merhabalar tekrardan herkese, mailime neden uyarı gelmiyor bilemiyorum ama uzun süredir tüm konuşulanları kaçırmışım. öncelikle yelser iyi olmana çok sevindim ve rengarenk2 lütfen umutsuz olma.
benden yana haberler fena değil, hepinizin daha önce bildiği gibi defne kürleri ve zeytinyağı, bepanthol gibi besleyicilerle çok yol katetmiştim, ağrım sızım, kanamalarım gitmişti ama geriye bitek gün içinde hafif yanma ve kaşıntılar kalmıştı. birgün bir tv programında Saraçoğlu'na yıllardır rahatsızlık yaşayan bir bayan anal fissür problemi ile ilgili çare olup olmadığını sordu, saraçoğlu öyle kendine güvenerek cevap verdi ki denemeden edemedim
bugüne kadar deneyipde şifa bulmayan yok diye de ekledi
kür çok basit; kuru ısırgan otunu 5 dakika suda haşlıyosun, ılınınca da tülbent ya da benim gibi steril gazlı bezin içine koyup malum bölgeye yerleştirerek 15-20 dakika bekliyorsun. hastalık geçinceye kadar bir akşam uygulayıp bir akşam uygulamıyorsun. normalde, sağlık konularında çok titiz ve tutarlıyımdır, bir program yaparım kendime ve asla aksatmam ama o dönemki iş yoğunlumdan dolayı düzensiz bir şekilde sadece 2 kere deneyebildim sonrada tekrarlamama gerek kalmadı zaten çok şükür
yelser senin şuan ihtiyacın yok ama rengarenk2 ameliyata karar vermeden bir denemeni öneririm
umarım ikinizden de yakın zamanda bebek haberlerini alırız, sağlıkla tamamlarsınız gebelik sürecinizi..