Acı biraz daha hafifledi . Hergün kantoron yağı ve vazelin kullanıyorum , sıcak suya oturuyorum muhakkak. Bazı sabahlar tuvalette daha zorlanıyorum ve acı da artıyor. Moralimi düzeltemiyorum , bütün gün bunu düşünüyorum .Hayat bu şekilde nasıl geçecek bilmiyorum. Sizinki ne kadar süredir var ?
.
.
MERHABA CANIM. Benim Kasımda doğum oldu sezeryan ilk bir ay birşey yoktu. Bir aydan sonra başladı yani ocak ayı başında. ilk önceleri geçer sandım baktım ki dayanılmaz oldu önce kendi doğum doktorum muayene etti şurup fitil krem verdi ama tecrübesiz olmam dan dolayı durum yineledi yani bağırsak düzeni şart bunda onu anladım. Araştıra araştıra kendimin çaresi olmaya çalışıyorum yoksa kimsenin yapabileceği birşey yok. Ekmeği kestim neredeyse az yiyorum ki emziriyorum tabi kilo verdim bu yüzden bi yandan iyi de oldu da
ama 5 aydır ne çektim.
şuan a gelirsek şimdiye kadar 3 4 kez tekrar etti.geçmedi ama hala devam ediyorum.tek sıkıntı ilk dışkı
o herşeyi başa alıyor . Fitili bıraktım mecburen emzirdiğim için bebeğe zararlı dedi doktor uzun süre .elim kolum bağlandı onsuz zordu. Bende birinde okudum çok afedersin şırınga ile zeytinyağı sıkmaya başladım her sabah 6 gibi o yumuşak çıkartıyor ilk kısmı. Ardından sıcak su ardından krem hergun böyle yapıyorum. Bebekten fırsat buldukça.Çok uzun oldu canım yazı. Allah'ım kurtarsın bizi inşallah bu rahatsızlıktan.Çok zor