Anal fissür Ve Botox tedavisi

eğer Allah nasip ederde bende şifamı bulursam büyük duacınız olucam şimdiden söyliyim:KK31: bu kür ne kadar zaman uygulanıyor ve ne sıklıkla uygulanıyor

en az bir ay uygulamanızı öneririm, sonrasında azalta azalta bırakırsınız. defne çayının nasıl yapıldığını önceki yazılarda görmüşsünüzdür zaten, sabah ve akşam yemeklerden önce aç karnına içeceksiniz.
umarım şifa bulursunuz bu çayla, iyileşirseniz hepimiz için bu hastalığı bir daha yaşamamamız için dua edersiniz :)

bu arada lütfen oturma banyolarını ihmal etmeyin, rahatlamak için gerçekten etkili. bepanthen merhem ve kantaron yağı uygulayın günde en az bir kere :)

bu arada lütfen oturma banyolarını ihmal etmeyin, rahatlamak için gerçekten etkili. bepanthen merhem ve kantaron yağı uygulayın günde en az bir kere :)
çok sağolun ne diyim bi laf vardır ya tok açın halinden anlamaz diye eminim neler yaşadığımı tahmin edebilyosunuzdur bugün oruçluyum yarın başlayacağım tedaviye kantaron yağı sürülecek değil mi bende krem olarak kortos ve procto glyvenol var şuan

Son düzenleme:
çok sağolun ne diyim bi laf vardır ya tok açın halinden anlamaz diye eminim neler yaşadığımı tahmin edebilyosunuzdur bugün oruçluyum yarın başlayacağım tedaviye kantaron yağı sürülecek değil mi bende krem olarak kortos ve procto glyvenol var şuan

allah kabul etsin, yarından itibaren başlarsanız ramazana kadar içersiniz rahat rahat defne çayını. procto glyvenol vermişti bana da doktor, sabah akşam onu ve diğer merhemleri aralarda da bepanthen ve kantaron yağını kullanıyorum.

kızlar Allah razı olsun emeği geçen herkese hayırlı,yüz güldüren evlatlar nasip etsin maddi manevi tüm sıkıntı ve hastalıklardan arındırsın ne kadar dua etsem az..bugün defne küründe 3.günüm kantaron özlü bitkisel kremim var ondanda sürüyorum bugün 1 sene üzerine ilk defa rahatça tuvalete çıktım tamamen acısız değildi tabiki ama o kadar çektim ki şu meretten bugünkü acım hafifti ve çektiklerimin yanında hiçti o yüzden rahatça dedim :KK52:devam edicem bu küre Allah razı olsun daha ne diyim gelişmeleri yazarım yine

comeroğlu gerekli herşeyi yazmış ama ne kadar rahatlarsanız rahatlayın mutlaka doktora gidin, ben hala kremlerimi kullanıyorum ve azıcık kabız olsam hafif ağrılarım oluyor bunuda yeni keşfettim :KK43: .Kremler önemli...

Bugün korkulu rüyam gerçekleşti ve kabız oldum... Ama ufacık bir sızı haricinde hiç ama hiç birşeyim yok... Çok iyiyim ama akşam yinede defneli kürümü yapacağım, riske atmaya gerek yok , çok mutluyum şükürler olsun...

kızlar Allah razı olsun emeği geçen herkese hayırlı,yüz güldüren evlatlar nasip etsin maddi manevi tüm sıkıntı ve hastalıklardan arındırsın ne kadar dua etsem az..bugün defne küründe 3.günüm kantaron özlü bitkisel kremim var ondanda sürüyorum bugün 1 sene üzerine ilk defa rahatça tuvalete çıktım tamamen acısız değildi tabiki ama o kadar çektim ki şu meretten bugünkü acım hafifti ve çektiklerimin yanında hiçti o yüzden rahatça dedim :KK52:devam edicem bu küre Allah razı olsun daha ne diyim gelişmeleri yazarım yine

okadar sevindim ki anlatamam :KK70: çok çok geçmiş olsun, dualarınız içinde çok teşekkür ederiz o kadar ihtiyacım vardı ki çok sağolun :) daha önce de yazmıştım burada ama, lütfen sizde çevrenizdeki tanıdığınız eczanelere verin bu defne kürünün tarifini, o kadar çok insan çekiyor ki bu hastalığı herkese derman olsun inşallah :)

arkadaşlar bu kürle beraber hangi kremleri kullandınız ?birde ne kadar süredir bu rahatsızlığınız var ?benim 6 aydır var, geçmek bilmedi .bu kadar zaman geçmişken geçer mi bilmiyorum.doktorlarda farklı farklı konuşuyo kimisi ameliyat kimisi ameliyatlık değil diyor.bu kürü yeni denicem inşallah faydasını görürüm

arkadaşlar bu kürle beraber hangi kremleri kullandınız ?birde ne kadar süredir bu rahatsızlığınız var ?benim 6 aydır var, geçmek bilmedi .bu kadar zaman geçmişken geçer mi bilmiyorum.doktorlarda farklı farklı konuşuyo kimisi ameliyat kimisi ameliyatlık değil diyor.bu kürü yeni denicem inşallah faydasını görürüm

