Anal fissür Ve Botox tedavisi

Aynen öyle.ben dünden beri boşverdim bu sabah az su içtiğim için dışkı hem katı hemde büyük çıktı.ama cok şükür hiçbir sıkıntı olmadı bugün.ama aklım sürekli orda olsaydı,yine cok kafaya taksaydım emin olun cok acı çekerdim tuvalette.artık takmıyorum.bugün Sezai hocayla da görüşeceğim telefonda.saat 4 te.olurda iyileşemezsem ameliyat olurum tekrar.botox falan olurum.rahatım artık.tavsiye ediyorum
Iyi günler doktorla görüştünüz mü sıkıntı varmıymış

Iyi günler doktorla görüştünüz mü sıkıntı varmıymış
Ben günde 3 kere tuvalete çıkıyorum ya,ful posalı beslenmesem de 3 kere tuvalete çıkıyorum.tabi bunda sigaranın da etkisi vardır mutlaka.aksam ne yediniz? Birde akşam tuvalete çıktığımda son parça kalıyor sinir oluyorum.korkumdan ıkınmıyorum da.sabah o ilk çıkan dışkı sertleşmiş oluyor.sizde de oluyormu?

Merhaba canım.sıkıntını çok iyi anlıyorum. Ama söyle söyliyeyim en başta bağırsak düzeni yada terbiyesi diyeyim. Ben her sabah olacak şekilde düzene koymaya çalışıyorum yada kahvaltıdan sonra. Kahvaltı normal yapıyorum ama kepekli çavdarlı ekmek.diğer ekmek çok nadir yiyorum.her tuvalet öncesi Anuflex krem sonrası sıcak su ardından yine Anuflex ve anestol+progtolog krem ara tuvalet lerde yine zeytin yağı yada kantaron yağı dönüşümlü boş kuru bırakmıyorum. Gün içinde fırsat olursa yine sıcak su tutuyorum duş. Coook yavaş iyileşen birşey 3 kez büyük oranlı tekrarladı. Fitilsiz yapamıyordum.Ama iki eczane de uzun kullanılmaz kortizon var bebek zarar görür deyince onu bıraktım. Bi şırınga aldım onunla zeytinyağı enjekte ediyorum malum kısma :) saat 6 da enjekte ediyorum sonra yatıyorum ilk çıkışı kolaylaştırma yapıyor.dene derim. Yoksa ilk çıkan dışkı çatlatıp atıyor :KK43: :KK43: hayırlısı inşallah. Deneyimini yazarsın inşallah. Bizlerin de faydası olur inşallah sıkıntıda olanlara. Ara ara girip bakıyorum yorumlara .
Acı biraz daha hafifledi . Hergün kantoron yağı ve vazelin kullanıyorum , sıcak suya oturuyorum muhakkak. Bazı sabahlar tuvalette daha zorlanıyorum ve acı da artıyor. Moralimi düzeltemiyorum , bütün gün bunu düşünüyorum .Hayat bu şekilde nasıl geçecek bilmiyorum. Sizinki ne kadar süredir var ?

Ben Ankara dayım Sezai hocaya ameliyat oldum. Bülent Menteş iyi hoca ama Mevlüt hoca için basur dan iyi anlıyor diyorlar. Siz ne zamandır uğraşıyorsunuz bu illetle
Benimki 2 aydır var . Stresten mide ağrım başladı . Sanıyorum ki ameliyat olmak zorunda kalacağım. Ameliyatta hem nüks ihtimalinden , hem de gaz kaçırma sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum.Siz de inşallah tamamen iyileşirsiniz, nüksetmez. Bu hastalıktan tamamen kurtulmuş birilerini bilmek şahane olur.

Iyi bir doktora yani proktologa olursaniz kaçak olmuyor. Bu hastaliktan ameliyatsız tamamen kurtuluş yok gibi bir şey tam geçti galiba diyorsunuz hafif bir zorlamada tekrarlıyor. Gerçi ameliyat bile bazen çözüm olamıyor buna işallah sizde iyi olursunuz. Yaşınız kaç

Benimki 2 aydır var . Stresten mide ağrım başladı . Sanıyorum ki ameliyat olmak zorunda kalacağım. Ameliyatta hem nüks ihtimalinden , hem de gaz kaçırma sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum.Siz de inşallah tamamen iyileşirsiniz, nüksetmez. Bu hastalıktan tamamen kurtulmuş birilerini bilmek şahane olur.
İlk defa mı başınıza geldi belki botoxun size faydası olabilir.

