- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.649
Nerede ve hangi doktora oldunuz ismi nedir? Bu ameliyatta başarılı olan iyi bi doktor biliyo musunuzHer doktor önce botoks öneriyor özelde tabiki. Sonucta para. Doktorum arkadaşımın arkadaşı idi. Daha önce yazdığım gibi %90 tekrarlar botoks etkisi geçince ameliyat edelim dedi.
Emin ol agrisini cekmek istemezsin. Keske bende kanama olsa da agri hic olmasa.Kendim adıma konuşmam gerekirse daflonu bırakmaya niyetim yok.. Her gün bir tane içiyorum c vitamini öncülü zaten.. Birde dereotu kürü çok iyi ama marketlerdeki berbat ya organik pazarlardan almaya çalışıcam.. Varsa öyke imkanınız mutlaka dereotu kür0nğ yapın.. Benimki kanamalı hemoroid ve hiç sancım yok.. Keşke sancım olsada kanama olmasa.. Zaten adet dönemlerim çok yoğun geçiyor, kansızlık tan ölürüm bu gidişle.. Krem olarskta çinko oksit buldum evde ona başlıcam..
Merhaba nasılsınız. Sizin yazınız sayesinde kendime cesaret verdim. İyi ki devam edip yazmaya devam etmişsiniz Allah razı olsun. Bundan 5 ay önce sezaryenle doğum yaptım doğumdan 25 gün sonra acıma cam kesiği acısı başladı. Geçer falan desemde daha da arttı kanamalar başladı ki ben araştırmaya başladım. Tabi çabalarım kısa süreli oldu sonuçsuz kaldı. Sizin yazınızı gördüm ki okumaya başladım her sayfayı .emzirdiğim için kür ü yapamadım tabi. Şurup fitil başladık bir yandan kuru kayısı, dere otu yemeye başladım, ekmeği bırakıp ya kepek ekmeği yada çavdar ekmeği kullanmaya başladım.bebekten fırsat buldukça Sıcak su tuttum banyoda ardında kremler 15 gün rahatlamaya başladı ama en ufak ihmalde iki kez tekrarladı bi 15 gün daha canla başla devam ettim. Bu sürecte muayene de oldum doktor da farklı bi şey söylemedi tabi. Dedim kendi kendinin doktoru olacaksın. Şuan neredeyse mücadelemin 3. Ayına geldim hala devam ediyorum fitil siz olmuyor. Ona devam edeceğim bir süre daha. Tamamen geçmiyor ve malesef çok çok sabır istiyor. İlk zamana oranla hafifledi ama en ufak ihmalde yenileyecek. Devam ediyorum. Bu süreçte araştırmalarımla tamamen bitkisel krem buldum Anuflex o da iyi geldi. Çok uzun oldu kusura bakmayın . yılmadan devam ediyorum inşallah. .Ama bi an çok bunalmış hissediyorum bırakmak istesem burdayım diyor. Kurtulmak istiyorum çok hemde çok.Herkese merhaba yazılanları okuyamıyorum oldukça çoğalmış ben kendimle ilgili gelişme nedir anlatayım hala şükür sıkıntım yok istediğimi yeyip içiyorum kabız oldum ama sıkıntı olmadı çok mutluyum umarım faydası olur bu sayfa derman arayan herkese , ben yine ara ara yazacağım bu sayfalarda en büyük sıkıntım gelişmelerin sonuna kadar yazılmamasıydı, benim için en büyük gelişme o acıları bir daha yaşamıyor olmak sıhhatli günler
Anuflexi ben de denemeyi dusunuyorum. Faydasini gordunuz mu siz??Merhaba nasılsınız. Sizin yazınız sayesinde kendime cesaret verdim. İyi ki devam edip yazmaya devam etmişsiniz Allah razı olsun. Bundan 5 ay önce sezaryenle doğum yaptım doğumdan 25 gün sonra acıma cam kesiği acısı başladı. Geçer falan desemde daha da arttı kanamalar başladı ki ben araştırmaya başladım. Tabi çabalarım kısa süreli oldu sonuçsuz kaldı. Sizin yazınızı gördüm ki okumaya başladım her sayfayı .emzirdiğim için kür ü yapamadım tabi. Şurup fitil başladık bir yandan kuru kayısı, dere otu yemeye başladım, ekmeği bırakıp ya kepek ekmeği yada çavdar ekmeği kullanmaya başladım.bebekten fırsat buldukça Sıcak su tuttum banyoda ardında kremler 15 gün rahatlamaya başladı ama en ufak ihmalde iki kez tekrarladı bi 15 gün daha canla başla devam ettim. Bu sürecte muayene de oldum doktor da farklı bi şey söylemedi tabi. Dedim kendi kendinin doktoru olacaksın. Şuan neredeyse mücadelemin 3. Ayına geldim hala devam ediyorum fitil siz olmuyor. Ona devam edeceğim bir süre daha. Tamamen geçmiyor ve malesef çok çok sabır istiyor. İlk zamana oranla hafifledi ama en ufak ihmalde yenileyecek. Devam ediyorum. Bu süreçte araştırmalarımla tamamen bitkisel krem buldum Anuflex o da iyi geldi. Çok uzun oldu kusura bakmayın . yılmadan devam ediyorum inşallah. .Ama bi an çok bunalmış hissediyorum bırakmak istesem burdayım diyor. Kurtulmak istiyorum çok hemde çok.
Merhaba . Kullanmaya bir haftadır başladım.içeriği 4 çeşit yağ içeriyor. Tuvaletten önce sürüyorum sonra da sürüyorum. Mentol hissi veriyor.çatlak kısmı biraz yakıyor.Ben fayda sağladığını düşünüyorum açılma sağlıyor sanki. Okadar çok şey yapmaya çalışıyorum ki hangisi tam fayda ediyor kestiremiyorumAnuflexi ben de denemeyi dusunuyorum. Faydasini gordunuz mu siz??
Aynen bende de oyle etki yapti mentol hissi verdi. Benim catlak wc den sonra batmasi (igne batmasi ya da kil batmasi ) gibi yani fissur mu degil mi tam bilemiyorum .Merhaba . Kullanmaya bir haftadır başladım.içeriği 4 çeşit yağ içeriyor. Tuvaletten önce sürüyorum sonra da sürüyorum. Mentol hissi veriyor.çatlak kısmı biraz yakıyor.Ben fayda sağladığını düşünüyorum açılma sağlıyor sanki. Okadar çok şey yapmaya çalışıyorum ki hangisi tam fayda ediyor kestiremiyorum
Fissür se tuvaletinizi yapmak işkence yaparken o cam batması yaşanıyor.sonrası da orada ağrı devam ediyor.derinleştikçe kanıyor tabi.Aynen bende de oyle etki yapti mentol hissi verdi. Benim catlak wc den sonra batmasi (igne batmasi ya da kil batmasi ) gibi yani fissur mu degil mi tam bilemiyorum .
İnşallah etkisi olur.bizimle paylaşın durumu. Ayrıca viks de duydum damar acıcı özelliği varmış.ara ara sürüyorum onu da..Anuflex tüpü yeni alacaksanız dik tutun açarken. Zeytinyağı gibi akıyor.Ben bilemedim krem gelecek diye sıkınca boşa gitti birazıYarin kullanmaya baslicam anuflexi bakalim ise yaricak mi