öncelikle geçmiş olsun, doktorun size daha önce önerdiği kremleri, ilaçları kullanınız defne kürü ile birlikte. oturma banyolarınızı ihmal etmeyin. ben bepanthen merhem ve kantaron yağının da çok faydasını gördüm ama asıl şifa defne küründe. ne kadar süredir rahatsız olduğunuzu düşünmeyin, iyi olacağınıza inanın ve kürü düzenli tüketin lütfen, inşallah sizden de güzel haberler alacağız :)

öncelikle geçmiş olsun, doktorun size daha önce önerdiği kremleri, ilaçları kullanınız defne kürü ile birlikte. oturma banyolarınızı ihmal etmeyin. ben bepanthen merhem ve kantaron yağının da çok faydasını gördüm ama asıl şifa defne küründe. ne kadar süredir rahatsız olduğunuzu düşünmeyin, iyi olacağınıza inanın ve kürü düzenli tüketin lütfen, inşallah sizden de güzel haberler alacağız :)

inşallah çok teşekkür ederim

arkadaşlar kürü yaptım ama acı bunun tadı sizdede böyle miydi

çok acı geldiyse içine 2-3 adet küp şeker atarak içebilirsin :) ama tadı acı evet :)

arkadaşlar kürü yaptım ama acı bunun tadı sizdede böyle miydi

İğrenç bir tadı var ,şeker limon ne yaptıysam fayda etmedi hafif soğutup hızlıca içiyorum, acılar mı? Defne kürünün tadımı dersen... Kesinlikle defne kürü faydasını gördükçe seve seve içiyorsun...
:KK53: Yüzüm biraz şekil değiştiyor ama olsun ...

Yapmaya devam et, dualarına da amin diyorum :) Sağolsun comeroğlu hatırlattı iyi ki hatırlattı da yaptık... İnşallah hepimiz kurtuluruz bu acılardan DEVAM ET VE MUTLAKA DENEYİMLERİNİ YAZ... Ben geçmişe göre daha iyiyim ama yine de en ufak bir değişiklikte yazıyorum, gerçi olmasa da yazmaya çalışıyorum. Başta boşluğa yazıyor gibiydim ama şimdi faydalanan insanlar oldukça, iyi ki yazmaya başlamışım diyorum.

İğrenç bir tadı var ,şeker limon ne yaptıysam fayda etmedi hafif soğutup hızlıca içiyorum, acılar mı? Defne kürünün tadımı dersen... Kesinlikle defne kürü faydasını gördükçe seve seve içiyorsun...
:KK53: Yüzüm biraz şekil değiştiyor ama olsun ...

iyileşsin de razıyım acıda olsa içmeye:) Rabbim herkese şifa versin

Yapmaya devam et, dualarına da amin diyorum :) Sağolsun comeroğlu hatırlattı iyi ki hatırlattı da yaptık... İnşallah hepimiz kurtuluruz bu acılardan DEVAM ET VE MUTLAKA DENEYİMLERİNİ YAZ... Ben geçmişe göre daha iyiyim ama yine de en ufak bir değişiklikte yazıyorum, gerçi olmasa da yazmaya çalışıyorum. Başta boşluğa yazıyor gibiydim ama şimdi faydalanan insanlar oldukça, iyi ki yazmaya başlamışım diyorum.
evet evet iyi ki :KK42: bugün kürde 17.günüm tadını sevmesemde şifa niyetiyle içmeye gayret ediyorum acım tamamen gitmedi sadece yaparken azcık acıyor ve geçiyor :KK76: buna bile o kadar ihtiyacım vardı ki anlatamam biraz açık olcak ama bişey dicem regl oldum malesef bu dönemlerde tüm gereklilikleri yaptığım halde artık kandaki mikroptan mıdır bilemem çok kaşıntım oluyor kendimide temiz tutarım ama yinede kaşıntının önüne geçemiyorum:KK30: reglim bitsin dahada iyiye gidecek kendileri :KK52:

okadar sevindim ki anlatamam :KK70: çok çok geçmiş olsun, dualarınız içinde çok teşekkür ederiz o kadar ihtiyacım vardı ki çok sağolun :) daha önce de yazmıştım burada ama, lütfen sizde çevrenizdeki tanıdığınız eczanelere verin bu defne kürünün tarifini, o kadar çok insan çekiyor ki bu hastalığı herkese derman olsun inşallah :)
canım benim her duamada ekliyorum şifama vesile olan sizleri çok çok saolun :KK42:yalnız alışveriş yaptığım aktar bana uygulayacağım şeyin doğru olmadığını asıl olarak karahalileyi sıcak su içerisine oturtulmuş bir bardak zeytin yağında yumuşatarak sabahlı akşamlı yememi söyledi hemoreide asıl iyi gelen yöntem böyledir dedi bende sıkıntımın fissür olduğunu söyleyince sen bilirsin dedi çokta utandım :113:

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun eşimde de var aynı sıkıntı.
İbrahim saraçoğlu nun ısırganlı tarifini yapıyoruz iyi geldi,
ilthabı bitti
rahatladı.bu arada yiyeceklerine dikkat ediyor tabii ki.
tam buğday ekmeği yiyor,yemekte muhakkak yeşillik yiyor.
pazı .ıspanak ı salata olarak yiyor.

X