Anal fissür Ve Botox tedavisi

Keşke bir cevap verseniz ameliyat sonrası nasılsınız? Sezai beye ameliyat olduktan sonra sıkıntı çektiniz mi lütfen cevap verin

Nereye oldunuz lazeri hangi hastane ya da doktor? Çok mu kötüsünüz şu an peki Allah şifa versin inşallah en yakın zamanda eskisi gibi olabilirsiniz.
Adanada bi genel cerraha oldum cok kucuktu benimki meme yapmisti afedersiniz. Onu aldiricaktim disardaydi elime geliyodu. Tek sıkıntım oydu yani. Perisan oldum. Bilindik bi doktor degildi. Arastirsaydim biraz bu hastaligi asla olmazdim. Baska doktorlar nasil bir tedavi yapiyor lazerle bilmiyorum ama benimki felaketle sonuclandi.

Geçmiş olsun arkadaşlar ben ameliyat olalı 7 ay oldu şuan iyiki olmuşum bu ameliyatı diyorum. Baslarda bende sizler gibi çok korkuyordum ama boşunaymış şuan çok rahatım.

Evet lis ameliyatı oldum ameliyattan sonraku süreç agrı veya acı olarak bir sıkıntı yaşamadım. Piskolojik olarak çok etkilendim tuvalete korka korka gittim bir müddet gaz veya dışkı kaçagı olacak diye çok kafaya takmıştım. Ama şuan çok iyiyim

Ben bu hastalıktan çok çektim seni çok iyi anlıyorum. Benim de hala ara ara tutar hatta kanar kabız olunca daha beter.. Anestol kullanmıyorum doktor verdi ama sürdüğüm yerleri yakıyor. Şimdi bende bolbol su içiyorum ve baktım kabız olacak gibi yim hemen zeytinyağı hem içiyorum hem makat bölgeme sürüyorum ama ovalayarak.. Umarım kimse bu hastalığa düşmez çok yıpratıyor insanı..

7 sene içinde iki kez ameliyat oldum fissürden ama şuna gene nüks etti çok üzgünüm iki doktorda sadece anal hastalıklar üzerine çalışıyordu ben bir türlü şifa bulamıyorum ilk fissür ilk hamilelikten sonra oluştu şimdiki nüks ise ikinci doğumumdan sonra oluştu

DoğumunuZ normal doğummuydu yoksa sezeryan mı.bende ameliyat oldum,şuan iyiyim.ikinci doğumdan sonra tekrarlar diye korkuyorum açıkcası.sizinki hiç geçmiyormu.benimde ilk doğumumdan sonra oldu,ikinciye hamileyim ve sırf bu sebepten sezeryan olcam inşallah.tekrar kronikleşirse baş edemem

İkisinde normal doğum canım ikinci doğumda ve loğusalıkta sıkıntı yoktu sonra bir on gün kadartuvalet düzenim bozuldu sanırım emzirmeden dolayı şimdi gene çatladım bu seferki geçmiyor bir ay oldu hala neyin yapacağımı sapıttım bu iş doğum şekliyle alakalı değil hamilelik doğum ve emzirme döneminde bozulan dışkı alışkanlıklarıyla alakalı bence

Son ameliyattan sora rahattım iki sene kadar ufak zorlamalarda acıyor bir haftaya toparlıyordu ama bu seferki geçmiyor gene ben de sezeryan olmayı düşündüm ama sonra forumlarda sezeryan olup sonrasında fissür olan birçok kişi gördüm hem sezeryan hem fissürü aynı anda kaldıramam diye vazgeçtim normal yaptım

Peki doktorun kimdi canım? Yani seni ameliyat eden doktorlar kimdi? Yaa bende bilemedim ki,ama sezeryan olsam normal Doğum gibi olmaz bence ya.sezeryandan sonra beslenmeye 1 ay dikkat etsek yeterli bence.ama normal doğumda sürekli ıkınınca ordaki kaslar da zarar görüyo.çatlak derinleşiyor.çok zor valla çekilecek çile değil.bu hastalık yüzünden ben normal Doğum yaptığıma bin pişman oldum.kabız olunca nüks ediyor ama kabız olmazsam sıkıntı yok.ikinci kez ameliyatda riskli dışkı gaz tutamama vs. O yüzden korkuyorum cesaret edemiyorum normal doğuma birdaha

İlk doktorum Levent tezcan hakkında tek olumsuz yorum var o da benimki ikincisi Mustafa Işık ondan daha memnun kalmıştım ama valla ben ilk doğumumdan iki gün sonra makattaki şiddetli ağrıdan hastanelik olmuştum aylarca ağladım herkes şakın birdaha normal doğurma diyordu ama iyiki normal doğurmuşum diyorum sezeryanda bir ameliyat sonuçta bünyem artık acı kaldırmıyor

Ankarada yaşıyorsun galiba canım,bende Sezai leventoğluna ameliyat olmuştum. Peki ilk doğumunla ikinci doğumun arasında fark var mıydı? Yani daha mı kolay oldu? Çok sancı çektin mi bebek hemen geldi mi? İkinci doğum daha kolay diyorlar ya

her Doğum kendine özgü ilkinde 16 saat sancı çekmiştim ikincisinde saat ikide hastaneye gittim beş buçukta kızımı kucağıma aldım daha hızlı ilerledi ben birde Doğum jeli kullandırdım doktoruma kendim aldım gynotal diye bir jel süper bir şey uyguladıkları gibi zor yetiştirdiler masaya tavsiye ederim

Senin ameliyat olduğun doktoruda çok iyi duymuştum ama bana pahalı geldi çünkü ilk doktoruma bundan dört sene önce 7000₺ harcadım ve sonuç alamadım tekrar aynı paraları veremedim ikincisi 1200₺ aldı ondan daha memnun kalmıştım ben Balıkesirdeyim bu arada yurt dışında kesin çözüm olsa oraya bile giderim kurtulmak istiyorum artık psikolojik olarak bitmiş durumdayım

Çok geçmiş olsun.bende Sezai hocaya 6000 tl ödemiştim.çok ama çok zor bir hastalık rabbim düşmanımın başına vermesin.ödüm kopuyor eskisi gibi olacak diye.peki ameliyat olmadan önceki gibi zonk zonk tarzı ağrı oluyor mu çatlayınca?

Yabancı sitede böyle bir şeye rastladım sanırım fissür yaralarını iyileştirme için kullanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…