4 tane çatlak var ve 2 si çok derinmiş ,doktor Botoksta nüks ihtimali fazla dedi . Kabızlık durumunda ne yapıyorsunuz , önereceğiniz bişey var mı arkadaşlar ?

Ameliyat olsanda nüks ihtimeli var her türlü kendine iyi bakman lazım yasını sorma sebebim genç isen botox yaptır. Ameliyatı erteleye bildigin kadar ertele belli olmaz yeni tedavi yöntemleri çıkabilir. Bana botox olur deselerdi hiç ameliyatı düşünmezdim tamam sıkıntım yok ama insanin aklı devamlı orada

Acı biraz daha hafifledi . Hergün kantoron yağı ve vazelin kullanıyorum , sıcak suya oturuyorum muhakkak. Bazı sabahlar tuvalette daha zorlanıyorum ve acı da artıyor. Moralimi düzeltemiyorum , bütün gün bunu düşünüyorum .Hayat bu şekilde nasıl geçecek bilmiyorum. Sizinki ne kadar süredir var ?
.
.

MERHABA CANIM. Benim Kasımda doğum oldu sezeryan ilk bir ay birşey yoktu. Bir aydan sonra başladı yani ocak ayı başında. ilk önceleri geçer sandım baktım ki dayanılmaz oldu önce kendi doğum doktorum muayene etti şurup fitil krem verdi ama tecrübesiz olmam dan dolayı durum yineledi yani bağırsak düzeni şart bunda onu anladım. Araştıra araştıra kendimin çaresi olmaya çalışıyorum yoksa kimsenin yapabileceği birşey yok. Ekmeği kestim neredeyse az yiyorum ki emziriyorum tabi kilo verdim bu yüzden bi yandan iyi de oldu da:halay: ama 5 aydır ne çektim.
şuan a gelirsek şimdiye kadar 3 4 kez tekrar etti.geçmedi ama hala devam ediyorum.tek sıkıntı ilk dışkı :KK42::sinirli::KK43: o herşeyi başa alıyor . Fitili bıraktım mecburen emzirdiğim için bebeğe zararlı dedi doktor uzun süre .elim kolum bağlandı onsuz zordu. Bende birinde okudum çok afedersin şırınga ile zeytinyağı sıkmaya başladım her sabah 6 gibi o yumuşak çıkartıyor ilk kısmı. Ardından sıcak su ardından krem hergun böyle yapıyorum. Bebekten fırsat buldukça.Çok uzun oldu canım yazı. Allah'ım kurtarsın bizi inşallah bu rahatsızlıktan.Çok zor

Merhaba canım. Benim Kasımda doğum oldu sezeryan ilk bir ay birşey yoktu. Bir aydan sonra başladı yani ocak ayı başında. ilk önceleri geçer sandım baktım ki dayanılmaz oldu önce kendi doğum doktorum muayene etti şurup fitil krem verdi ama tecrübesiz olmam dan dolayı durum yineledi yani bağırsak düzeni şart bunda onu anladım. Araştıra araştıra kendimin çaresi olmaya çalışıyorum yoksa kimsenin yapabileceği birşey yok. Ekmeği kestim neredeyse az yiyorum ki emziriyorum tabi kilo verdim bu yüzden bi yandan iyi de oldu da:halay: ama 5 aydır ne çektim.
şuan a gelirsek şimdiye kadar 3 4 kez tekrar etti.geçmedi ama hala devam ediyorum.tek sıkıntı ilk dışkı sert olunca o herşeyi başa alıyor . Fitili bıraktım mecburen emzirdiğim için bebeğe zararlı dedi doktor uzun süre kullanmada.elim kolum bağlandı onsuz zordu bu iş. Bende birinde okudum çok afedersin şırınga ile zeytinyağı sıkmaya başladım her sabah 6 gibi o yumuşak çıkartıyor ilk kısmı. Ardından sıcak su ardından krem hergun böyle yapıyorum. Bebekten fırsat buldukça tekrar sıcak su yapıyorum.Çok uzun oldu canım yazı. Allah'ım kurtarsın bizi inşallah bu rahatsızlıktan.Çok zor.

X