ufak tefek hissettiriyor sanki yada yaşadıklarım normal ama ben aklıma fazla taktığım için en ufak şeyleri bile problem yapıyorum,çevremde normal olanlar bile arada şikayetleniyor. Nelerin iyi geleceğini biliyorum artık, zeytinyağı, çok kötü olursa kayısı incir kurusu, mutlaka her gün yulaf ve meyve... Sıkıntım olacağını bildiğim zamanda kremler bazen sıkıntım olmasa da sırf psikolojim rahat etsin diye vazelin sürüyorum... Ameliyat hiç istemedim, Allah mecbur etmesin... Doğurmaya karar verecek olan sensin, kendini dinle en doğru kararı ver. Kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama benim uzun bekleyecek durumum yok artık hemen hemen 3yıllık evliyim ve 38yaşındayım kriterlerini iyi değerlendir... Allah hakkında hayırlısını versin...

merhabalar tekrardan herkese, mailime neden uyarı gelmiyor bilemiyorum ama uzun süredir tüm konuşulanları kaçırmışım. öncelikle yelser iyi olmana çok sevindim ve rengarenk2 lütfen umutsuz olma.
benden yana haberler fena değil, hepinizin daha önce bildiği gibi defne kürleri ve zeytinyağı, bepanthol gibi besleyicilerle çok yol katetmiştim, ağrım sızım, kanamalarım gitmişti ama geriye bitek gün içinde hafif yanma ve kaşıntılar kalmıştı. birgün bir tv programında Saraçoğlu'na yıllardır rahatsızlık yaşayan bir bayan anal fissür problemi ile ilgili çare olup olmadığını sordu, saraçoğlu öyle kendine güvenerek cevap verdi ki denemeden edemedim
bugüne kadar deneyipde şifa bulmayan yok diye de ekledi
kür çok basit; kuru ısırgan otunu 5 dakika suda haşlıyosun, ılınınca da tülbent ya da benim gibi steril gazlı bezin içine koyup malum bölgeye yerleştirerek 15-20 dakika bekliyorsun. hastalık geçinceye kadar bir akşam uygulayıp bir akşam uygulamıyorsun. normalde, sağlık konularında çok titiz ve tutarlıyımdır, bir program yaparım kendime ve asla aksatmam ama o dönemki iş yoğunlumdan dolayı düzensiz bir şekilde sadece 2 kere deneyebildim sonrada tekrarlamama gerek kalmadı zaten çok şükür
yelser senin şuan ihtiyacın yok ama rengarenk2 ameliyata karar vermeden bir denemeni öneririm
umarım ikinizden de yakın zamanda bebek haberlerini alırız, sağlıkla tamamlarsınız gebelik sürecinizi..

mrb arkadaşlar ne yaşadığımızı o kadar iyi anlıyoruz ki pazartesi günü başka bir doktora muayene olmuştum muayene sırasında herhangi bir acı falan yoktu ama hafif te olsa sonrasında birşey hissetim dün ve bu sabah tuvalet sonrası acıma oldu ama eskiye kıyasla tabi daha iyi bunları yazarken bile, ya aklım sürekli bu konuyla meşgul olduğu içinmi bilmiyorum hafifte olsa sızlama var doktor muayene edene kadar gayet iyiydi bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık bi karar vermem lazım sürekli dikkat ederek hep kabız kalıcam korkusunu yaşamak özellikle hamilelikte zaten hamilelik düşüncem olmasa çok takıllmayacağım ama sanki içimden hep beni sıkıntıya sokacak gibi bir hiss var. yelser 33 yaşındayım ve 9 aylık evliyim ve gerçekten çocuk sahibi olmayı çok istiyorum inş.nasip olur hepimize,hamilelik hem güzel hemde sıkıntı olabiliyor biizde var olan bir rahatsızlık var yırtık problemi hamilelik sürecinde bile olmayan kişilerde olabiliyor biz 1-0 yenik başlıyoruz bilmiyorum o günkü doktor çok net konuştu ameliyata gerek yok şuan için iyi ama dün ve bugün acıması canımı çok sıktı.
comeroğlu mrb teşekkürler dediğin kürü saraçoğlunun sitesinde baktım bulamadım saraçoğluna ait olmayan başka bir sitede gördüm tarifi bitkisel şeyler hep günü kurtarmak içinmiş gibi geliyor tedaviye yönelik değilde ama deniyeceğim böyle arkadaşlar hala kararsızım

Canım bende

Canım iyi olmana çok sevindim, şükür iyiyim ama bu sıkıntıyı yaşayanların psikolojisi hep aynı... Ya!yine aynı şeyleri yaşarsak... Kaşıntım yok şükür ama senin görüşlerine güveniyorum... Bence rengarenkte sıkıntısı varsa bunu yapmasını tavsiye ederim. Botox çok iyi etki etti ama defne kürü beni kurtardı hissediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…